writing-img

RE: Kr neki...

clock-img

15.08.2008, 23:45

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Plemenita007

A kure ne seksajo več? No, končno vem, zakva je pol tmle tri forume naprej tolk enih postov, k jih kure napišejo. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si mi iz ust vzela

zdej grem pa spat!

ker jutri zjutraj se imam za dret user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

15.08.2008, 23:52

clock-img

Anonimen

Nikoli nisem zasledila, da bi se on poročil ona pa ne in sta potem koruznika

Je tako, ze od prvega dneva user posted image .

clock-img

16.08.2008, 07:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Puste sex med perjadjo, dejte men neki povedat.Jaz v svojem ne tako kratkem življenju še nisem srečala para, pri katerm se ženska ne bi hotela poročit on pa.Ponavadi je tako, da moški oklevajo in potem se kao nimata namena poročit.Ko pa gospod dahe pa dajva pa ženske vse blažene.Nikoli nisem zasledila, da bi se on poročil ona pa ne in sta potem koruznika.Vaše izkušnje, torej?

user posted image ...malo parov poznaš...

Jst sem skoz govorila, da se ne bom poročila, niti nisem nikol spoznala nekoga, ki bi bil za ožent, me ni noben prepričal:)...moj mi je pa skoz govoril kako me bo enega dne zaprosiluser posted image , pa se misilila, da se heca...no pa se ni hecaluser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem