IZVIRNO SPOROČILO: zoyi
andreja_p:
Sem v Mariboru.Dobila sem tablete Klomifen.V ponedeljek sem bila prvič na UZ,da vidijo rast foliklov,(cca 22mm),včeraj sem si dala stop inekcijo jutri pa veselo na IUI.
Drugače pa je z obema vse o.k.Aja najšli so mi samo nekaj endometričnih žarišč,moj ima plavalčke super.Preprosto pač ne vedo zakaj ne gre.
zoyi dobrodošla tudi z moje strani. Imava pa čisto enak primer, tudi z nama je vse ok in tudi jaz sem v MB-ju. Držim pesti zate, da bo tvoj IUI uspešen. Mora bit
Za mano je eden na žalost neuspešen in sedaj čakam na novega. Dali so mi pa dva IUI-ja.
Koliko pa so dali tebi IUI postopkov? Kdo je tvoj dr. za neplodnost? Koliko klomifena si pa jemala na dan? Ufff sem radovedna
ne111 jaz moram en mesec pavzirat, zaradi klomifena. Drug ciklus lahko grem komaj v postopek. Tako da računam nekje prvi teden julija
Jutri je pa tvoj dan za folikelčke, držim pesti zate in ti pošiljam nešteto
andreja_p joj kako upam, da so ti tvoji znaki vse znaki, da si srečka

Upam, da nam res sporočiš veselo novico in se za nekaj časa rešiš tudi te tvoje smotane službe. Pa kar takoj na bolniško pojdi, ko izveš da si

da še te ne bodo takrat sekirali tam.