writing-img

RE: Mamice po 35. letu

clock-img

19.11.2008, 22:49

clock-img

julci

pencil-img

3398

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Neli dobra si

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

ksem si prejšnji teden kupila ene hlače v C&A št.40 user posted image , zdej pa ma da mi ostanejo prav user posted image

se pa pozna punce, da si človek uredi prehrano če je doma. sem bla navajena met kosilo tam okrog 1h, pa pol še kaj vmes pa večerja ob 6h pa je ... ej sem bla lačna prvi teden v službi, pol pa neki sendviči ... pa sem šla ene dvakrat na kosilo v menzo user posted image  bljak ... pridem pa domov, bi pa jst čokolado user posted image  ... včeraj sem kar ene dve žlice evrokrema user posted image , je bla res sila, danes sem pa pridna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - hlače 40!!!
MAh mal pa se mora človek pregrešit...s kako sladko zadevo.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

19.11.2008, 23:12

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: julci

- sej jaz tudi nisem glih razumela čisto vsega (gumištifl ) - tko da..mogoče so res špegli krivi.

No da vama objasnimuser posted image
Hana ni skapirala vica o mladoporočencih-beri spodaj

Gre novo poročeni par na medene tedne, pa sta v hotelu in jih 3 dni ni nič iz sobe... pa potrka hotelir na vrata in vpraša, če je z njima vse ok. Pa novopečeni mož reče: seveda, živiva od sadežev ljubezni... pa reče hotelir: potem pa nehajta olupke čez okno metat, ker zunaj že vse race v gumijastih škornjih po cesti hodijo!

pa sem jo ****,če je pozabla kako je če maš kondom oz gumjasti škornj-po naše na kratko gumištifluser posted image user posted image user posted image user posted image A ste razumeleuser posted image user posted image user posted image
da vama ne bodo rabli takih nabavit
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - na zdej je pa vse jasno!!! Ha, jaz ima tud dolgo lajtungouser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2008, 23:14

clock-img

viator

pencil-img

1176

Nič grem jaz spat...noč bo spet kratka. Namreč Lara ima spet nočne akcije grrrrrr, ne vem kaj jo muči.

Lahko noč vsem 

clock-img

20.11.2008, 13:52

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

hej punce user posted image mam zdaj malo časa pa da na hitro napišem:
- ful se spomnim na vas user posted image
- housa sem poslala laubci in jo mal poproste da vam jih prepeče ali kaj podobnega, ker trenutno nimam časa pekat dvd-jev na žalost
- sem uspela kile spravt skoraj na une pred nosečnostjo kar je velika sreča, ker mi zdaj ni treba hlač za zimo kupovatuser posted image
- kupila sem laptop, da mam kje za delat in da tamala pikica gleda lahko risanke. mam eno kompilacijo s fifi, nodije in mojstrom miho in je prav fajn
- očiju gre počasi na bolje, samo je še dolga pot do invalidskega vozčka (mogoče celo hoje)
- trenutno iščem eno garsonjero al enosobno v šiški za najem, blizu bolnice perta držaja, da bova s tamalo blizu mojga očija - če katera kaj vidi, naj mi sporoči, bi bila zelo hvaležna za vsako pomoč

en velik user posted image in se bom probala še kaj oglasit user posted image

clock-img

20.11.2008, 15:00

clock-img

viator

pencil-img

1176

OOO Mateykauser posted image ...super, da si se oglasila. Jaz tudi velikokrat nate in na Inaro pomislim..in seveda fulll držim pesti za tvojega očija, da bi si opomogel.

Drži se, če za kako garsonjero slišim, ti javim. Drži se!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 15:05

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

kokr bi reku Borat
user posted image
user posted image

clock-img

20.11.2008, 15:06

clock-img

dodi

pencil-img

1176

A mene pa nobena nč ne pogreša...lumpe! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo vredu...samo zima prihaja...zunaj je pusto za znoret....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

20.11.2008, 15:44

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Punce..danes mi je Lara rekla...mami..moja . Uhhh, kolk sem ponosna. Drugače je ful zgovorna - samo v glavnem govori v zlogih - npr. Jogurt - je JO, mleko - ME itd.... pol se pa znajdi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VIATOR-SUPER komaj čakam da jaz to slišimuser posted image user posted image user posted image user posted image

MATEYKA-LEPO te je brat-sem jim povedala da naj mi naslove pošlejo in dobijo Hausa
DODI-tudi tebe mal pogrešamouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

20.11.2008, 15:51

clock-img

dodi

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

DODI-tudi tebe mal pogrešamouser posted image

Mal...user posted image user posted image user posted image lepo... user posted image

Matejka-si ti še vedno tukaj al si bla vmes že kaj na Švedskem?

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

20.11.2008, 16:45

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

v pondelk je pa sneg napovedan

clock-img

20.11.2008, 16:55

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Nataša kako si....koliko še?

clock-img

20.11.2008, 19:16

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

....vau,čveke user posted image user posted image user posted image
mateyka,dodi...pa sta prišle iz naftalina-kaj je že to user posted image -nekaj za shranjevanje oblačil,če se ne motimuser posted image -v glavnem,lepo vaju je po doooolgem času malo prebrat-sam da ste v redu...kaj pa kaj viroze,že kaj razsajajo pri vas dodi,mateyka,a boš dalj časa ostala v Ljubljani....moja frklja je včeraj skor padla iz postelje-kinderpeta,vrata je odprla in že bla zunaj pri stopnicah user posted image user posted image ,pa še tista vrata s špeglom,ki smo imeli zdaj samo prislonjene na zid v predsobi(vrata z stare garderobne omare) je tako dolgo pajklala in tresla,da so tresnile na drugo stran zgoraj....kako svaletela z Blažem na kup,ko je zaropotalo-lahk bi blo kaj hujšega-je moral ati dons takoj po hiltija,da bomo prišravfali ta vrata-ogledalo na zid...ker smo kundiji in smo mislili,da...kaj vem,v glavnem...nč ni pred njo varnouser posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

20.11.2008, 19:27

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Babe...a kej novga v mojem avantarju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:28

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja HANA-imate mojstrico domauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

20.11.2008, 19:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Babe...a kej novga v mojem avantarju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

20.11.2008, 19:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mogoče 3user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

20.11.2008, 19:30

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Jah no...pa v mojem podpisu...user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:30

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Nč??????????????

clock-img

20.11.2008, 19:31

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Zdejle bodo pa 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:33

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo v podpisu ni pa nič novegauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

DODI IMA 1000 OBJAVO-ČVEKAAAAAAAAAAAAAAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Pa če klikneš na moj nick?user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:34

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

JEZUS MARIJA-ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 5.12.2008 0:06:45 >

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

20.11.2008, 19:35

clock-img

dodi

pencil-img

1176

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hVALA! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.11.2008, 19:36

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

VAUUUUUUUUUUUUUUUU-saj si me šokiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čaki kdaj imaš to rokuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem