Zadnji članki

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu no...
Mamica po porodu

Dovoljeno in prepovedano v nosečnosti
Nosečnost ni bolezen, kljub temu pa se je dobro nekaterim stvarem v nosečnosti izogibati. Preberi...
Zdrava nosečnost
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

, lepo da si se oglasila...ej, jasno da nimaš časa, če je dojenček pri hiši. Lepo se imejte in pocartaj dečico.
...pa vsi take nežne glaske,Hana pa za nekaj sto decibelov močnejšega....me že zdaj spravlja v zadrego...kaj me še čaka
,sva pa bili pohvaljeni,da dobro napredujeva,no do govorenja še nima prave inspiracije
), si pa pridna, ker tako pridno rasteš. Alini so pa pri 16.mesecih namerili 84 cm in 11kg in nekaj gramov, pa se mi zdi, da je spet zrasla - sploh ne razumem po kom ima to, midva pa oba bolj pri tleh
Hanna nič se sekirat glede govora, naša Alina pa popolnoma nič ne govori, vse skomunicira, točno vemo kaj hoče, ampak besed pa od nikoder. Pa se ne sekiram (ne še