writing-img

RE: Mamice po 35. letu

clock-img

27.11.2008, 12:04

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

julči tud lahko..sam po moje bomo lažje v nedeljo prišli..moram direktorja vprašat user posted image ..

hanna a ti popoldan delaš?

...dons pa jutr sem popoldne,vikend mam fraj-sam pa pol naslednjega celega delam user posted image -zato bi pa unga junca med roge malo -hecam se,sej julci ne more čarat brez materjala

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

27.11.2008, 12:21

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

bomo pa k tebi na pir prišli user posted image

clock-img

27.11.2008, 13:01

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

....A REEEEEEEEESSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.11.2008, 13:15

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

JA kaj pa čmo..upam,da nisi prov daleč user posted image  user posted image
a pice imate tud ane

clock-img

27.11.2008, 13:37

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...NISEM DALEČ,JE PA RES NEKAJ LUKEN VMES.user posted image user posted image user posted image ..jao......pa pice tud imamo...bo pa še julci morda naredla eno rido gor v Črno...da ji bom medveda pokazala user posted image

clock-img

27.11.2008, 13:42

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

se bomo vse zmenilil do cajta  user posted image

clock-img

27.11.2008, 13:43

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...prav...grem na šiht user posted image

clock-img

27.11.2008, 16:53

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

ojla Laubica,nekaj o psičkih,mogoče ti poznaš koga,ki bi se usmilil kakšnega siroteka...pošljem na e-poštouser posted image

žal ne

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

27.11.2008, 18:56

clock-img

julci

pencil-img

3398

čer
mi smo od dežurnega,smo dobili hikoncil za vnete uhice,pa bisolvon ker kašlja.Noč je bila katastrofalna,vročina ni padla zlepa.Pa prva trojka je pokukala na plano-še 3.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

27.11.2008, 18:57

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

....A REEEEEEEEESSSSSS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma se bomo zmenli,a ti pa nebi mogla menjat s kolegicouser posted image -

clock-img

27.11.2008, 18:59

clock-img

julci

pencil-img

3398

julči tud lahko..sam po moje bomo lažje v nedeljo prišli..moram direktorja vprašat user posted image ..

pa ni panike za nedeljo še boljš,ker bomo delali naslednjo soboto.user posted image bi mogle zdaj,pa ni našitkov dostavljenih,tk da se je vse zavleklo.user posted image Boš mislala da vas nategujem,sam tk veš kk je,ko si odvisen od drugih.

clock-img

27.11.2008, 19:31

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

sem v dilemi, tašča praznuje rd(60 let) pa je povabila mene, partnerja in najina otroka, mojih ki jih imam od prej pa ne, zato sem tudi jaz odklonila, in ji povedala da ne grem, ker smo družina vsi in gremo vsi ali pa noben ona pa je rekla da hoče samo njene in ne moje

kaj bi naredile veuser posted image

clock-img

27.11.2008, 20:32

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

sem v dilemi, tašča praznuje rd(60 let) pa je povabila mene, partnerja in najina otroka, mojih ki jih imam od prej pa ne, zato sem tudi jaz odklonila, in ji povedala da ne grem, ker smo družina vsi in gremo vsi ali pa noben ona pa je rekla da hoče samo njene in ne moje

v rit bi jo sunla user posted image     ti dam čist prov..jest ne bi šla-ni govora

clock-img

27.11.2008, 20:34

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: julci

pa ni panike za nedeljo še boljš,ker bomo delali naslednjo soboto.user posted image bi mogle zdaj,pa ni našitkov dostavljenih,tk da se je vse zavleklo.user posted image Boš mislala da vas nategujem,sam tk veš kk je,ko si odvisen od drugih.

moj ne more ne v soboto in ne nedeljo,,,,,**** ga gleda bom pa sama prišla.. tko!!!!!

clock-img

27.11.2008, 20:52

clock-img

KT

pencil-img

2747

Ne, nebi šla user posted image  - pa oprosti kakšen odnos pa je to, svašta user posted image  Prav zares, no - no comments! Kaj pa tvoj pravi? Pa vsa čast - odlično si odreagirala. user posted image

Kar ne morem verjet kar sem prebrala - pa ste preverili, če ima ta ženska srce?! user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 27.11.2008 21:00:00 >

clock-img

27.11.2008, 21:52

clock-img

stephany

pencil-img

549

IZVIRNO SPOROČILO: julci

čer
mi smo od dežurnega,smo dobili hikoncil za vnete uhice,pa bisolvon ker kašlja.Noč je bila katastrofalna,vročina ni padla zlepa.Pa prva trojka je pokukala na plano-še 3.

Uboga Zala! Naj antibiotik hitro prime... user posted image user posted image user posted image
Pa naj bo nocojšnja noč bolj mirna!

Tudi pri nas že več kot dober teden na veliko kašljamo - Klemen, da ne bo pomote, čez dan sicer bolj malo ali skoraj nič, ponoči pa je bilo par noči kar pestro. Danes sem ga peljala k naši zdravnici, da mu je poslušala pljučka, pa je k sreči vse čisto. Imam pa sedaj še več mokrih brisač po radiatorjih, pa lonec kuhanih kamilic pod posteljo, da je bolj vlažen zrak.
Upam, da bo do srede čisto zdrav, ker imava posvetovalnico.

< Sporočilo je popravil stephany -- 27.11.2008 22:04:22 >

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

clock-img

27.11.2008, 22:00

clock-img

stephany

pencil-img

549

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ne, nebi šla user posted image  - pa oprosti kakšen odnos pa je to, svašta user posted image  Prav zares, no - no comments! Kaj pa tvoj pravi? Pa vsa čast - odlično si odreagirala. user posted image
Kar ne morem verjet kar sem prebrala - pa ste preverili, če ima ta ženska srce?! user posted image

Pa res zmanjka besed ob takem... Tašča z velikim T! Mene že ne bi videla na fešti, pa ne mojih in ne "njenih" otrok! Tudi mene zanima, kaj pa pravi tvoj mož na to?

clock-img

27.11.2008, 22:06

clock-img

KT

pencil-img

2747

Zala zlata hitro, hitro se pozdravi - takoj z Alino pošiljava en kamion user posted image na pomoč.

clock-img

28.11.2008, 08:53

clock-img

viator

pencil-img

1176

Ojla punce,

pa je PEEEETEEEEK!!!! user posted image user posted image  Danes se vrne tudi moja najstarejša, so na taboru v Tolminu.

Berem, da se bo ful dogajalo ta vikend - lepo se imejte natasaom, julci in hanauser posted image .  Pa kako fotkico ne pozabit.
Zali user posted image user posted image , da bo čimprej zdrava.

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Punce naš fant je končno sam prehodil dolžino naše 4m dolge kuhinjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to danes ko ima 13 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Z malo zamudo - user posted image user posted image user posted image user posted image  Timon!!!!

clock-img

28.11.2008, 08:55

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Pa res zmanjka besed ob takem... Tašča z velikim T! Mene že ne bi videla na fešti, pa ne mojih in ne "njenih" otrok! Tudi mene zanima, kaj pa pravi tvoj mož na to?

Se strinjam s KT, Stephany in Natašo. Halooo - se ne morem verjet, da je kaj takega sploh možno. user posted image  PRAV SI NAREDILA!!!!

clock-img

28.11.2008, 11:38

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Se strinjam s KT, Stephany in Natašo. Halooo - se ne morem verjet, da je kaj takega sploh možno. user posted image  PRAV SI NAREDILA!!!!

KAAAAAAAJ   BABA ZMEŠANAAAAAA-MENE SPLOH NIKOLI VEČ NEBI VIDELAuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

28.11.2008, 20:12

clock-img

neli99

pencil-img

964

evo pa je leto naokoli. danes moja nataša praznuje svoj prvi rojstni dan. jutri pa še fešta in tortica. vse najboljše mala moja user posted image user posted image user posted image

lepo se mejte na koroškem user posted image .

clock-img

28.11.2008, 21:58

clock-img

stephany

pencil-img

549

IZVIRNO SPOROČILO: neli99
evo pa je leto naokoli. danes moja nataša praznuje svoj prvi rojstni dan

Kaj je res že minilo leto dni?!

Nataša in mamica Neli99 - VSE NAJBOOOOLJŠEEEE! Pa enga lupčka na lička od Klemna!

user posted image

< Sporočilo je popravil stephany -- 28.11.2008 22:01:03 >

clock-img

28.11.2008, 23:44

clock-img

julci

pencil-img

3398

Draga Nataška

Tisoč voščil in tisoč želja
 ena sama pa se dotakne srca.
Kakorkoli že pride,
 vse tudi gre - le upanje svetlo te zapustiti ne sme.
 Danes ti želimo še posebej lep dan
ko praznuješ svoj prvi rojstni dan.
Vse najboljše mala princeska in čestitke mamici Neli in atiju za tako fejst punco.

user posted image

clock-img

29.11.2008, 00:10

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

NATAŠA........

Rojstni dan je najlepši dan,
ko prvič se praznuje
očke zagledajo se v plamena žar
in ustnice malo šobico hitro naredijo.

Pihajo in pihajo močno,
da bodo ugasnile lučko drobno,
ker prvo leto je prešlo
in nikdar več se ne bo vrnilo.

Prva tortica je "ta glavna",
ko vanjo so uprte vse oči
vsi čakamo, da se posladkamo
in sladko dete nas vse razveseli.

Veseli se dete malo
vseh daril in pisanih balonov
tudi sorodnike je že spoznalo,
veseli se tudi vseh bonbonov.

Dete ni več zdaj dojenček,
saj stopilo je že v drugo leto.
Zunaj čaka nanj topel sonček
in ga vabi pod neba modrino.

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem