writing-img

RE: Nova borba se pripravlja III.

clock-img

15.10.2008, 09:04

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Jutro borkice moje!!!!

Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!

Jaz še vedno nisem čist skup prišla, je bolelo kot hudič!!! Krvavim še mal. Še zdaj normalno ne sedim na stolu!! Se fiksam z lekadolom....danes sem morala že ob 5ih zjutraj enega vzet. Drugače pa je tako kot je že Ajsika napisala....imam devet jajčecuser posted image ...bilo je več foliklov vendar niso bili vsi polni!!user posted image  Tko da otroci so ostali v PO, midva pa sva jih kar pustila tamuser posted image . v petek pa greva nazaj po moje pikiceuser posted image .

Lep dan!!

clock-img

15.10.2008, 09:53

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

hello

no da sporocim, nasa aqua je spet v bolnici k ji niso dal dost sivov.. zdej so jo spet zasili in pociva v bolnici..tko d mislte vse nanjo da ji bo hitrej boljs..
aqua user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

15.10.2008, 09:55

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Jupi jazzzzzzzzzika ,saj boste pa v petek spet skupaj z otroci in potem še nadaljnih 9 mesecev in nadaljno življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 10:07

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jazzzika sem ti že tam napisala, da malo preberi nasvete za IVF. Je mišmiš še nekaj dodala včeraj. V glavnem pa počivaj in veliko pij. Če se ti zdi, da premalo lulaš, pa še kakšen čaj od koprive spij, ker deluje odvajalno. Upam, da boš kmalu bolje.

Aquica bem mu mast, da niso dost šivov dali. Drži se lubica mislimo nate user posted image

Pikica hvala, da nas obveščaš kako je z našo Aquo.

Lubice naredite si ta dan kar se da prijeten.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

15.10.2008, 10:09

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

dobro jutro al dan danuser posted image
pri nas je danes tak oblačno..prav turobno jesensko dopoldneuser posted image

jazzika  user posted image user posted image user posted image da si preživela...verjetno bo porod zate mala malcauser posted image

akvica ne morem verjet; kaj so ti naredili, premalo zašili?user posted image user posted image

vsem borkam en velik objemček

clock-img

15.10.2008, 10:25

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!!user posted image  Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!!user posted image user posted image user posted image  In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle?

gigi...hvala za napotke. Moram priznat,da sem včeraj spila kar nekaj tekočine, lulat pa sem šla samo 2-3x....me je že kar mal skrbelo. No danes pa je obisk školjke že četrti. bom pa prebrala vse napotke!!! Grozno sem napihnjena. Krvavim čisto malo, tako da mislim ni panike. Grozno pa sem napihnjena, sem kot žogica.

biba....hvala. Nobeni ne privoščim, da gre čez to bolečino. Da bi vsaj vse punce zanosile po naravni poti!!! Porod pa je spet čist druga pesem, itak se pa vse pozabi, ane? Vsaj tako pravijo!!user posted image

clock-img

15.10.2008, 10:26

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

aqua...drži se!!! Držim pesti zate, da bo vse super!!! Hitro okrevaj in se nam kmalu pridruži!!!user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 10:34

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

evo sm ji sporocila d vseeee mislte nanjo user posted image user posted image  lepoooo
jz pa dons spet sibam na fax user posted image  
no pa ve cebelice, kaj boste kej pocele?

clock-img

15.10.2008, 10:36

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

jaz bom počivala in se samozadovoljevala s PROMETRIUMOMuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Joj kakšen grozen feeling je bil včeraj, ko sem si ga mogla vstavt....user posted image user posted image user posted image ...

pa ve, kaj boste danes kuhale?

clock-img

15.10.2008, 10:43

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ja jazzi o ti packa ;) kr tkole javno ti vse poves, hihihi

clock-img

15.10.2008, 10:59

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

[quote]sonček85...hvala za želje. Iz tvojega posta v moj trebušček in še devet mesecev naprej!!! Nekako sem optimistična, zakaj pa ne!! In kako si ti? Bomo kake nove slikce vidle? [/quote]

moje slikce si lahko pogledate v mojem albumu,od zadnjega uz in od NS ,pa seveda moj veliki trebušček v 12tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 11:10

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

sonček fulll lep buši!!!! Saj me bomo tudi kmalu kazale naše trebuščke!user posted image user posted image user posted image

pikicao, to pa res ni nekaj sramotnegauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.10.2008, 11:13

clock-img

Anonimen

ful ful ful ful lep buši in dojenček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 11:20

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

pikicao, to pa res ni nekaj sramotnega .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja porkes jazzika user posted image user posted image user posted image  a kr tkole user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 11:22

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image
kaj pravte d boste kuhale user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 11:37

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

živa in  jazzzika :hvala in res je kmalu boste tudi ve kazale trebuščke.

pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 11:39

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pikica.tale bi pa danes men prav prišel ,da mi skuha kosilo ,sam obraz mi nekaj ne diši,dolgi lasje

soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) user posted image user posted image user posted image  ti se tud bozi po njem user posted image user posted image user posted image

glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo ....
(skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 12:02

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

soncek pozabla pohvalt lepga buzija ze mas ;) user posted image user posted image user posted image  ti se tud bozi po njem user posted image user posted image user posted image

glede kuharcka, je bil pa sam ta tko upedenan ;) sej pa pokrij tisto glavo, pa glej samo ....
(skledo sm misla)..o ti packa sej vem kaj si ti mislila user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj le se kriva za skledo-hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 12:13

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

stepena smetanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kuhale danes?

clock-img

15.10.2008, 12:34

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

stepena smetanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj boste kuhale danes?

nič, pečenko od včeraj segrela, pa solato zraven. mogoeč se mi bo dalo kakšno juhco naredit..v bistvuuser posted image tak vse tašča skuhauser posted image jaz samo tu pametujem, kak bom kuhalauser posted image

clock-img

15.10.2008, 12:54

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image saj veste kaj to pomeni user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 12:55

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

evoo mee, sej bom pocas jz tud sibalaaaa user posted image user posted image  tko d mene ne nc strasit user posted image user posted image

clock-img

15.10.2008, 13:00

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ma si zavzeta študentkauser posted image nič špricanja; pridna pridnauser posted image

clock-img

15.10.2008, 13:09

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

danes bomo kuhali :spet:špagete,omaka solata domača s krompirjem:njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

15.10.2008, 13:10

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

njamiiiii obožujem testenineeeeeeeee, one pa moje boke user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem