cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mamice po 35. letu

clock-img

24.01.2009, 22:39

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Končno malo miru... Mali je ponovno zaspal.
Od polnoči do prej mi je 5x bruhal, revček, pa dvakrat bolj tekoče kakal. Znaki kažejo na kakšno trebušno virozo. Bom videla, kako bo naprej.

Ja bogi pikec - evo takoj kamion user posted image , da se kmalu pozdravi.

clock-img

24.01.2009, 22:42

clock-img

KT

pencil-img

2747

natasaom - kakšni princeski user posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.01.2009, 22:54

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

naš žiga ima pa noriceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.01.2009, 22:56

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite

Končno malo miru... Mali je ponovno zaspal.
Od polnoči do prej mi je 5x bruhal, revček, pa dvakrat bolj tekoče kakal. Znaki kažejo na kakšno trebušno virozo. Bom videla, kako bo naprej.

clock-img

24.01.2009, 22:58

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

">user posted image

sestrici

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 08:42

clock-img

julci

pencil-img

3398

Nataša obe sta  princeski,ena lepša ko druga.user posted image user posted image user posted image user posted image to bo mel ati kaj okol voglov letat in ženine odganjatuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

25.01.2009, 10:06

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

dannnn....user posted image

a ste to že zrihtale:

http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=579&sid=1366

ej lumpa,upam da se Žiga čimprej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

25.01.2009, 10:12

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...sej se mi boste smejale,ampak...jaz Edvina Fliserja rada poslušam user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=PZC-wfr6oBw

stara ampak lepauser posted image

clock-img

25.01.2009, 15:18

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

punce, dejte mi povedat kaj naj kupim. naša ma zdajle nogo št.20 rada bi ji kupila zimske škorenjce, ki ji bodo prav še nekaj časa. a lahko kupim 22 al bojo prevelike in je bolš da nabavim 21?
kaj ve pravite? jaz imam namreč šele prvega otroka in nimam pojma user posted image

hej natasaom, prav lepa slikca user posted image čestitam za dobre gene user posted image user posted image

clock-img

25.01.2009, 15:49

clock-img

julci

pencil-img

3398

mateyka zimski čevlji morjo met 1 cm lufta,pa če mate še kakšne debelejše zokne-nogavice,kasneje pa brez.po moje je boljš 21 kot 22,ker ne bo dobro hodila,če ji bojo čevlji 2 številki preveliki.vzemi jo zraven v trgovinopa naj proba hodit.

clock-img

25.01.2009, 18:13

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

evo takšno predsobo bom imela,samo da sva še dokupila eno visoko omaro

ej samo eno vprašanje, tole mi je fuul všeč, kje ste kupli , tudi nam v novi hiši manjka še sam predsoba pa dnevna, in me res zanima kje si tole dobla, pa če ni skrivnost kaka je kaj cena.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

25.01.2009, 18:14

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

sem misla da bom lahko tudi sliko kopirala pa nišlo....

(a camus)

clock-img

25.01.2009, 18:35

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

tanjusi,mislim,da so kupili v Sončku-Dravograd,lahk pa se tud motim...me bo julci popravila user posted image

clock-img

25.01.2009, 21:25

clock-img

julci

pencil-img

3398

Tanjusi kupli smo jo v sončku v Dravogradu,cena je bila 240 eu,midva sva vzela zraven še omaro Metro,je isto visoka kot  pri predsobi jutro(isti model),ta je bila pa 100 eu.S popustom pa sva dala vsega skupaj  313 eu,tk da se je kr splačalo.

clock-img

25.01.2009, 21:29

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

NATAŠOM-končno vidimo tvojo novo prinčipesouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obe sta lušniuser posted image user posted image
LUMPA-kako pa zgledajo noriceuser posted image upam da bo kmalu zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image
mateyka -jaz bi tudi samo 1 št večje kupila vzami zraven termo zokne ji tam obuj in naj hodi pa boš videlauser posted image

Predsobo -jaz se pa ne spomnim-ker jo imam že nekaj let-me emšo dajeuser posted image

Jaz sem pa danes dobila za rd pekač za vaflje -in sem ga že sprobala -pa Duško sem prosla za recept -njamiiiiii-no jaz sem grešila in sem samo 1 pojedlauser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

25.01.2009, 22:20

clock-img

stephany

pencil-img

549

Punce, hvala za pikapolonice! Bodo še kar prav prišle.
Danes smo se prvič previjali že ob pol šestih zjutraj, seveda je blato čisto tekoče, torej je bruhanju sledila še driska. Plenička je bila polna še nekajkrat čez dan, mali pa je bil popoldan že kar živahen in je samo gledal, kaj bi ušpičil... Tudi za pit je bil kar priden, jedel je pa bolj malo, pa saj ima malo zaloge, zato me ne skrbi preveč. Jutri bova doma, imam še par dni starega dopusta, pa ne bi smelo bit problema...

Natašaom - res imaš luštni hčerkici. Pa kako zna starejša sestrica lepo pestovat ta mlajšo! user posted image user posted image user posted image

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

clock-img

25.01.2009, 22:22

clock-img

stephany

pencil-img

549

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

naš žiga ima pa noriceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Žigo in mamico!!! Naj bo fantič hitro spet zdrav!

clock-img

25.01.2009, 22:23

clock-img

stephany

pencil-img

549

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

a ste to že zrihtale:

Prosim, naj mi katera pojasni. A to je treba vsako leto dat na novo not?

clock-img

25.01.2009, 23:02

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

a ste to že zrihtale:

DA

Prosim, naj mi katera pojasni. A to je treba vsako leto dat na novo not?

clock-img

26.01.2009, 12:41

clock-img

makala

pencil-img

348

Dan drage moje!
Vidim, da ste pridne, da vse sorte kupujete, od omar, do čeveljčkov.
Zdej pa še moj trenutni problem.
Matevž ima maturantski ples 27. februarja in kupujemo obleko in čevlje, to je pa res pravi projekt. Kupit obleko fantu 185 cm, 54 kil, da mu bo v prvi vrsti prav, pa všeč, pa da ne bo predraga,... Potem pa še čevlji.
Ker vse to bo itak samo za 1 x, ker Matevž nosi športna oblačila.
Ko bomo izvedli ta projekt, pa se moramo seveda oblečt tudi mi. Joj ko bi ble v februarju vsaj 2 plače. Tako, da imam že polno glavo letanja po trgovinah, pa še vse zaman, ker nič ne dobimo. Trgovci pravijo, da dobijo svečane obleke v začetku februarja, upam, da res.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

26.01.2009, 12:42

clock-img

makala

pencil-img

348

Aja še to!

Kolk sem že jst stara???????????, da imam že maturanta.
Sem pa zelo ponosna nanj.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

26.01.2009, 12:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image makala user posted image
joj punce, jaz sem pa hotla to na superge.si kupit.. pol pa ne morem tam probat, saj je online. user posted image
ahh..

clock-img

26.01.2009, 14:08

clock-img

stephany

pencil-img

549

Dan se je začel zelo zgodaj - ob štirih je bil Klemi tako pokakan, da je še spalno vrečo premočilo user posted image . Potem je bil skoraj uro buden, nato pa sva zaspala do osmih. Milina.
Apetit se mu počasi vrača, pije tudi kar pridno. Sedaj dopoldan je kakal samo 1x tako, da se stanje počasi umirja.
Koliko časa je otrok po takšni virozi potem še kužen? Kdaj lahko gre spet v varstvo?

Makala - čim bolj uspešne nakupe ti želim! Koliko si stara? Hm, jaz bi rekla da v najlepših ...
Pa bravo za maturanta!

clock-img

26.01.2009, 16:35

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

Tanjusi kupli smo jo v sončku v Dravogradu,cena je bila 240 eu,midva sva vzela zraven še omaro Metro,je isto visoka kot pri predsobi jutro(isti model),ta je bila pa 100 eu.S popustom pa sva dala vsega skupaj 313 eu,tk da se je kr splačalo.

hvala za info, sem takoj danes šla v našo najbližjo trgovino z pohištvom ja in majo tudi tole sam za nas je prevelikouser posted image user posted image , bom pa najbrž eno mal manjšo od garanta vzela, grem najbrž jutri kar naročit , sam boga denarnica mojauser posted image user posted image

(a camus)

clock-img

26.01.2009, 20:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem