cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja III.

clock-img

04.09.2008, 17:55

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ojej kaksna krivica se ji je zgodila http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/sasa-einsiedler-zzgodila-se-mi-je-popolna-zloraba.html
to morte vidit
user posted image user posted image user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

04.09.2008, 17:58

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: pikicao.

hahahah, ta je pa dobra, najboljs d se oblecemo v predpasnik, na glavo ruto pa z valarjem nad njega. hihiih
jazz k pride kr noge narazn pa vso jezo tko potesit ;)user posted image user posted image user posted image

mu bo verjetno prevročeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:03

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

a tok divja si, o ti packa ti user posted image user posted image
user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:05

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

pa je ta resna? Razumem, da so brez njene vednosti objavili njene fotografije,....in da je pač slabe volje, ker ni nič potegnila od tega. Ampak, da gre s tem pred novinarje. se vid, da lahko danes z mediji dosežeš čist vse!! Poglej strojaneuser posted image user posted image ...še dober da je bla izkušena doječa mama, ker drgač nebi mel otrok kaj za jest, da crknešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Mogoče pa ji bodo za aptimil (al kaj je že tisto melko) povrniluser posted image

clock-img

04.09.2008, 18:07

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

a tok divja si, o ti packa ti user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image ne, ne...tole je spet prišlo do komunikacijskih motenjuser posted image user posted image user posted image user posted image ...vremenske okvare bodo...ziher. Vprašanje, če ga ne bo treba kar po šlafu iz avta potegentuser posted image

clock-img

04.09.2008, 18:12

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image user posted image  jah kaj ces, blond sm pa je prsl do pomote user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:14

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

z zvezdami se luna ukvarja user posted image

Hvala, da mi puščaš mojo službo na RR user posted image !

clock-img

04.09.2008, 18:16

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

si neb drznla, pa tud manjka mi astroloske izobrazbe user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:16

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Dober dan!

Pismo, kam pa si ti poknila????? HB še živiš user posted image !

clock-img

04.09.2008, 18:20

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

aqua ma zadneje čase ful dela v službi... Grem pa na ščip 11.09 to je četrtek, me je strah ko user posted image . Je G rekla da je nujno...user posted image user posted image user posted image  Tako, da oktobra berjetno ne bo še nič z user posted image .... Mogoče okoli novega leta....user posted image user posted image

Akvica, pa sej bo... lej, če boš žalostna, a bo kaj boljše? Ne! Zato uživaj zdaj za zdaj... novo leto pa bo itak kmalu, boš videla. (zdej ko tole pišem, si zraven predstavlam kak bi jst to teb povedala - tak toplo in ljubečeuser posted image ).

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.9.2008 18:21:00 >

clock-img

04.09.2008, 18:24

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jazzzi, najlepša hvala še enkrat za tvojo ljubeznivost in prijaznost! user posted image user posted image user posted image  pa ful simpatična punca si user posted image user posted image user posted image  

Pismo, men pa nis tok ploskala pa mi komplimente dajala.... user posted image user posted image user posted image

no tako, menopurja imam dovolj... zdaj mora prit še M. ki pa zamuja, pa ne vem, a zaradi suprefacta... ali kaj drugega user posted image  ja, bi blo čist v mojem stilu, da dam 500 EUR za zdravila, pol pa sem naravno noseča user posted image  ampak v tem primeru grem pa prižgat svečo user posted image  

Ja jst upam, da si no.... itak pa..Ajsi, nosečnost tukaj je...neprecenljiva vrednost....user posted image

mam grozno gužvo, tko da se beremo zvečer! user posted image  
Jah, ko mene ne bouser posted image

clock-img

04.09.2008, 18:28

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

Me zanima kje je luna, bi povedala,al bodo danes gospoda tečni, ali neuser posted image user posted image user posted image

Če ob desetih ni ujel žarka.... pol je sigurn siten user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:34

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

si neb drznla, pa tud manjka mi astroloske izobrazbe user posted image user posted image

huh, bi si lahk drznla..sej bi si našla pa kej druzgauser posted image user posted image user posted image .... astrološka izobrazba...hja... edin copy pa paste rabiš.... pa je user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:35

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

ne, ne user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:37

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

lunca ti mas se nick cist primeren user posted image
kdaj morm pa zate navijat d bodo user posted image ?

clock-img

04.09.2008, 18:49

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

čiv buc bav!!! kako ste kaj? nisem brala za nazaj, pa še nekaj časa vas ne bom...ko bom mela več časa se pa rpidem spet pofočkat...(razlčog za mojo odsotnost lahko vidite v albumu Fargi ustvarja)

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

04.09.2008, 18:54

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

čiv buc bav!!! kako ste kaj? nisem brala za nazaj, pa še nekaj časa vas ne bom...ko bom mela več časa se pa rpidem spet pofočkat...(razlčog za mojo odsotnost lahko vidite v albumu Fargi ustvarja)

mašikaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 18:56

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

lunca ti mas se nick cist primeren user posted image
he he he... mogoč maš pa celo prov user posted image

kdaj morm pa zate navijat d bodo user posted image ?
jst sem že eno leto navijačica.... pa bom še kr en mal... pa jst bom sam povedla, ko bo plusek... so, druge bolj potrebne navijanja oz. ste user posted image

clock-img

04.09.2008, 19:00

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

lunca moja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 19:00

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE?

clock-img

04.09.2008, 19:01

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

mašiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii vavvvvvvvvvvvvvvvv..... ti pa si se zaposlila.... lej, ma eno pitanje.... tistele dve ribce so men ful všeč... a bi ti to men nardila, pa poslala? bi dobila evrčke.... no pa glede na to da se selim v novo stanovanje... hmmmmm...kaki prtiček?user posted image  Vse plačam!

Aja še to.... ampak zarad tega nas ne rabiš zanemarjat no... pač zakvačkaš eno vrstico manj na dan... pa bomo srečni vsi!user posted image

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 4.9.2008 19:03:11 >

clock-img

04.09.2008, 19:01

clock-img

LuNa73

pencil-img

2809

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

punce še neki sem vas hotla vprašat...KDAJ BO SREČANJE?

a spljoh bo?!user posted image

clock-img

04.09.2008, 19:14

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

se na hitro javljam user posted image  zadnje cajte itak vse na hitro delam user posted image  greva zdajle z Žižiko na pir, danes mam pa res RR obarvan dan user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

04.09.2008, 19:52

clock-img

jazzz27

pencil-img

3975

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

se na hitro javljam user posted image  zadnje cajte itak vse na hitro delam user posted image  greva zdajle z Žižiko na pir, danes mam pa res RR obarvan dan user posted image  

user posted image user posted image ajsi naj ti dobro zdrsne navzdoluser posted image user posted image ...pa naj ne pride v navadouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.09.2008, 19:56

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

gremo pisat, gremo ....
lenobice lene user posted image user posted image
jz pa mojga cakam k pride zdel domov, tko d mam cajt user posted image user posted image  vam mal tezit

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem