cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja III.

clock-img

31.10.2008, 20:22

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Piki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sicer je pa praznik in nam pripada povečana doza stimulacije, a ne. Hvala ti.

Gigi, baba so pa res fenomenalne. Komi čakam naslednji žur.
Si bila pogrešana veš, no pa saj veš.

Jazzzi, saj se boš počasi naveličala čakanja M user posted image Jaz sem pa danes prvič pikla brezkofeinsko kavo, pa je kr bla užitna.

Se* pa kje si ti čvekica. Nekam na preveč poredko si tle gor. Boš vidla kolk hitro boš padla v postopek. Bo kr pestro.

clock-img

31.10.2008, 21:03

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Se* sem kar ok. V bistvu sem čist tako kot prej...samo joški e bolijo zarad Prometriuma. Kako kaj kaže tvoj postopek?

miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečouser posted image .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,....

biba...a si našla metlo? No midva sva šla pogledat za buče k teti, pa so vse že zgnileuser posted image .

clock-img

31.10.2008, 21:04

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Ajsi...kje kupiš konjička? A greš h Krušiču?

clock-img

31.10.2008, 21:28

clock-img

miska73

pencil-img

4167

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

miska...joj, ko se bi mi dalo it pogledat bi šla na škatlo brezkofeinske kavice pogledat....neka bio se jo samo vMercatorju dobi...če maš srečouser posted image .....je pa škatla kar velika in jo bi imela za celo nosečnost 100%. Sicer je pa tud kar draga. Bom ti jutri napisala....ker je res full, fulll dobrega okusa. Nekaj s figami, žitnicami,....

Jazzi, takšne informacije so vedno dobrodošle. Se priporočanm za info.

Ajsi, kak si nam ti nosečkica? Meni se zdi, da si enkrat omenjala, da nekje nabavljaš ovčji/kozji sir iz kuhanega mleka. Se priporočam za info.

clock-img

31.10.2008, 21:45

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

miska....sem šla pogledat. Od Granovite...Neorca (neki tazga...preden sem nazaj prišla do comp sem že pozabila)user posted image ....sicer pa ne moreš zgrešit...je v ovalni kovinski posodi...kar visoka cca. 20 cm.

Ajsika pa mislim da na tržnici kupuje sirček. Ne vem sicer na kateri, vem pa da na tržnici.

clock-img

01.11.2008, 08:49

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Dobro jutro !
No mi smo že zajtrkovali in sicer čokolino ,no sedaj pa malo pospravim perilo ki sem ga pobrala in šibam k tašči na kosilo ,potem pa na grobeka.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

01.11.2008, 10:05

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Se-ki tvoj mesec je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! user posted image user posted image user posted image

-naj ti pošljem tisoč

user posted image
za srečo!user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 1.11.2008 10:06:11 >

clock-img

01.11.2008, 10:21

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Jutro...

a danes boste kar vse na grobovih?user posted image

LEp dan vam želim, pri nas dežuje.

clock-img

01.11.2008, 10:23

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Oooooooo - Eriiiin, kar solze mi je na očke nabilo user posted image  Hvala pupika za lepe želje  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj postopek kaže takole: do 7 papcam še femoden, potem od 12 pa papcam klomifen, 17 se pa predvideva gonalček .... Komaj čakam! user posted image user posted image user posted image Sem p avčeraj cel seznam naredila s pomočjo tistega pred inpo punkciji. Tak ka - akcija v sodelovanju z veliko mero pozitivnih misli in optimizma! user posted image user posted image user posted image

En velik objemček za vse, zdaj pa šiban kuhat (danes sem the big chef - kuham za celo širno familijo. Jao, jao... user posted image user posted image user posted image )

clock-img

01.11.2008, 10:30

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Se*...velik sreče...se podpišem pod Erin. Naj bo to tvoj mesec!!!

clock-img

01.11.2008, 10:31

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Aja, še vam sem pozabila eno lepo pesmco z zelo dobrim refrenom prilimat....tako da punce...korenine moje, borimo se do konca!!!

http://www.youtube.com/watch?v=oQIs9fpTQuY&feature=related

clock-img

01.11.2008, 10:38

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro user posted image  

kak dan, ravno prav za 1. november...

Se* moja draga, ti želim, da bi bil ta november tvoj mesec in da ti Moklavž prinese user posted image

jazzzika, meso kupim pri Krušiču na trgu ali pa kar v Mercatorju, imajo pakirano user posted image

miška, sir kupim na trgu, v pokritem delu, samo ne me vprašat, kako se imenuje kmetija user posted image  so pa ob strani osrednjega prostora, nasproti prodajalk s piščanci

punce, vam želim prijeten dan in ne zmrzovat na pokopališču!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.11.2008, 11:04

clock-img

spps

pencil-img

14046

Se* pa smo skupaj s tabo dočakale TVOJ mesec,skupaj bomo držale pesti,da vama tokrat uspe.Mi smo s tabo-tega ne pozabi!user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.11.2008, 12:16

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

Hvala pupike - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A kafe pa še ni bilo danes?

kofeinska varianta:user posted image
brezkofeinska varianta (ja, polaris - tako bom jaz pilauser posted image )  user posted image
čajček: user posted image
nekaj za posladek: user posted image
pa še nekaj za lep razgled:user posted image
če pa malo zoomiramo ta razgled - se najde še lepši prizor  user posted image user posted image  user posted image

clock-img

01.11.2008, 13:35

clock-img

spps

pencil-img

14046

najbolj paše zoomiran pogled na plažouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.11.2008, 13:55

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

Ajsi...a narediš zrezke ali kaj drugega?

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a sem zasvojenec? Al profesionalec?user posted image

clock-img

01.11.2008, 13:59

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jeeee, jazzzika ma pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala  user posted image  

sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

01.11.2008, 14:07

clock-img

spps

pencil-img

14046

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...a sem zasvojenec? Al profesionalec?user posted image

zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.11.2008, 14:08

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: spps

zasvojeni profesionalec-dobrodošla v klubuuser posted image user posted image user posted image

al pa profesionalni zasvojenec user posted image user posted image user posted image  no, jaz bom raje tih, grem proti 5000 user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2008, 14:11

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

ajsi, ti boš morala počas že na Metadonuser posted image user posted image

Kaj narediš iz konjička? (me moj sprašuje...on je na hrano mahnjenuser posted image )

clock-img

01.11.2008, 14:12

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jazzzi, ene 3 poste bol gor poglej user posted image

clock-img

01.11.2008, 14:15

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) user posted image  tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat

clock-img

01.11.2008, 14:18

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jeeee, jazzzika ma pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hm, jaz se o zasvojenosti raje ne bi spraševala  user posted image  

sicer pa naredim zrezke, ja. golaža ne znam, pa tudi sicer mi ni všeč. so že v paci, jih malo z oljem namažem in pustim kako uro ali dve, potem pa z gorčico, malo posolim, popopram in to je to user posted image  

Njamiiiiiiii.....mojmu je pa sploh všečuser posted image . Mislim, da bo in tud kmal zavil kam v mesnicouser posted image

clock-img

01.11.2008, 14:20

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sicer pa malo gledam vozičke (ja vem, ampak je taka izbira, da odločanje traaaajaaaaa) user posted image  tale mi je kar všeč, ga moram it v živo pogledat

ajsi fulll je hud....vse v enem...sam cena je najbrš tud. Moj je rekel, da se bojo kar v avtu voziluser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2008, 14:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

menda (pravijo punce) niti ni tako grozljivoooo drag, okoli 500 s košaro user posted image  lupinico mam od nečakinje, ki jo bo v kratkem prerasla, ker njihova lupinica menda ni dobro ocenjena.

ja, konjček rula, sploh za nosečke ,ki rabimo železo! pri meni je bilo zadnjič ok user posted image  ampak kljub temu je treba pazit, ne bi rada jemala kakih tablet, če ni nujno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem