writing-img

RE: Mamice po 35. letu

clock-img

03.02.2009, 10:24

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jao, jao, a ste vidle, da še kar sneži. user posted image  Vrag, moram jutri zjutraj prav dobro pomislit kje sem dans popoldan parkirala, da ne bom spet napačen avto kidala tko kot dans zjutraj user posted image . Pišuka, sem tablce začela ometat, me je kar zvil. Jutri najprej tablce, potem pa ostalo. user posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  - joj, tole te pa je mal razjezilo, a?

clock-img

03.02.2009, 10:32

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

sem napisala cel roman,pa mi je vrglo vennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem.....naša Neža je zakonuser posted image user posted image user posted image ...če bi bilo možno,bi plesala 24 ur na dan...moram prilepit kako sliko te dneveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Neža! Bi lahko z Laro skupaj nastopali. Lara namreč ful poje...in sicer "Kuža pazi" je hit. Melodijo  zadane..besedilo gre pa: Kuša pazi, mami miga...miga, miga...tacko da. No ja...user posted image
Aja..Lari so zrasli zobje - 4 naenkrat - spodnji dvojki in štirki - ni čudno, da je ponoči akcija.

Julči...kolk lepe fotke od Zale. Je pa res že prava mala damica. Tista s čevlji..super je.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.02.2009, 13:29

clock-img

julci

pencil-img

3398

danuser posted image
nas je skor zametlo,zdaj pa hoče sonček kukat izpod oblakov.Ni kaj prekrasna zimska idila,kijo spremlja zvok lopatuser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

03.02.2009, 21:43

clock-img

KT

pencil-img

2747

Upa, da nas malo dvignem user posted image

Kje ste snežne konzervice?

clock-img

03.02.2009, 22:34

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: julci

Ni kaj prekrasna zimska idila,kijo spremlja zvok lopatuser posted image

user posted image user posted image user posted image tole si dobro zadela...Pa KT...kolk sem se režala zjutra,ko sem brala...sory....sam se nisem mogla zadržat....julci,kake dolge lase ma Zala,naši pa štrlijo ,ko omelo vseokroguser posted image ...nas je dobro zametlo,pa gorenjke tud,so čist zametene...ampak poročila s cest pa niso bila prijetna,madonca...same nesreče....aj ta sneg...kako je že rekel zadnič vremenar...eni se veselijo,ko pada,drugi pa,ko kopni...

.pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

03.02.2009, 22:37

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: viator

sem napisala cel roman,pa mi je vrglo vennnnnnnnnnnnnnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v glavnem.....naša Neža je zakonuser posted image user posted image user posted image ...če bi bilo možno,bi plesala 24 ur na dan...moram prilepit kako sliko te dneveuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Neža! Bi lahko z Laro skupaj nastopali. Lara namreč ful poje...in sicer "Kuža pazi" je hit. Melodijo  zadane..besedilo gre pa: Kuša pazi, mami miga...miga, miga...tacko da. No ja...user posted image

user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=jeDq3yrq03Y&feature=PlayList&p=DC8F4332F6C79B6C&playnext=1&index=4

clock-img

04.02.2009, 13:24

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

en majhen dvig pred službo...se mi tako user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še likanja me čaka cel kup,sam....težka bo...user posted image

pa-pa do zvečer...itak bom spet zadnja,še bolj verjetno pa me bo vrglo v predčasno v horizontalo.....

clock-img

04.02.2009, 19:35

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

http://www.youtube.com/watch?v=jeDq3yrq03Y&feature=PlayList&p=DC8F4332F6C79B6C&playnext=1&index=4

Hanna - hvala za link!!! Zdej skoz to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

04.02.2009, 19:36

clock-img

viator

pencil-img

1176

en majhen dvig pred službo...se mi tako user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa še likanja me čaka cel kup,sam....težka bo...user posted image

pa-pa do zvečer...itak bom spet zadnja,še bolj verjetno pa me bo vrglo v predčasno v horizontalo.....

Da bi čim prej minila tale služba danes...user posted image

clock-img

04.02.2009, 19:46

clock-img

majrim

pencil-img

3991

jojjjjjjjjjjjjj sem se nasmejala KT user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

04.02.2009, 19:47

clock-img

majrim

pencil-img

3991

joijjjjjjjjjjjjjjjj,kako čupo ima Zala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  moja bo imela tako pri 18 user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

04.02.2009, 21:58

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Hanna - hvala za link!!! Zdej skoz to gledamouser posted image user posted image user posted image user posted image .

...mi tud,pa račke,pa Hugo,čebelica maja......včasih mi že pri ušesih ven gledauser posted image

clock-img

05.02.2009, 10:22

clock-img

makala

pencil-img

348

Hojla!
Pr nas na Dolenjskem je pa trenutno sonček, skoraj nemogoče. Pa je.
Moram se pohvalt, da smo včeraj izpeljali projekt. Kupili smo maturantsko obleko in srajco. Smo pa odšli domov brez čevelj, ker naš Matevž se kej dost ne sekira in misli, da jih bo kar v prvi trgovini dobil. Se bo že mami za to sekirala.
Drugače pa Lana več ali manj šmrka, od včeraj ima vnete očke, tako, da gremo danes popoldne k P. To vse so čari vrtca. Sicer je mala trmica, afna, sonček in še kaj.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

05.02.2009, 11:07

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

ojla makala,sem ravno včeraj,ko sem se peljala iz službe,tuhtala,ali ste bili uspešni pri nakupih...sej čevlje pa mislim,da se le nekolk lažje dobi,ker obleka pa res ne sede vsaka prav...pa čestitke za maturanta user posted image user posted image user posted image ...in upam,da se Lana hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja,to pa so res čari vrtca-zdaj bodo pa itak spet idealne temp.za viruse...šššššc stran z njimiuser posted image

clock-img

05.02.2009, 12:03

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Pita učiteljica malog Muju šta mu mater radi i kako zive.

- Moja mama je prostitutka i dobro zaradjuje tako da dobro
živimo i imamo sve što nam treba.

Uciteljici bi nezgodno pa preformulisa pitanje za Sulju.

- Šta tvoj otac radi i kako živite ?

- Moj otac je policajac i malo pise kazne za drzavu a malo
za sebe i mi lijepo živimo i imamo sve sto nam treba .

Dodje red i na malog Hasana a on ne cekajuci pitanje poce
govoriti uciteljici:

- Moj je otac vozač kamiona i da nije Mujine matere i
Suljinog oca i mi bi fino živjeli.*

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 17:59

clock-img

julci

pencil-img

3398

Stres v službi??

takšna bi morala biti pavza za kafe
user posted image pol bi meli sam kofitimeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil julci -- 5.2.2009 18:02:30 >

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

05.02.2009, 20:11

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

julči a ti si tako masažo privoščiš, al si jo samo želišuser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

clock-img

06.02.2009, 08:13

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

clock-img

06.02.2009, 11:07

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

julči a ti si tako masažo privoščiš, al si jo samo želišuser posted image user posted image

clock-img

06.02.2009, 11:08

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

http://www.genspot.com/video-100164/the-mom-song.aspx

mame smo zakon

toooooo....pa je brzina...men se zlomi,zaplete,sfrclja pa še kaj...jezikuser posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2009, 11:23

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

mame smo zakon

toooooo....pa je brzina...men se zlomi,zaplete,sfrclja pa še kaj...jezikuser posted image user posted image user posted image

ja men tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kak je zunaj lušno-jaz pa moram v služboooooooooooouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

06.02.2009, 11:59

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

kak je zunaj lušno-jaz pa moram v služboooooooooooouser posted image

user posted image user posted image user posted image sva že dve-sam jutr sem pa fraj user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.02.2009, 12:00

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...jes pa kuham joto...je že sto let nisem user posted image

clock-img

06.02.2009, 15:16

clock-img

viator

pencil-img

1176

mame smo zakon

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobra je!!!

Bili na cepljenju - rdečke, ošpice, mumps - Lara se je drla kot norc že pri tehtanju in merjenju, ko pa je bilo na vrsti igla, jo je slišal cel Vič! Mah, kaj čmo, glavno da je mimo. Težka je pa 11,9 in velika 84 cmuser posted image .

clock-img

06.02.2009, 15:18

clock-img

viator

pencil-img

1176

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak una masaža malo višje je pa zakon!!!!

Ej Makala...user posted image user posted image user posted image za obleko, to je res tazoprni del. Kje pa bo maturantski ples?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem