writing-img

RE: IUI

clock-img

15.12.2008, 11:21

clock-img

neela

pencil-img

2128

Danes držimo pesti za kittyy in njen dober rezultat!!! user posted image user posted image user posted image Go girl, go!!! user posted image

clock-img

15.12.2008, 11:34

clock-img

kimsy

pencil-img

904

go kittyy go!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 17:00

clock-img

kittyy

pencil-img

202

ojla,punce ampak kolk je to lepo vidt ko navijate in mislite name,to je pa zato ker tud jaz na vas mislim,ffffffffffffffffful hvala.
ja dons je blo res cool k je bil moj G,Tomazevic.dons je bil moj drugi UZ,in veliko boljse levo 15,16,desno pa 14,zato se moram dons se enkrat piknit,jutri zjutraj na UZ,pol pa verjetno vodo in mogoce ne bo treba stopke in racunam na sredo na najdaljsi in najbolj neugodenuser posted image .

upam in ful si zelim da bo uspesno......................

navijam pa za vse ostale,da bo tako kot si zelite.caw caw

kr neki mi dogaja,grem zdej mal u soping k je placa,,,,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 17:19

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

kittyy, super!!!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

15.12.2008, 17:34

clock-img

kitka1

pencil-img

327

No, kitty, ti pa lahko povem, da ravno najdaljši tale user posted image že ne bo... Traja približno nekaj sekund. Ok, če računaš, da se slečeš (1 min), pa spraviš na stol (10 s), pa da ti vstavi cevko (5 s), da ti sestra pokaže epruveto in potrdiš, da je prava (5 s) in da ti potem še vbrizgne skozi cevko plavalčke (5 s)... in se oblečeš (1 min) - vse skupaj nanese slabe 3 minute...

Če pa računaš, da mora tvoj partner plavalčke oddati že 2 uri prej, potem pa zna biti eden izmed daljših :)

clock-img

15.12.2008, 19:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

Čestitam kittyy, ne bom uporabila tistega zlogasnega 'pa saj sem ti rekla'....glavno, da je rezultat ok in da bo do konca tedna padel IUI!

kitka1, tako dobrega in opisnega seksa pa že dolgo ne! user posted image Ampak kar je res je res...

clock-img

15.12.2008, 19:21

clock-img

dorotea

pencil-img

735

Kittyy...tud jaz navijam...v sredo pa kar uživaj v tem tko hitrim oz. dolgim(kot gledašuser posted image ) hop-hop-om...pa naj se prime, da bodo tud ta prvi IUI-ji srečni!!!
Od tebe Fargesia pa čakamo dobrih novičk!
Jst pa čakam in čakam na to M...pol pa se naročim na prvi IUI, verjetno kar v januarju!

clock-img

15.12.2008, 19:22

clock-img

kimsy

pencil-img

904

kittyy - bravo!!! Upam, da bo šlo vse po planu in boš končno ena, ki ji bo ratalo v prvo! Držim pesti!
Gre pa res za najkrajše user posted image . Ko je moj drugič dajal spermo je reku: Upam, da rata, k mam tega na komando že dost! user posted image  

clock-img

15.12.2008, 19:22

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Jst pa čakam in čakam na to M...pol pa se naročim na prvi IUI, verjetno kar v januarju!

..kateri dan ciklusa pa si?

clock-img

15.12.2008, 19:23

clock-img

neela

pencil-img

2128

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy
Ko je moj drugič dajal spermo je reku: Upam, da rata, k mam tega na komando že dost! user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image ...ma so ti naši lubčki res ubogi, kajne?

clock-img

15.12.2008, 19:24

clock-img

dorotea

pencil-img

735

mam full dolge cikle...34-40 dni...naslednjo M bi mogla dobit konec decembra(okol 28)

clock-img

15.12.2008, 19:29

clock-img

neela

pencil-img

2128

mam full dolge cikle...34-40 dni...naslednjo M bi mogla dobit konec decembra(okol 28)

a, potem boš ravno prav štartala v novo leto...takoj s postopkom...super!

clock-img

15.12.2008, 19:29

clock-img

kimsy

pencil-img

904

neela, so bogi, sam še zmeri je za njim bl na izi kot za nas.
Je pa res bil pred nama en par, k se je on matrov, pa je čez uro in pol nazaj pršu in sta šla skupaj notr in pol upam, spacala tisto spermo. In pol mi je moj razložu, da sploh ne vem, kok je to neugodno, na komando, pol se že obremenjuješ, da ne boš pršu vn rdeč, pa da ne boš predovgo notr, pa s zavihanimi rokavi... user posted image  user posted image  user posted image  V glavnem, midva se kar zabavava ko čakava na IUI.
Pol me opozori naj si zapomnim vse moške, da bom vidla, komu je podoben... user posted image   user posted image  user posted image

clock-img

15.12.2008, 19:37

clock-img

dorotea

pencil-img

735

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Pol me opozori naj si zapomnim vse moške, da bom vidla, komu je podoben... user posted image   user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ja upam na lepše novo leto, kot je blo lani...k je bil moj mož v bolnici in sva dala čez eno res grozno leto...sedaj pa res upam na eno lepo čudovito leto, ki bi se res lahko začelo z novim življenjem.

clock-img

15.12.2008, 20:09

clock-img

neela

pencil-img

2128

kimsy, pa naj ženske še toliko vsega kasiramo, na ukaz kaj takega nam pa res ni za počet. Si predstavljaš, da bi me npr morale na ukaz doživet orgazem??? user posted image Jaz jim nisem nič fouš...me se samo na ukaz uležemo na mizo, damo narazen noge in čakamo da mine...user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 20:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

Ja upam na lepše novo leto, kot je blo lani...k je bil moj mož v bolnici in sva dala čez eno res grozno leto...sedaj pa res upam na eno lepo čudovito leto, ki bi se res lahko začelo z novim življenjem.

...potem si pa sploh zaslužita lepo lepo leto....pa naj se čimprej začne...user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:14

clock-img

dorotea

pencil-img

735

hvala, hvala...in verjamem da bo!
...seveda pa tudi zate in ostale punce!

clock-img

15.12.2008, 21:28

clock-img

dysan

pencil-img

408

Pozdravljene drage moje!

Vidim, da ste kr nekaj napisale, jst sm mela mal odklop čez vikend.

Kako ste kaj?

Fargi kakšno stanje pr tebi? Močno upam, da zagledaš user posted image , drž se puncauser posted image !
kimsy močno držim pesti  za en velik + user posted image
obayifo tebi tud fuuul držim pestke za + user posted image

Jst pa žal mam slabo novičkouser posted image , me je obiskala tečkauser posted image , tak, da januarja v novi boj!!!!
Bova pa itak še vmes user posted image , mogoče pa kaj sama nardiva!!!user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

15.12.2008, 21:30

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

dysan, žal mi je...user posted image user posted image user posted image kdaj si jo dobila?

moje še ni...upam da je ne bo...

clock-img

15.12.2008, 21:35

clock-img

kittyy

pencil-img

202

ampak,kolk ste face,vidm da vam tud ful dogaja.se dobr da se mamo s kom pogovorit in da se mal poslusamo.
ja vam moram pa povedat,kako mojo sefico firbec matra kam hodim in ker ve da v lj,ker sem mela marca tam operacijo,mi dons kr od enkrat kot strela z jasnega:a ti hodis v lj.po ienkcije za umetno oploditev.sem sam zafarbala in rekla da je to moje osebno,sam pomoje da je kej porajtala.sej rugac mi ni panike,sam zato ker sva se z mojim zmenila da dokler ne bo nic ne poveva nobenmu.

drugac pa moje IUI-jevke,jst si tud zelo zelim da bi meni se letos ratalo in to na pevem IUi.

i hope so............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2008, 21:37

clock-img

dysan

pencil-img

408

Fargi ma dons, kr teče in teče, uuuf grozno mi je, že dolgo nisem mela tak močno, Ampak je že ok, sm na vse bla pripravljena, seveda upala na najbuljše, bo pa drug mesec.

upam, da tvoje res nebo, oz. bomo pozitivno gledali, ti si naslednja naša user posted image , fuuul dober občutek mam glede tega. user posted image user posted image user posted image , kdaj boš pa delala test, al ga neboš?

počasi pa le gre.....

clock-img

15.12.2008, 21:39

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

dysan, krvni test bom šla verjetno v sredo delat...upam da M ne bo...ne vem pa kok časa še stopka drži...

clock-img

15.12.2008, 21:47

clock-img

dysan

pencil-img

408

za kri vem, mislila sm na CB, po moje stopka več ne drži, jst nazadnje ko sm mela pozitivno sm dva dni prej delala in mi je pokazalo +, če se pa ne motim stopka drži tam nekje okrog enga tedna, mislim, da je že popustila. Sicer sm  delala test CB tist dan ko sm šla v LJ, no ja če prej ni prišla tečka.

počasi pa le gre.....

clock-img

15.12.2008, 21:49

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

se pravi da si na 15.dan delala CB?

clock-img

15.12.2008, 21:50

clock-img

dysan

pencil-img

408

Mi je pa ta postopek bil težak, takšne muke, slabosti, napihnjenost, špikanje po jajčnikih,... res je bil težak

počasi pa le gre.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem