IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
bamby a je Tim biu vesel da gre v vrtec ?Naš pravi škoda da zdej ni konec junija, namest avgusta
Veš, da je bil vesel, saj je komaj čakal. Me je cel vikend vsak dan posebej spraševal, če že gre v vrtec

. Zanj je to prvo in hkratki tudi zadnje leto vrtca, zato mu je še toliko ljubše. Drugo jesen se zanj že odpro šolska vrata, pol smo pa tam

.
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou
Drgac se pa morm pohvalt da sm se kopala v soci......sm kr zajela sapo pa notr skocila kar bo pa bo....in sem se ziva.....ampak je blo noro 14 stopinj ma
Pri 14 ° je pa prav gotovo res noro. Pa si bila v neoprenski obleki, al kar tako na suho

. V neoprenski sem se tudi jaz že kopala, ko smo šli na rafting, kar tako me pa živ bog ne spravi noter

.
misar, super za tak dopust

. Besedo "zajedalec" si pa prav napisala

.
Anaja mi je pravkar zaspala, pa imam namen iti z njo zdaj ven, ker morava iti po opravkih in pol še spotoma Tima v vrtcu pobrat. Kosilo se ji še kuha. Danes je na njenem menuju: bučke, brokoli, mesek (to sem na čebulci tenstala in pol vse skup zmiksala, da je nastala juhica oz. obara

), zdaj sem ji dala pa še žličko in pol riža noter kuhat. Ko prideva nazaj bo pa pojedina!