cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Problem!

clock-img

12.08.2008, 23:13

clock-img

alička

pencil-img

2082

Veš to je starševski forum in tukaj vsi navijamo za otročke.

clock-img

12.08.2008, 23:13

clock-img

Anonimen

Veš to je starševski forum in tukaj vsi navijamo za otročke

To je to.

PA za poroke tudi user posted image .

clock-img

12.08.2008, 23:17

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Tud mene zanima koliko si star.

No pa da te malo potolažim, če te že nobena od telih zlobnih babnic nočeuser posted image .

Kot so ti povedale, možnost vedno sicer je, ampak je tako miniminimalna, da mislim da lahko čisto mirno zaspiš ze kar zdajle in ne skrbi.

clock-img

12.08.2008, 23:18

clock-img

benika

pencil-img

7793

No pa da te malo potolažim, če te že nobena od telih zlobnih babnic noče .

Kot so ti povedale, možnost vedno sicer je, ampak je tako miniminimalna, da mislim da lahko čisto mirno zaspiš ze kar zdajle in ne skrbi.

Pa sej to mu že 3 strani govorimo, pa nam še kar noče verjetuser posted image

clock-img

12.08.2008, 23:23

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Če ti povem po pravici sploh nisem štekala kakšne akrobacije si tam s to punco izvajal. Dejstvo je, da lahko greš spat, ker verjetno ni nič in te ona malo zafrkava. Ali pa je celo res noseča, ampak ne s tabo.

Drgič pa se raje samo z Levanko Dobrinjo pogovarjaj ali pa z Desanko Šakić. Te dve sta najbolj sigurni.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

12.08.2008, 23:24

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

Dragi moj!

Nikar se ne sekiraj, mirno lahko zaspiš. Zaradi tvojih rok sigurno ni zanosila.

No, v bistvu se lahko sekiraš.
edino za to, da je nisi fejst nategnu, ampak si uporabil le roko.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.08.2008, 23:28

clock-img

r1ta

pencil-img

2343

Evo, verjamem, da te je grozno strah in da ti tile odgovori niso smešni. Moraš pa vedeti, da smo tukaj same "babe", ki smo že nekaj dale skoz in predvsem vemo o menstruacijah, zanositvah in seksu veliko in še več. Punce so ti povedale tako med vrsticami sicer, da je možnost zanositve zelo majhna. Če mene vprašaš je ni, sploh pa tako kot si ti opisal. Če seštejem 3+2 dobim 5. Se pravi vidva sta imela "so called" odnos recimo v petek, ona pa bi morala dobiti menstruacijo v nedeljo. Danes je sreda pa je še nima in jo je strah da je noseča. Poglej, do nosečnosti pride v času ovulacije, ki je ponavadi okoli 10 do 14 dni pred menstruacijo in traja možnost zanositve nekaj dni okoli ovulacije. Če ne želiš, da tvoja deklica (ali pa čigava druga) zanosi, potem ne počni neumnosti brez zaščite. Ne v času ovulacije in tudi drugače ne, če nisi pripravjen prevzeti odgovornosti nase. Drugače je pa tule še nekaj iz nekega drugega foruma, ki je dejansko odgovor na tvoje vprašanje:

LEPO POZDRAVLJENA!
Mene pa zanima s fantom sva imela odnos vendar penisa ni dal v spolovilo,vendar pa je imel na rokah spermo in nato mi je s prsti šel v spolovilo.ali je možnost da pride do zanositve?hvala za odgovor že vnaprej!

Pozdravljena !
Nekje v forumu sem odgovorila na točno tako vprašanje. Če pride seme v nožnico in ima dekle ravno ovulacijo je možno, da pride do zanositve. Verjetno pa je ta možnost manjša, kot pri običajnem spolnem odnosu. Za vsak slučaj tega več ne počnita.

Upam, da sem ti pomagala! Si pa posrečen, moram priznati! Pa lepe sanje!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

clock-img

12.08.2008, 23:29

clock-img

dejavu

pencil-img

17

baguSka, amaya ter Daschi hvala res, jutri ji odnesem 2 Clearbluja, ker če je noseča bo imela velike težave glede na socialni status njene družine. No za v prihodnje, ker bo marsikdo še kdo kaj spraševal kaj podobnega kot sem jaz mu lahko to poveste takoj. Torej hvala za odgovore!

clock-img

12.08.2008, 23:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

o kok si se pa ti potrudla.. super!user posted image  ker men ga ni uspelo prepricat..user posted image

clock-img

12.08.2008, 23:30

clock-img

Anonimen

No za v prihodnje, ker bo marsikdo še kdo kaj spraševal kaj podobnega kot sem jaz mu lahko to poveste takoj

Prvi odgovor je bil DA user posted image .

clock-img

12.08.2008, 23:31

clock-img

benika

pencil-img

7793

Glej, ti bom dala en dobronameren nasvet. Počakajta še kakšen teden. Če kjub neredni M te še takrat ne bo, potem delajta test.

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

dejavu, a si si prebral odgovor od renatke!?

clock-img

clock-img

dejavu

pencil-img

17

R1ta tudi tebi hvala za odgovor. Saj sem se obrnil, ker sem pričakoval pomoč odraslih ter zrelih oseb oz. vsaj nasvete!

clock-img

12.08.2008, 23:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

aha vidim da si.. super..

upam da bos sel zdej sladko v miizule.. user posted image

clock-img

12.08.2008, 23:34

clock-img

Daschi

pencil-img

1037

IZVIRNO SPOROČILO: dejavu

baguSka, amaya ter Daschi hvala res, jutri ji odnesem 2 Clearbluja, ker če je noseča bo imela velike težave glede na socialni status njene družine. No za v prihodnje, ker bo marsikdo še kdo kaj spraševal kaj podobnega kot sem jaz mu lahko to poveste takoj. Torej hvala za odgovore!

Ti kar pojdi zdaj spat.
Za naslednjič pa obvezno kondome s sabo. Aj prau? Na roke pa raj une ta kirurške rokavice. Za vsak slučaj, a veš.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

clock-img

12.08.2008, 23:50

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

Držte se teme...

Premikam na seks...

clock-img

13.08.2008, 00:04

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR

Držte se teme...

Premikam na seks...

PA SEJ GA TUKAJ SPLOH ni bilo...ups velike user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

13.08.2008, 06:43

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

in tip sploh ni pomislil, da ima ženska mogoče kontracepcijo.... če ima že več partnerjev

iz malega zraste veliko

clock-img

13.08.2008, 08:14

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

Tudi jaz mislim, da če že je noseča, NI NOSEČA s tabo ampak s svojim fantom. V bodoče pa se malo kontroliraj in bodi odgovoren.

clock-img

13.08.2008, 08:17

clock-img

Anonimen

Mislim, da tvoja punca ni noseča od tvoje sperme.user posted image

Majhna možnost je, da spermiji preživijo vso to kolobocijo, ki sta jo izvajala.

In tudi če preživijo, za zanositev jih mora biti kar veliko število, da bi le enemu uspelo oploditi jajčno celico....

Drugič pa vseeno pazi, kaj počneš s svojimi paglavci...

///user posted image user posted image Kako to, da ena punca, ki ima spolne odnose z večjim številom partnerjev, nima nobene zaščite???!!!user posted image user posted image  Ali premlada, ali kmetica.....mogoče klošarka in narkomanka..user posted image ///

clock-img

13.08.2008, 08:27

clock-img

lory05

pencil-img

283

Ejla,
če je bil odnos 2 dni pred pričakovano menstruacijo, je po mojem čisto nemogoče, da bi takrat zanosila, ker takrat je že prepozno, je že ciklus v bistvu "narejen". Zakaj pa je potem ovulacija 14 pred oziroma po menstruciji?

clock-img

13.08.2008, 08:30

clock-img

lory05

pencil-img

283

sorry, sem prepozno vidla, da je že vse jasno.

clock-img

13.08.2008, 09:56

clock-img

ronja

pencil-img

15289

lory, lahko zanosiš tudi 2 dni pred m. Jaz sem, se je pa žal končalo s ss, verjetno ravno iz tega razloga, ker je bila maternica že čez točko, ko bi se jajčece še lahko vgnezdlo - ampak zanosila sem, naredila test in je bil user posted image , poleg ostalih znakov, ki sem jih imela.

dejavu, možna je zanositev na kakršenkoli način, ko nekak spraviš semečico do plodnega jajčeca. Je pa verjetnost s prsti zelo majhna, sploh če niso bili čisto umazani od sperme prej. Drugič jih recmo poliži vmes, če nimaš druge izbire ali pa nosi sabo vlažne robčke in kondome. Ker je verjetnost zanositve v plodnih dneh pri normalnem spolnem odnosu v vajinih letih zelo velika, je najbolj verjetno, da je punca zanosla s svojim fantom.

Ti uporabljaj kondome, s katerokoli punco, pa bo najbolj ziher, da se to teb ne zgodi. Tako nisi odvisen od tega, ali je ona mogoče pozabila vzet tabletko, če jih sploh ima... Glede na to, da se je bala, da je noseča, verjetno ne jemlje ničesar. Pa tudi zaradi bolezi je sploh pri nemonogamnih partnerjih to nekak najbolj varno. S prstki se pa igrajta, dokler so čisti ali pa naj ona zadovolji tebe, ti pa njo, tako ne bo sperma prišla v stik z njeno muco.

Lepe sanje!

clock-img

13.08.2008, 15:05

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

zanimiva tema to, ja....

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

13.08.2008, 20:16

clock-img

macka22

pencil-img

73

Ja sej si nemorem pomagat da zopet koga ne povabim k sebiuser posted image user posted image kupila sem fejst veliko žajfo za vsak slucaj če bi iskrice preskočile.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem