cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Nova borba se pripravlja III.

clock-img

23.09.2008, 13:14

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

jao jao.. jz sm pa misla d mam ze racunalnik neki sheblan k mam take cudne barve tuki na RR-ju. men tud ni vsecuser posted image user posted image
ja ziva jz sm pa ponosna zasavka user posted image user posted image  
sm pa zelllooo velliko casa tud v ljubljani. sploh zdej k grem naprej studirat :)

ajsi hvala, pa zelo lepo d mas ze pikico k se tok zaveda zdravega zivljenja ;) kaj sele bo.. k bo prikukala na svet.. hihii. mamii dej mi kup un bio brokoli pa radiccc  ;) hihih... mal se hecam

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

23.09.2008, 13:37

clock-img

Anonimen

heheheheh

ja jaz sem tudi čudno gledala pa nisem vedla kaj je fora user posted image user posted image user posted image user posted image   pol mi ja pa kapnilo da ni moja krivda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 13:44

clock-img

miska73

pencil-img

4167

miška, hvala pa te res dolgo ni bilo sem že na koncu 7. tedna kako je bilo na dopustu? kake fotke prilepiiiii

Ajsi, če mene spomin ne vara... si ti (v času preden sem izginila na dopust) letala okoli italijanskih lekarn...
To je pa potem pri tebi ultra ekspres, da si že noseča ;-)

miska73 kako je blo na dopustu? si cist zrelaksirana

Dopust super. Baterije polne.
Ko bom malo uredila slikce, obljubim da jih dam v album.
Me je v ponedeljek malo šokiralo, da sem že kar takoj v postopku ...
In zdaj malo zmešana hodim po svetu.
Pa še s službo sem začela danes.

clock-img

23.09.2008, 14:45

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

joj sem mislila, da mi lakiranje parketa škodi, pa mam že privide....pa vidim da imaste enake simptome z barvamiuser posted image

clock-img

23.09.2008, 14:50

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

men je presvetlo. pa crt se sploh nc ne vid.. al pa samo men tko kaze.. ne vem user posted image

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

23.09.2008, 14:51

clock-img

Anonimen

meni na splošno ni všeč.... neka čudna sivo roza oranžna....

Biba.... Niso tvoje barve krive user posted image Edino če si hlape že po RR-ju raznosila user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.09.2008, 15:00

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Ajsi, če mene spomin ne vara... si ti (v času preden sem izginila na dopust) letala okoli italijanskih lekarn...
To je pa potem pri tebi ultra ekspres, da si že noseča ;-)

user posted image user posted image user posted image  hja, no... pri nas je kar naravno ratalo user posted image user posted image user posted image  v času, ko sem začela s prvimi arcnijami, M ni in ni bilo. in počutla sem se mal čudno... in sem naredila test. ki je pokazal user posted image  na moj ogromen šok user posted image  no, čisto taprvi UZ sem že dala skos, v petek imam tapravi prvi pregled.

arcnije sem pa potem prodala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.09.2008, 15:15

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

joj argojuhca...čestitkeeeeeeuser posted image user posted image pa kaj si ti ja nor; kr po vrsti se vrstijo nosečkeuser posted image user posted image
res te ni blo dolgo na spregled; o.k. rečmo,d a si čarala s poprom in žganjem; pa ni blo časa za RRuser posted image ....kako daleč je zdaj točno tvoja nosečnost?

b.t.w. sem bila prej ona ki rada klejeuser posted image al se pa ti mene ne spomniš, pa se te le jaz; kaj čmo..vseeno čestitke.

clock-img

23.09.2008, 15:17

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

živa verjetno je lak res prišel vse do RR-jauser posted image zdaj pa vse zadete tu okrog krožimo, pa še v barvno paleto RR-ja je vsekalouser posted image

meni je ta nova podoba..hmm..potrebna da se je navadim. potem bo že, smo dali že kr ene 3 spremembe skoz.

tak zdaj pa grem dragemu kosilo segret, pol pa v mesto....še ne vem po kajuser posted image glavno, da vun s tega zafiksanega stanovanjauser posted image

clock-img

23.09.2008, 15:27

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Ajsi, dobr si ti to zrihtala.

Drgč pa...
Men so tudi barve presvetle...
Me oči bolijo če predolgo gledam...
No, mogoče mi se pa rata odvadit od RR

clock-img

23.09.2008, 15:27

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Biba, za kakšen parket sta se pa potem odločla?

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

23.09.2008, 15:28

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

No, mogoče mi se pa rata odvadit od RR

user posted image user posted image user posted image  ja pa ja de user posted image user posted image user posted image  naše drage miške ne spustimo NIKAMOR!

clock-img

23.09.2008, 16:03

clock-img

Anonimen

Glih sem hotla napisat da bi barve morale bit za privadit se ne odvadit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bomo pisali moderatorjem, da nam barva članice podi, pa bodo hitro zamenjali user posted image user posted image user posted image user posted image

NE SE HECAT Miška user posted image user posted image user posted image user posted image ¨!!!!!!!

clock-img

23.09.2008, 16:23

clock-img

miska73

pencil-img

4167

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ajsi, živa, nč bat...

clock-img

23.09.2008, 20:03

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

meni ni všeč ta podlaga ,hočem barveeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

23.09.2008, 20:42

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

Juhica naša- Zdele me je kar nekaj vleklo na RR in na koncu tako lepa novica. Ti se nam pa res že toliko časa nisi javila, da sem se bala, da si nad delanjem otročičkov obupala.

Hvala  za čestitke. Kje pa, delala sva kot velika. Vsako O sva pridno izkoristila, da ne bo pomote, tudi pred in po je bla akcija. Javljala se  nisem, ker sem pa resnično obupala.
Zadnji mesec sem pa naredila red pri hiši:
- vsako jutro sem vstala, spila vodo, skuhala rožmarinov čaj, ker sem rahlo anemična
- sem redno vsaki dan prehodila 5 km., po tem spila čaj
- jedla sadje in zelenjavo in shujšala za 3 kg., torej na mojo normalno dekliško težo
- in seveda poper in šnops.
Bila pozitivna nasmejana in nisem veliko mislila na pikico. In je.
Mislim, dan nam psiha resnično nagaja pri zanositvi

clock-img

23.09.2008, 20:46

clock-img

Argojuhica

pencil-img

256

joj argojuhca...čestitkeeeeee pa kaj si ti ja nor; kr po vrsti se vrstijo nosečke
res te ni blo dolgo na spregled; o.k. rečmo,d a si čarala s poprom in žganjem; pa ni blo časa za RR ....kako daleč je zdaj točno tvoja nosečnost?

b.t.w. sem bila prej ona ki rada kleje al se pa ti mene ne spomniš, pa se te le jaz; kaj čmo..vseeno čestitke.

BIBA
si spremenila link. Pomagaj mi sigurno se te spomnim. Ne vem pa kaj pomeni kleje. Moja nosečnost je pa sedaj na začetku in sicer 6 teden. Upam, da bo šlo naprej brez problemov, kajti vsake toliko me špika tam spodaj, kot da bo zdaj, zdaj prišla tetka. Iz prejšnjih nosečnosti se ne spomnim prav nič.

clock-img

23.09.2008, 21:55

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kleje - kolne, govori grde besede....:)

KAKO STE MAČKE MOJE?!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

24.09.2008, 07:57

clock-img

Anonimen

ooo fargi... si kar sama ostala včeraj... user posted image user posted image user posted image user posted image   pridi dopoldne in med delovnim časom... ziher ne boš sama user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2008, 08:56

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

Zaspanke.user posted image user posted image user posted image Jutro in navijam za nove nosečke in nove dosežke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

24.09.2008, 09:03

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

dobro jutrooooooooooooooo...sem že enega mojstra odslovila danes..tak da parket je konec, zdaj čakam le še da se posuši ins e selim. ok no..selivauser posted image

ledenka
nabavila sva hrast
argojuhca..maš ZS
Fargi zgublena user posted image tenks za razlagouser posted image
sonček ne moreš spat?user posted image

vsem borkica en velik user posted image

kaj boste danes počele lepega?

clock-img

24.09.2008, 09:27

clock-img

Anonimen

predvsem se bomo delale da delamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne sej v bistvu res delamo, ampak ker sem sama se lahko vmes še malo pošvercam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako pa ve načrtujete današnji dan?

clock-img

24.09.2008, 10:03

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

kavica user posted image  

meni je danes takoooo slabo user posted image  

clock-img

24.09.2008, 10:09

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

njami hvala za kavico...
slabo ti je? joj kaj bi jaz dala, da bi mi blo slabo..me pa le križ boli kouser posted image se zvečer komaj obračam v posteljiuser posted image

joj jaz sem pa misla danes čistit, pa ne smem, ker se lak še ni posušil na parketu...kaki vreji izgovoruser posted image user posted image proti čiščenju se tak vedno najde.

pa na lov za zavesami se spravljam, pa mi ni, ker vem da bo dragouser posted image ima katera kak recept, kako poceni skoz prit; kaka trgovina mogoče? pa ne mi rečt bodi brez zavesuser posted image

clock-img

24.09.2008, 10:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ne vem, kake zavese bi mela. ampak če ti pašejo že narejene, ki jih dobiš npr. v Rutarju in Bauhausu, te to zna prit precej poceni. tudi za blago se ti splača pogledat v teh dveh trgovinah, ker imajo velik razpon, šivanje pa ni blazno drago. no ja user posted image  

slabost je šla mimo, zdaj pa nimam več izgovora za delat user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem