writing-img

RE: Majčice 2009

clock-img

18.12.2008, 12:14

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja odlična ideja OliveOyl!
Hemeriodi:boli,srbi,peče vse kar lahko ko grem na veliko potrebo tudi malo krvi priteče.
Ima katera še kaj izkušen s tem včeraj sem kupila hemoclin in upam da bo kaj bolje...?

clock-img

18.12.2008, 12:15

clock-img

mani2

pencil-img

810

Hemoroidi so žilni vozli v zadnjem delu črevesa, ki bi jih lahko primerjali s krenimi žilami na nogah. V obeh primerih obstaja določeno dedno nagnjenje, k nastanku in poslabševanju hemoroidov pa znatno pripomore tudi zaprtje. Trdo blato pritiska povečane vozle proti zadnjieni odprtini, podobno kot iztiskamo vrečko majoneze. Na koncu kri udari iz črevesa. Iz vzdražene in počene žile še nekaj časa kaplja sveža kri.

Jaz sem jih dobila po 1.user posted image . Ni nič kaj prijeten občutek ko se to predre. Drugače pa ko imam zaprtje in grem na wc imam občutek kot da bi iz mene šle igle. Ampak večino časa sploh ne vem da imam te probleme.

clock-img

18.12.2008, 12:15

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

evo janci samo zate:

http://www.ezdravje.com/si/prebavila/tezave/hemoroidi/

Chiara82 jaz tudi pretežno počivam,kot ti praviš skuham,cunje porihtam,pop.je bolj kriza ko prideta z vrtca. upam,da bo ponehalo,drugače bo treba kam na pregled.

clock-img

18.12.2008, 12:17

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Jaz sem imela Modolex mazilo pa svečke ta prvič,ne vem če se še dobi to.mi je pa kar pomagalo.

aja,to mislim napisat že pol ure:Ja sneg pada in to kar precej! user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:18

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja pa nevem a to dkaj izgine al moraš na kakšno operacijo al kaj?user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:22

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

meni so zginili,no ne vem do kdaj user posted image ,drugače pa se to operira-notranje,zunanje pa nekako žgejo.

clock-img

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Hofer ima fajn zadeve za otroke res. So pa akcije in hitro poide, zaradi cene in kvalitete. Sicer je v tistih košarah in te vse mine ampak včasih se splača pobrskat. Plenice je pa tudi imel samo, ko so zamenjali serijo je tamal dobil rdečo rit. Drugače so pa fajn.

Materinska šola v lj. se pa sploh ne spomnim, da bi se prijavil. Mislim, da se ni treba. je pa sigurno na internetu kaj.

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

o mater kok se grozn sliš tole!!!user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

hvala vsem, saj vem sem bukava, ampak zdaj vsaj vem če bom slučajno dobila, ker sem ful zaprta in se bojim, da jih dobim! hvala vsem!user posted image

l.p.

clock-img

18.12.2008, 12:24

clock-img

mani2

pencil-img

810

Jaz ssem mojo os. zdr. vprašala kako je z odstranitvijo s tem pa je rekla da se da na dva načina. Da ti jih zamrznejo ali pa spodvežejo. Oba postopka sta zelo boleča.

clock-img

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

IZVIRNO SPOROČILO: tej1

o mater kok se grozn sliš tole!!!user posted image

al bo uredu,no...pejd v lekarno za tiste svečke vprašat men je res pomagalo.

clock-img

clock-img

mani2

pencil-img

810

Seveda to velja za zunaje hemeroide.

clock-img

18.12.2008, 12:25

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Danes pa je debata,najprej je dva dni hrana na tapeti,ja zdaj so pa posledice...user posted image user posted image
so se nam od samega dobrega riti zamašile...user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:26

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

Danes pa je debata,najprej je dva dni hrana na tapeti,ja zdaj so pa posledice...user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:29

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ma zdaj sem si kupila ta hemoclin pa bomo videli če bo kej boljš,ker to sem dobila v prviuser posted image pa je blo pol mal boljš zdaj v drugi user posted image je pa spet mal slabš!

clock-img

18.12.2008, 12:30

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: OliveOyl

ja še res jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:34

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

grem zdaj počivat.user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:37

clock-img

Anonimen

jaz grem pa tud mal počivat, ker sem utrujena, pa vse me boli, ker kot ponavadi moram vse hkrat narest,user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 12:37

clock-img

alijana

pencil-img

132

hm user posted image
Tej1 - jutri definitivno povprašam - upam da ne pozabim (ponavadi mislim določene stvari vprašati na pregledu, potem pa pozabim). Ti javim.

Lp,

clock-img

18.12.2008, 12:39

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ALIJANA daj ja prosim pa mi sporoči,če ne bom pa jaz v torek k mam morfologijo...

clock-img

18.12.2008, 12:48

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Meni so se hemeroidi naredili že nekaj let nazaj, ko sem zaradi učena stalno sedela, pa mogoče še hrana ni bila najbolj porihtana...je bilo precej boleče, da sem morala svečke vzeti. Ampak se mi je takrat naredila rana, ki se še vedno občasno odpre, če sem dalj časa zaprta. user posted image Če se kolikor toliko redno gibljem in imam pošlihtano prehrano (se pravi veliiiiko zelenjave in sadja ter precej vode), nimam problemov. Nekoliko so se mi pojavili zdaj v času nosečnosti, ko enostavno nič ne pomaga, da ne bi bila vsaj nekoliko zaprta. Ampak zaenkrat ni panike. user posted image Me niti ne bolijo.

Se jih pa da odstraniti tudi lasersko-ne vem sicer, koliko je boleče, lahko pa vprašam frendico, katero so mislim da tako operirali.

clock-img

18.12.2008, 12:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

no zdaj grem pa še jaz mal počivat pol pa pridejo razgrajači domov...

lp

clock-img

18.12.2008, 13:44

clock-img

OliveOyl

pencil-img

2054

Sam da vam povem,sem prav tako kot BarbyD vabljena pred inkvzicijo na ZZZS,23.12.
me že šraufa!user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 13:51

clock-img

BarbyD

pencil-img

481

Živjo punceuser posted image

No pa sem z morfologijeuser posted image  z našo bebiko je vse ureduuser posted image user posted image user posted image  je bil pa lup, ni hotel nič pokazat, ne zgori ne spodiuser posted image user posted image  obrazek si je z obbema rokicama pokrivu, spodi je pa nogice tako zaviv da se tudi ni nič vidlouser posted image user posted image  tako da zaenkrat ostaja da je 90% fantuser posted image  

Prešteli smo vse prstke na nogah in rokicah, in za sekundo je pokazal obrazekuser posted image  sam ga je tako čudno ujel na 3D da zgleda čist grozenuser posted image user posted image  ma pa tak zavihan majhen nosekuser posted image

Srček bije in je na pravi straniuser posted image user posted image ( to me je vedno skrbelo,ne vem zakaj )
Možgani so normalno veliki, mehur tudi, naj bi blo vse okuser posted image
samo mi vedno reče da se vsega ne vidi tako da nikol nisi 100% da je vse ok...

zdaj pa čakamo naslednji pregled januarjauser posted image

clock-img

18.12.2008, 13:56

clock-img

BarbyD

pencil-img

481

OliveOyluser posted image   he he dobr da si pred mano da boš lahko poročalauser posted image user posted image  jaz danes nisem nič spala od strahu...veliko sreče tebi pri temuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem