writing-img

RE: Vaši moški lulajo v sede?

clock-img

14.08.2008, 10:45

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Evo, moj je začel sede, takrat, ko sem bila noseča in je on čistil kopalnico. user posted image  Tako, da je potrebno decse naterat, da pucajo, pa bodo na koncu vsi lulali sede.user posted image

:)

clock-img

14.08.2008, 12:48

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

mojega je že njegova mama navadila da to opravlja sede. razen če je kje v gostilnah, kjer se tudi jaz ne usedem....

mališan se pa vsede na zadnji rob školjke in lula user posted image , pa lulčka si mora držat ja. upam, da bo vzor očeta pomagal

iz malega zraste veliko

clock-img

14.08.2008, 12:57

clock-img

puncica

pencil-img

9847

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Drugače pa poznam kar nekaj moških, ki lulajo sede in to zagovarjam.  Smo imeli enkrat debato okrog tega in so navzoči povedali, da večinoma lulajo sede zjutraj ker je zadevo težje obvladatuser posted image

Uh tole pa ne zastopim, kako lahko zjutraj lula sedeuser posted image , ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil.user posted image user posted image user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

14.08.2008, 13:47

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Moj dragi to opravlja stoje. In mi je resnično čudno, da jim diktirate kako morajo lulati user posted image  Kot, da bi nekdo meni govoril kako naj se vsedem na školjko.

Ali pa celo, da obiskom poveš, da ne smejo stati in lulati. user posted image

No, tukaj je pa meni tudi spodnja čeljust skoraj dol padla, ko je ena napisala, da je gostom ukazala lulati sede user posted image Jao!!!
Drugače je pa tudi meni čisto mimo, da se moškim diktira, kako naj lulajo. Ma še bolj mi je čudno, kakšni packi nagravžni so to, da ne pustijo čisto za seboj. Mater saj ne gre za eno beznico, so vendar oni tudi tam doma in kako so lahko tako svinjski, da v lastnem domu pustijo vse poscano. Po možnosti še po kakanju ne spustijo vode... user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

14.08.2008, 13:53

clock-img

Anonimen

ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.08.2008, 16:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ne, moj v stoje.

clock-img

14.08.2008, 16:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

ker če bi moj lulal zjutraj sede bi se verjetno v oko trofil.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobra. user posted image

clock-img

14.08.2008, 19:01

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Stoje, ker ima pisoar.

< Sporočilo je popravil Lianna -- 14.8.2008 19:03:09 >

clock-img

14.08.2008, 19:38

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: Lianna

Stoje, ker ima pisoar.

Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju.

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

14.08.2008, 20:10

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Stoje, ker ima pisoar.

Ampak pisorja pa res ne bi imela doma. Ne znam čisto prav razložit zakaj, ampak mi je nekako bljek imeti to reč v stanovanju.

Tudi jaz ne. Ker mi je vedno tako bljak, ko grem mimo moškega wc-ja v kakšni gostilni, in tako zelo smrdi iz teh pisoarjev.user posted image    Ni variante, da bi ga imeli doma.

:)

clock-img

14.08.2008, 21:17

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Stoje, ker ima pisoar.

Tudi jaz ne. Ker mi je vedno tako bljak, ko grem mimo moškega wc-ja v kakšni gostilni, in tako zelo smrdi iz teh pisoarjev.user posted image    Ni variante, da bi ga imeli doma.

Obstajajo tudi lepi pisoarji, ki se ujemajo z wc školjko. Samo niso glih poceni. So pa lepi in wc zgleda kljub pisoarju lep. Smrdi pa ne iz njega.
link

< Sporočilo je popravil shorty -- 14.8.2008 22:59:26 >

clock-img

14.08.2008, 22:59

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ja lula sede

clock-img

15.08.2008, 10:37

clock-img

kepica

pencil-img

2080

IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Stoje, ker ima pisoar.

Obstajajo tudi lepi pisoarji, ki se ujemajo z wc školjko. Samo niso glih poceni. So pa lepi in wc zgleda kljub pisoarju lep. Smrdi pa ne iz njega.
link

Takega imamo mi in je superuser posted image user posted image

clock-img

15.08.2008, 12:42

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

clock-img

15.08.2008, 12:46

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

15.08.2008, 16:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Stoje, ker ima pisoar.

To najbrž zato, ker imaš v spominu samo pisoarje iz javnih stranišč, ki zaudarjajo. Doma so čisti in prav nič ne smrdijo.

clock-img

15.08.2008, 18:30

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Moja fanta oba lulata v sede, pa moram rečt, da se močno pozna pri higieni kopalnice. Toplo priporočam!

(nisem čisto ziher, zakaj sem odprla ta post user posted image  pač kisle kumare)

no jest mojega tud tako učim in je kar priden :)...upam,da tako tud ostane :)

clock-img

15.08.2008, 19:08

clock-img

G in T

pencil-img

953

Zakaj je bolje sede lulati:

bolj čisto,
manj dela s čiščenjem,
manj poslušanja od žene, če slučajno pozabiš desko položiti,
ni se treba "matrati" s ciljanjem sredine školjke user posted image user posted image

clock-img

15.08.2008, 21:22

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Kakor kdaj. Če je vse naokrog polulan, potem sta sigurno stala. Ja, drugače pa težim k temu, da se vsedeta.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

15.08.2008, 21:49

clock-img

Skepsa7

pencil-img

1

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: Noseckica

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj lula sede. So ga tako že naučili user posted image user posted image

clock-img

15.08.2008, 21:54

clock-img

smrka

pencil-img

3582

MOj pa scije k desc, na stoje, razen ko kaka potem se lula zraven. Drgac je pa zlo pedanten in obrise za sabo desko ce se posprica...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem