cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008 3.del

clock-img

30.09.2008, 11:25

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

ja sej se mormo dobit na kufeti...res se mormo....sam zdej mam gužvo...in dokler se ne selimo bom bolj težko...user posted image

ja s Flaško sem jaz zadnjič govorila po telefonu... je uedi, če odštejemo jutranje slabosti in bruhanja....user posted image

Pikovit dej ti slike od poroke v album....!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image   pa da moža vidm....user posted image user posted image user posted image

Buba a si jeznauser posted image user posted image user posted image Ne morem jih dat,ker me rač. neki zeza.Se bom potrudila.Kar se pa tiče blazinice ma pocuki za rokav,da ti ne bom težila.Pokliči me.Pa en lep dan ti želim.

clock-img

30.09.2008, 11:50

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Buba lahko ti pošljem slike po mailu pa jih ti daš noter v album.Mene spet zeza rač.Pa ravno iz popravila sem ga dobila.

clock-img

30.09.2008, 12:05

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ja flaške ni tud nič na okrog....  no pa saj jo razumemo user posted image

pikovit katere so pa nove slikice od potovanja ker te sem že vidla......od poroke sem jih pa jaz že nekaj videla user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil NATAŠI -- 30.9.2008 12:06:24 >

clock-img

30.09.2008, 12:55

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Na 2 in 3 strani so.Nisem odpirala novega albuma

clock-img

30.09.2008, 13:31

clock-img

fragola

pencil-img

3082

pikovit jaz bi tudi rada vidla tvoje poročne fotografijeuser posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

30.09.2008, 13:38

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

pikovit;

1. hočem slike poroke

2. hočem sliko od tvojega moža

3. ful sm ti fovš za Zanzibar!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

30.09.2008, 13:42

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pikovit;

1. hočem slike poroke

3. ful sm ti fovš za Zanzibar!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  

clock-img

30.09.2008, 15:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

pikovit;

1. hočem slike poroke

se podpisem!! in dodajam se enga user posted image  !!!!

clock-img

30.09.2008, 15:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

in sepetalka draga... gospa - CESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 15:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kje je mojaaaaa baguskaaaaaaaaaa??????????????

user posted image user posted image user posted image  hir aj em...

clock-img

30.09.2008, 15:23

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

moja baguska je pa čist odvisna v parih dneh postala od FB...

niti ne... je bl dolgcas tam... mah men je povsod dolgcas... user posted image

clock-img

30.09.2008, 15:41

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Drage moje punceuser posted image

Po zelo dolgem času se spet javljam. Najprej bi rada povedala, da ste bile vse neveste ČUDOVITE!!!! Sem pogledala tudi naše novopečene gospe in moram reč ,da ste bile krasneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne morem verjet, da je seznama že konec in smo zaključile naše sanjske dneve, vse je šlo takooo zeloooo hitro!

Jaz sem bila pridna, veliko delam, v službi imam noro. Potem še nosečnost, ki me je čist zmatrala tko da sem bila zaspana, slabo mi je bilo za popuser posted image user posted image , mož me nič kaj ne ubogauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej počasi slabosti ponehujejo, tko da sem že prav superuser posted image user posted image user posted image Rok imam sredi maja, sam se še nič kaj ne zavedamuser posted image Življenje mi tako hitro teče, da bi kar pozabila na nosečnost, če ne bi imela tipičnih znakov. In kako sem vedla, da sem noseča? Kar naenkrat mi je zadišala enormna količina čipsa in sem ga hrustala vrečko za vrečko. Njami! Tako sem takoj vedla da nisem čist stoprocent pri sebiuser posted image user posted image user posted image Potem je bil moj mali z eno punčko, ki je dobila norice in ker nisem vedla, če sem jih že prebolela, je šel k babici za dva tedna. Prvi teden je bil res špica, drugi teden bi ga pa že mal stisnila. Ampak je bilo vredu, itak sem mogla ful velik delat. ta vikend sem ga sobila nazaj in smo se cartali, lupčkali... Skratka lepo je blouser posted image

Grem, Jaka prvi, da bi soka piluser posted image se tipkamo!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

30.09.2008, 20:03

clock-img

spps

pencil-img

14046

OJLA!
tud moj poročni dan je potekal,kot je bilo treba,mal so me zeznali s tem preurejanjem in sem rahlo zgubljena s temi albumiuser posted image user posted image user posted image
nekaj slik sem že pripopala,tiste ta lepše še pa pridejo,ko jih bom skenirala-verjetn naslednji tedenuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.10.2008, 09:01

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Flaska ISKRENE CESTITKE za nosecnost ti zelim!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 09:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

spps - cestitke gospa!! malo sem se zgubila zadnje case... ti si se to soboto porocila!?user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 09:05

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

o moja baguska se je že zbudilaaaaa..........user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 10:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

tvoja lubica je cist bolana.... user posted image user posted image user posted image  sem glih iz lekarne... pa sem usput se en pulovr kupla, da sm se mal potolazla... user posted image  zdej pa jem zajtrk, ker nisem se nic dons... pa cajck se mi kuha... pa lekadol bom popila... pa vitamine cez... une pastile za grlo sem tud nabavla, tko da upam da bo... me je ze v pondeljk neki kuhal, pa sm misnla da ne bo nc... kaj mislis je to od sobote!? a ve tri punce ste vse ok? danaja se ni nc prehladila? pa ti? za niko pa itak vem da je bla kr fajn oblecena... :P

clock-img

01.10.2008, 11:42

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Flaska ISKRENE CESTITKE za nosecnost ti zelim!!!user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz se pridružujem čestitkam.user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.10.2008, 11:43

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

spps - cestitke gospa!!

clock-img

01.10.2008, 11:45

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Buba sem ti poslala zs,da če mi lahko daš par slikc gor,ker jih jaz ne morem,ker me rač. neki zeza,pa sploh ne vem kajuser posted image Lahko mi tudi katera druga pomaga.Vem,da imam Buba gužvo.

clock-img

01.10.2008, 11:46

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kar bodite mi fouš,sej ste mi lahko,še sama sebi semuser posted image .Joj punce jaz grem takoj nazaj.Tolk je bilo lepouser posted image

clock-img

01.10.2008, 11:46

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

tvoja lubica je cist bolana.... user posted image user posted image user posted image  sem glih iz lekarne... pa sem usput se en pulovr kupla, da sm se mal potolazla... user posted image  zdej pa jem zajtrk, ker nisem se nic dons... pa cajck se mi kuha... pa lekadol bom popila... pa vitamine cez... une pastile za grlo sem tud nabavla, tko da upam da bo... me je ze v pondeljk neki kuhal, pa sm misnla da ne bo nc... kaj mislis je to od sobote!? a ve tri punce ste vse ok? danaja se ni nc prehladila? pa ti? za niko pa itak vem da je bla kr fajn oblecena... :P

o lubicaaaa mojaaaa.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pojdi v posteljo in se spočij.....bošček moj....user posted image user posted image user posted image user posted image

ja možn, da je od sobote..mene je v ponedeljek neki glava bolela, sam morm potrkat je zdej kul.....tenks gad...user posted image

clock-img

01.10.2008, 11:49

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Baguska evo ti,da se prej pozdravišuser posted image

clock-img

01.10.2008, 11:49

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Buba sem ti poslala zs,da če mi lahko daš par slikc gor,ker jih jaz ne morem,ker me rač. neki zeza,pa sploh ne vem kajuser posted image Lahko mi tudi katera druga pomaga.Vem,da imam Buba gužvo.

nisem dobila zs-ja...user posted image

dej mi na mail...  a ga maš?  od gmail-a?

clock-img

01.10.2008, 11:50

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

nisem dobila zs-ja...user posted image

dej mi na mail...  a ga maš?  od gmail-a?

Ne nimam ga.Dej mi ga,da ti pošljem slikce.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem