writing-img

RE: S čim pomivate tla?

clock-img

23.08.2008, 22:04

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

nam pa H2O ves čas crkuje, bi pa rada našla kaj podobnega, ker se mi zdi res bolj čisto, če operem s paro user posted image

clock-img

24.08.2008, 19:43

clock-img

Anonimen

Koliko priprav pa pospravljanja pa je s tem H2O, namreč jaz imam Batagel, pa ga uporabljam samo res za nujne primere npr, polito sedežno itd.., čeprav je v reklami tako preprost videti še zdaleč ni. Moraš cevi oprat pa kup ropotije še zraven. Katero znamko H2o pa imate? Pa v kolikem času je pomito? Traja dosti dlje kot navadno?

< Sporočilo je popravil decembrka -- 24.8.2008 19:44:21 >

clock-img

24.08.2008, 20:44

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

eh pri H20 samo vodo naliješ pa greš...če seveda dela user posted image  pa meni hrbet odpade po polovici umite sobe, ker ne drsi tako lahko kot zgleda v reklami.

clock-img

25.08.2008, 10:22

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

pa meni hrbet odpade po polovici umite sobe

kaj potem gre težje pucat s tem h2o, kot pa z navadno metlo za pomivanje tal? ti takrat tud hrbet nagaja?

sprašujem ker se odločam za nakup nekega parnega čistilca..ki "mi" bo pomil stopnišče z 25 stopnicami...user posted image

clock-img

25.08.2008, 13:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Uporabljam Viledin Rapid attractive

user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

25.08.2008, 13:51

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Pozdravljene,

Zadnjič sem v neki reklami videla set za pomivanje po tleh, ki vključuje vedro z nekim ožemalnikom in krpo na palici. Naj bi bil sistem, kjer ne rabiš ročno spirati krpe. Ali ima katera kaj podobnega doma in kakšne so vaše izkušnje?

LP, Petra

aha imam! od vilede! in boljsega zame ni!user posted image

clock-img

25.08.2008, 13:57

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Jaz imam ta ultra-max; ampak imam navadno vedro in ne tisto za ožemanje, potem pa ožemam na roke user posted image ...bom pa vedro za ožemanje nabavila.
Pa to vedro dovolj ožame za brisanje po laminatu?

user posted image user posted image user posted image  to je potem isto kot da nebi mela... VEDRO z OZEMALCEM je OBVEZNO!!user posted image

itak da dovolj ozame... ce hoces ozel bolj, pac dvakrat zavijes krpo v ozemalcu in je..

clock-img

25.08.2008, 15:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Močo in  čistilo za keramiko od Stanhoma.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem