23.06.2011, 19:53
Jap,to je bil moj 3. IUI-zadnji, tako sem se odločila
Bila sem dana v vrsto čakajočih na postopek IVF/ICS, pa sem rekla da se tega več ne grem. Ampak tudi prvič sem zanosila v tretje
Tretji postopek stimulacije s Klomifenom in dana na čakalno
Ampak prvega smo naredili doma
Tud moj emšo je že
Pa tudi te tri IUI postopke sem imela tako malo nametane...vmes vedno 6 mesecev pavze,ker sem rekla - ne grem se več,pa zakaj,... Nisem lenči
sem anonimna
Hvala za čestitke.
23.06.2011, 20:09
Moj endometrij in folikli so se v tem tretjem postoku z Gonalom obnašal podobno, kot je bilo pri Klomifenu (beri: počasna a vztrajna rast. Vedno imam dva vodilna folikla in več manjših, endometrij pa se mi lepo debeli, ampak sedaj v tem postopku res ne vem koliko je meril. Folikla sta bila 17, drugi dan sem si dala ob polnoči stopko in čez dva dni ob 13ih sem imala inseminacijo,mož je oddal bojevnike okoli 10ih,). IUI sem imela 17 dan, prva dva sta bila ful hitro, prvi lani aprila že 10 dan, drugi oktobra pa mislim , da 12. Tudi s Klomifenom so mi dozoreli tam okoli 18-19 dan. Stimulacijo s K sem imela leta 2007 in takrat sem 2 meseca, preden je potem le uspelo črtala s prehrane sladkor/ije in mlečne izdelke. Pila sem koprivin čaj in se prehranjevala v glavnem z zelenjavo, belo meso, sezonsko sadje. Jedla sem ene vitaminske tablete, za katere mi je še danes žal, da sinnisem zabeežila imena.
V prvem IUI, sem jedla alge, pila olje z omega maščobami, rdečo peso, sok granatnega jabolka, ves čas jem tud folno. V drugem postopku sem jedla samo folno. Sedaj sem v mesecu marcu in aprilu pila vsak dan 4 dcl zelenjavnega soka - tudi mož, 14 dni sem pila maco, mož celo mesec in pol, potem sem naredila mesečno pavzo s folno in šla še zadnjič poskusit.
Vsak večer pa sem zvrnila eno pivo
hk hk hk A,pa še to, prvič in drugič je bilo seme slabše kvalitete, sedaj pa sploh nisem hotela vprašat, na srečo se tud sestra ni spomnila, da bi mi povedala
Samo upam, da jutri izvem lepe novice!
Držite se punce - navijam za vsako posebej!!!!
24.06.2011, 07:43
sem kar žalostna ko berem, oprosti -tašne bedarije. Glede na to, da si želiš
, da si želiš
se ne igraj kar tako in jej tablete, samo zato, ker si nekje nekaj slišala. Da je D za prestavljanje
prvič slišim. Na začetku
ga dobiš za ohranjanje nosečnosti, da pa bi si z njim prestavljala
Itak si v želji po
naredimo vse in še več, polnimo se s hormoni,kaj vse pa tolahko prinese kasneje, pa je že druga zgodba. Jaz ti polagam na srce, da sprejmi to svojo
z veseljem, bo tako zadnja!!!

.Pa povej nam prosim kako velike folikle si imela in sluznico debelo,endometrij.Upam,da boš videla to sporočilo.
kar je priporočljivo.in če bo sreča lahko zanosiš tudi tako ali pa s postopkom.srečno
pa naj ta test pokaže debelo in dobro vidno
.Naj te nič ne potre,ker je važno,da si imela danes UZ in da ne jutri,ker bi bilo prepozno.A imaš samo enega16mm? kaj pa endometri,koliko je danes debel?
. da bodo folikelčki rasli.Srečno pa naj rata že enkrat,da bo pravi plusek in močno obarvan v tem postopku.
.Ali je to dober znak ali ne ne vem,4.7 bo 14 dan od postopka.Prejšnjič me ni bolelo,tako da ne vem ali je to dober znak ali ne
.Včeraj sem dobila drugo inekcijo in od tega trenutka mi je vse drugače.