Dober večer! Da se malo javim.
Danes smo bili na pikniku pri mojem bratu. Sta imela pred kratkim z ženo 25-letnico poroke, pa sta malo žlahto skupaj spravila. Nas je bilo kar precej, predvsem po njeni strani - ona ima 10 sester in bratov, mi smo pa trije.
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1
[no saj ji bodo vse tam povedali v diabetični,kamor bo natasaom najbrž napotena in tud ni nč strašnega,čeprav sem se jaz na začetku pač ustrašla in naredla celo filozofijo ven,ampak gre
-moram pa priznat,da še sedaj nisem šla na kontrolni pregled-so rekli,da ko neham dojit-bi blo dobro malo poklicat....pa mi ni
Hana, jaz sem tudi tako dolgo odlašala s kontrolnim pregledom, da sem šla prej v službo, potem pa itak ni bilo časa (zelo priročen izgovor

) Sem pa ravno letos prišla na vrsto za obdobni pregled v službi, ki ga imamo vsakih pet let in seveda so pogledali tudi sladkor, ki je bil povsem normalen - 5,2. Sem bila tako vesela! Priznam, da me je kar skrbelo, da bi mi sladkorna ostala, čeprav to ni običajno, možno je pa tudi.
Viator - a ti tudi hodiš na Pilates? Jaz sem bila do sedaj dvakrat, dvakrat pa "varuška" ni prišla pravočasno domov. Je pa fajn, a ne? Se razmigaš. Sem še potem ene dva dni čutila nekatere mišice...