IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
danes pa brez faxa nisi nič
a lahko komentiram?
no, jst kr bom...
s tem se pa toooook NE strinjam!!
jaz ga nimam, pa NISEM nic!! sem in imam marsikej VEC kot nekdo, ki ma diplomo, magisterij itd...
Ma ni hotla tega rečt - ja jaz sem se z 19 leti zaposlila - imela sem pač možnost. Pa ob delu doštudirala.
Ko sem pri 23 letih zanosila sem bila med mlajšimi in mi je moževa sestrična rekla če sem pala na glavo? Tako mlada (moram rečt da je isto stara k jaz) Pa kaj je z menoj - da sem jo en časa kr debelo gledala - ampak imela sva stanovanje, moj je bil star 28 v 29 letu stalne službe enostavno je v vezi nekaj manjkalo. Sedaj sem v pričakovanju 3

pa sem stara 30 let. Pa mi nič ne manjka - razen diplome
Moževa sestrična (30let) - njej je pomemben študij in zabava (ma še dost izpitov in diplomo) - neki je razlika - njej dajejo starši denar, men da niso - zasluži si ga, njej omogočijo vse, jaz si vse omogočim sama - to je razlika med današnjo mladino - moje mnenje je da se otroci po 20 preveč naslanjajo na starše in starši jim vse pomagajo omogočiti - pa nisem proti - od tod se meja rodnosti pomika navzgor. Samostojnost prihaja dosti kasneje kot včasih - in tu je še biološka ura - ne bi govorila o letih 30,32,35,38,40 - to je stvar posameznika.
Je pa res če si bres možnosti za svoje stanovanje, samostojnost od nekoga neodgovorno da imajo otroke in jih potem vzdržujejo starši. Pa ni važno koliko si star.
Vse tiste, ki ste tu gor in k čakate na svoje sončke vam želim da čimhitreje zagledate magični
, kajti to je najlepše kar se vam lahko zgodi. Držim pesti za vas!!!
ANŽE 2009