writing-img

RE: IUI

clock-img

23.03.2009, 19:36

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

hanybany še tebi user posted image user posted image user posted image  za pridelekuser posted image

pa vsem ostalimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 10:06

clock-img

Ejla

pencil-img

424

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27
ejla...
kako pa pr teb kaže...maš že kakšne znakce?user posted image user posted image user posted image

Ah pr meni nič znakcev...ampak upanje je še...jst sem itak čudna...ma nimam znakcev niti pred user posted image , meni se kar usuje in to je to! Običajno niti ne vem , da jo imam. Tko da izgovarjanje na PMS ko sem tečka, pr meni odpade!user posted image
Nič od nič torej...čakam kaj bo...do sedaj sem 2 krat dobila user posted image točno na 14 dan...kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Držte se! Pa uspešne pridelke!

clock-img

24.03.2009, 10:41

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

Ojla! Sam tok da javim: moj pridelek je nikakav!  Ni sledu o foliklih tud drobnih ne, tak da bomo vidli kaj bo v petek. Zdaj mi je povečala dozo.
Pa pa

clock-img

24.03.2009, 10:49

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Brez skrbi bodo že zrasli...zdej so se mal razvadli...ma jih boste skupj z Dr. že vzgojili!

clock-img

24.03.2009, 12:35

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

hanybany nič sekirat bojo do petka zrasli...pa itak ni dobro, če prehitro reagirajo....user posted image

ejla bomo držali pesti, da bo ta 26 oz 27 hitro mimo, pa brezuser posted image  

clock-img

24.03.2009, 15:57

clock-img

HANYBANY

pencil-img

334

Ma ja sej bo.
gapi, žal mi je da nisi zagledala user posted image .

vsa dekleta pa GO GIRLSuser posted image user posted image user posted image user posted image , vrjamem da bo to leto uspešno za vse!!!

clock-img

24.03.2009, 16:45

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

sej bomo na vrsti pa kak mesec pozneje.....zdej user posted image ne pričakujem maja....mogoče mi bo moj rojstni dan prneso srečo....

še mal pa službe konec ...no še 2 uri...te pa k mojmu v objem pol pa veselo na delouser posted image ....je blo zdaj mal pavze user posted image zaraduser posted image tak da sma že mal nestrpnauser posted image

cawcaw

clock-img

24.03.2009, 18:10

clock-img

neela

pencil-img

2128

HANY, nič sekirat! Tud jaz sem zadnja dva cikla na prvem uz imela porazne folikle...oz jih sploh ni bilo. Čez tri dni pa so se zbudili iz zimskega spanja. Ti jih samo lepo crkljaj in uspeh ne bo izostal!

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

..kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Hmmm...čaki malo - kaj si imela 12 al 13 dan IUI??? Kakorkoli....močno držim pestke, da boš ti naša marčevska rozika!!!!

gapii, pazi, da bo tvoj ostal cel.....ga boš še rabila....user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:14

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image

user posted image

• BEBIII - ??.IUI - štart: 24.3.
  • Fargi - 5.IUI - 1.UZ: 25.3.
  • HANYBANY - 2.IUI - 2.UZ: 27.3.
  • Ejla - 3.IUI - test: 28.3
  • kimsy - 1. IVF - 1.UZ: 1.4.
  • neela - 3.IUI - test: 6.4.
  • gapii27 - posvet: 8.4.
  • dysan - 4.IUI - 1.UZ: 17.3. ???
  • emsika - 3.IUI - 1.UZ: ??? 
  • kittyy HSC v maju, juniju                   
  • grethy -user posted image odklop
  • buča - user posted image odklop

user posted image
  • lenna (uspešen 2.IUI) user posted image
  • kitka1 (uspešen 2. IUI) user posted image
  • obayifo (uspešen 4. IUI) user posted image
  • boob (uspešen 2.IUI) user posted image  

BEBIII, kje si? Poročilceeeee!!!user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:18

clock-img

neela

pencil-img

2128

user posted image

user posted image

clock-img

24.03.2009, 18:51

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

ooooo, neela, moja zlata!!!! hvala!!!!!

RADA NAJVEČ NA SVETU TEBE!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

24.03.2009, 19:43

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Joj punce, mene nekaj zvija! Pa neeeeeeeeee! Ne sme pridet! Jooooj! Upam, da je kaj druzga, ker je tko  al tko prezgodaj! Kaj se to pravi!

Srečno Fargi jutri!

clock-img

24.03.2009, 19:59

clock-img

kittyy

pencil-img

202

......sam da vas lepo pozdravim!
vse vas spremljam in mocno stiskam pestkeuser posted image user posted image user posted image da kateri rata ze ta mesec,pol pa naprej,ker jst vas bom kmalu ujela.
...pri meni nic novega,cakam na user posted image v zacetku aprila,da lahko zacnem anti baby tabletke jest,pol pa da dobim datum.upam da bom cimprej na vrsti.

....puncee cas je ze da mal seznamcek spremenite :)
za vsako enauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.03.2009, 20:02

clock-img

kimsy

pencil-img

904

fargi - držim pesti za jutri!!!
 Ejla - ah, nč te ne zvija, to se ti sam zdi... user posted image

jst pa čakam user posted image . Upam, da bom čim prej dobila, da ne bo hudiča na UZ-ju.

clock-img

24.03.2009, 20:29

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

neela veš da ga bom pazlauser posted image

fargi srečno jutriuser posted image

ejla sam kakat bo treba ituser posted image ....držimo pesti, da mine in vrjamemo da bo vse srečno se izšlouser posted image

clock-img

24.03.2009, 21:49

clock-img

dysan

pencil-img

408

Ojla pupike moje!

no jaz se vam moram opravičit kr se nisem nič javljala pa poročala kaj se dogaja, sm bla tolk na tleh...user posted image ....., da nism še vas hotla morit,ampak so se zadeve izboljšale.......
no pa vseeno na hitr povem za vzpodbudo HANYBANY
1.UZ -nič, user posted image  
čez tri dni -2.UZ nič, user posted image
čez dva dni -3.UZ se je mal premaknilo -eden 12 in 7, user posted image
čez dva dni -4.UZ stanje isto eden 12, drugega ni bilo user posted image
čez dva dni -5.UZ pa bum je že 16 in 12+ user posted image  
naslednji dan oz. danes na 6.UZ  je že 18, endometrij 7mm tak, da danes si  zapičim stopko in v četrtek pa IUI....user posted image ....
na peti UZ sm šla dejansko postopek prekinit, kr sm mislila, da nima smisla se kr naprej pikat, če se skoraj nič ne dogaja, al pa na mestu stoji, in me je kr prijetno presenetilo user posted image , tak, da upam na najboljši možni izid user posted image , ne !!!!!

tak, da HANY NE OBUPAT, SE BODO ZBUDILI ...........

Fargi - dobro obavi jutri
Gapii - user posted image
Ejlica draga kako si mi ti ?  Močno stiskam pesti zate, šccc to zvijanje , oz. je lahk sm v primeru če napoveduje user posted image ..........
Neela - pupika močno stiskam pesti tudi zate..........

ja pa za ostale tudi bebiii, kimsy, emsika, .......

en lep pozdrav tistim ki so na  odklopu, pa seveda našim nosečkam tudi.........

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

24.03.2009, 22:16

clock-img

dysan

pencil-img

408

no sm si še stopko zapičila zdaj pa počasi pod kovtrček...user posted image

user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

clock-img

25.03.2009, 07:51

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Fargi, držimo pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

25.03.2009, 09:04

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

jutro drage rr-ovke....

fargi....srečno!user posted image

hany in ejla... malo še potrpite in boste zagledali svoj user posted image user posted image

jest se grem malo sproščat na strelišče user posted image  (službeno)

clock-img

25.03.2009, 09:15

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

clock-img

25.03.2009, 10:03

clock-img

buča

pencil-img

825

živ,vsem mamicam,ki so že,pa tistim,ki še ne vedo,da so že,pa tud tistim,ki še bodo(zakaj pa ne)želim lep materinski dan!!!!
                                                                                                                                                                        vaša bučauser posted image

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

25.03.2009, 10:39

clock-img

Ejla

pencil-img

424

IZVIRNO SPOROČILO: neela

HANY, nič sekirat! Tud jaz sem zadnja dva cikla na prvem uz imela porazne folikle...oz jih sploh ni bilo. Čez tri dni pa so se zbudili iz zimskega spanja. Ti jih samo lepo crkljaj in uspeh ne bo izostal!

IZVIRNO SPOROČILO: Ejla

..kar bo tokrat 26 oz 27(ker sem mela 12 in 13 IUI) Tko da še par dni...stiskam pesti in močno upam, da je ne zagledam. Če torej ne pride , delam testek 29(namesto 28), ker bo takrat 17 dan od ta druzga IUI.

Hmmm...čaki malo - kaj si imela 12 al 13 dan IUI??? Kakorkoli....močno držim pestke, da boš ti naša marčevska rozika!!!!

Imela sem user posted image kar 2 krat( 12 in 13)...sem mu bla očitno všeč!user posted image

clock-img

25.03.2009, 10:48

clock-img

Ejla

pencil-img

424

Tud jast želim vsem mamicam in v kratkem bodočim mamicam...VESEL materinski  dan, pa da bi ga drugo leto vse praznovale z našimi user posted image !

user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za spodbudne besede. Danes še nič...stiskajte pesti...jutri bo 14 dan( oz. pojutrišnjem)...tko da sem kar napeta...sem si zadnje 3 dni merila temperaturo in je še kar na 37...tko da moooooočno upam, da bo vztrajala tam. Kolko časa pred user posted image pa naj bi padla? Pa se že kar mal tresem...ker nočem bit razočarana in hočem za svoj Rojstni dan(predzadnjega v mesecu) videt najlepše darilo na svetu!!!

To dysan!!! Super! Le glej da boš jutri - ups. danes!!! se dobro user posted image in boš čez 14 dni še enkrat presenečena!

clock-img

25.03.2009, 18:13

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

elja ti se kr drži...bo + in to veeelikkkk....

vse najepše vsem ob dnevu mamicuser posted image   vsem pa ki čakamo, pa naj user posted image   pohiti

clock-img

26.03.2009, 08:28

clock-img

gapii27

pencil-img

1358

user posted image

KJE STE???

sem nas našla čist spodi na strani....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem