cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Jennifer ali Angelina?

clock-img

15.08.2008, 11:38

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Angie je res baba in pol, Jen nič posebnega.
Ena stvar pa meni ni jasna, kaj zaboga vidita na Bredu? K ta mi je pa res kar nekaj, ...user posted image user posted image user posted image  On se pa verjetno sekira.user posted image

:)

clock-img

15.08.2008, 11:58

clock-img

Anonimen

Angelina zgleda kot prekla za fržol.
Jennifer zgleda kot konj, ki hoče jabuk skozi ograjo dosežt.
Brad pa zgleda kokr kmet, ki je najprej konja pojahov, zdaj pa prekle zasaja.

clock-img

15.08.2008, 12:02

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meta, če imate pri vas take prekle za fižol, pa ne bo manjkalo obiralcev.user posted image

:)

clock-img

15.08.2008, 12:12

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

če bi bila na njegovem mestu, bi imela kar obe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.08.2008, 12:32

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ma pa kaj če se je lizarla z bratom.
meni je angelina prou uau baba (ne mislim samo po zgledu, k njen videz je tko tu mač dober da je skoraj pretirano dober :D), in v resnici, totalno pašesta skupi, mislim da sta se našla podobna človeka tudi kot osebe. jennifer je preveč povprečna ženska (vsaj kar se je iz medijev zve).

clock-img

15.08.2008, 13:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Angellina mi je zakonuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.08.2008, 13:34

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Angelina zgleda kot prekla za fržol.
Jennifer zgleda kot konj, ki hoče jabuk skozi ograjo dosežt.
Brad pa zgleda kokr kmet, ki je najprej konja pojahov, zdaj pa prekle zasaja.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

zdej lahko zaključimo debato! Smo pršli do bistva!

Zaljubljena sem v tri fante...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem