lenci po moje je lahko. Sicer ne bom nekaj pametovala, ampak jaz mislim da je čisto možno vgnezditvena. Ampak jaz imam ful filing, da boš zagledala

res!!!
tudi jaz sem ful vesela, da imam vas punce tukaj gor, ker edino z vami lahko o tem govorim tako iskreno, ker edino ve me razumete. Saj to je logično, nekdo ko tega ni prestajal ne more vedet kako je. Jaz ko začnem mojim kolegicam, ki imajo mimogrede že vse po dva otroka ali celo več, spočeta po naravni poti, brez kakršnegakoli truda, razlagat kako me skrbi, kaj vse berem, kaj vse se lahko zgodi, me vse gledajo čudno in mi govorijo, pa kaj toliko misliš na to, pa kaj vse to bereš, prepusti se toku. Hja, lahko je govorit, če se ne rabiš leta in leta trudit za to malo štruco. Mah, zato pa sem toliko bolj vesela da imam vas in da navijamo in držimo pesti ena za drugo, ker vem, da je vse to res čista iskrenost
tako lenci in ne111 močno držim pesti za vaju in nalulajta že ta plusek. Ker potem se pa res bliža iz dneva v dan moje in sandrino lulanje in potem nimam dovolj rok, da bom držala pesti za vse štiri