cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!

clock-img

22.09.2008, 10:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Ma kaj pr oštji ni nikjer nobene, da bi malo poklepetala z mano?user posted image

ja lara......................še vedno 2v1?????????user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 10:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Joj,naša tavečja babika pa je padla prej,ko je skakala po kuhinji.

upam, da je aneja ok in da ni bilo potrebno šivati....................

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 10:05

clock-img

ključek

pencil-img

9047

podiranje kupčka................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................pediatrinja mi je rekla, naj jo nosim eno uro če bo treba, patronažna pa pravi, da če po 5 minutah ne podre kupčka, jo dam lahko nazaj v posteljico, ker ga pač ne bo podrla....................user posted image user posted image user posted image user posted image .................hm................pomoč, prosim.............

< Sporočilo je popravil Me to you -- 22.9.2008 10:06:28 >

clock-img

22.09.2008, 10:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja babe..............k mam pa jz cajt, pa vas ni.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 11:13

clock-img

bark

pencil-img

335

Ojla
No,mi smo včeraj popoldan prispeli domov.
Mami je še kar ok (mal jo mučijo šivi in hemeroidiuser posted image user posted image ), Tit pa je pravi važič.user posted image Čeprav je v porodnišnici prvem dnevu izgubil 200g in sva se morala naučiti dojiti po nastavku,sva si z veliko vztrajnosti priborila nagrado,da sva pridobila na teži že tretji dan in tako lahko šla včeraj domov. V porodnišnici Tita skoraj ni bilo slišati-priden 100/uro, verjetno čist po mamici:)
No ja, je pa zato pokazal vse svoje čare joka prvo noč,ko očku in mamici ni pustil zatisniti očesa niti za eno urico, ker je imel očitno krče. V "spalno komo" smo padli šele ob pol sedmih zjutraj:)
Ampak ne dvomiva,da bo z vsakim dnem vse boljše in lepše.

clock-img

22.09.2008, 12:40

clock-img

pf

pencil-img

4436

Bark seveda bo v vsakim dnevom bolje, naša Lana je tudi prvi dan in noč doma imela malo krizno, ampak zdaj je pa že bolje vsak dan.
Dajte mi povedati punce koliko bedijo vaši otročki vmes med podoji, od takrat ko se zbudi do takrat ko previt in sit zaspi nazaj? Zanima me predvsem čez dan.
Me to you kako sta pa kaj vedve?

clock-img

22.09.2008, 12:52

clock-img

bark

pencil-img

335

A še katera doji po nastavku?
Naš se je sedaj začel upirat in na vsak način hoče vlečt direkt,sam ne vem,če dobi dost kolobarja v usta.Izpulit mu dojke ne morem iz ust.

Saraya kateri babysiter imaš ti? Kaj pa ostale?

clock-img

22.09.2008, 12:54

clock-img

bark

pencil-img

335

A imamo že odprto temo dojenčki?
Aja,prebrala vas še nisem za nazaj, vseeno pa ČESTITAM vsem NOVO NASTALIM MAMICAM v času moje odsotnnostiuser posted image user posted image
A Lara Croft je rodila?

clock-img

22.09.2008, 13:50

clock-img

timnala

pencil-img

524

Heja user posted image  in mamice!

Zanima me ena stvar - tiste, ki imate zibko, kaj imate spodaj (na tistem, k user posted image  spi)? Peno, odejico, jogi...?

Ne najdem pametne in cenovno ugodne resitve, da bi blo za user posted image  v redu. Namrec pena je cisto umetna in bo malcek gotovo svical, za tiste 4-5 mesecev, kolikor pa je lahko v zibelki, da je ne preraste, se mi zdi pa neumno dajat ful dinarckov za jogi.

Mi lahko kaj svetujete?

Hvala,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

clock-img

22.09.2008, 14:18

clock-img

alysa

pencil-img

618

podiranje kupčka

te probleme imava tut midva, podiranje kupčka nama nikakor ne gre ... pol se mu pa na velko kolca ...

je pa res, da se več kot 15 min s tem ne trudim ... a bi se mogla večuser posted image

clock-img

22.09.2008, 14:53

clock-img

emi*

pencil-img

507

Ola!

Glede podiranja kupčka,jaz sem opazla,da ga naša vedno podre ali po dojenju v 10 sekundah ali po pol ure in več.Jaz skoraj vedno počakam,le ponoči se mi ne da pa jo dam spat.user posted image Zdaj prav vedno ga ne podre ampak večinoma pa ja,je treba samo masirat hrbet pa malo po ritki tapkat,pol ko se segreje pa gre ven.Najhuje mi je ko zaspi po dojenju pa čakam ta kupček pa ga ni in ni.Odvisno,če se premakne pa ji zleti.user posted image

Joj glede te čišče,sploh ne vem na čem sem več,v soboto naj bi se prenehalo vse,je bla kao fešta pol pa kar naenkrat v nedeljo i ovo na novo.Spet dva dni puščam,zdaj pa si mislim kaj je to,pravijo,da fešta pol traja tudi do dva tedna.Še katera pušča??user posted image user posted image V ponedeljek pa mam pregled pri G,upam,da se do takrat ustavi.In to me boli oz.me je samo en jajčnik,tako čutim.

Uffa hotela sem it malo ven pa neki vidim,da je začelo padat,tolko da se vidi.Samo še to manjka.user posted image

user posted image  se tisti mozoljčki sušijo na ličkih,je že malo boljše,upam da bo ta teden zginlo,da ni tako rdeča.

Ponoči pa en dan spi po 5h,drugi dan ma 3h al pa manj,pa jo začn navijat.Zdaj pa spi.user posted image Kaj ji je ko se dere pa noče bit tiho,ko ji nič ne paše??user posted image user posted image Preoblečem jo,nahranim,toplo ji je,................ona pa še naprej fešta,pa je tudi ne zvija,samo dere se v prazno,KAJ TO POMENI??user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 15:00

clock-img

pf

pencil-img

4436

Emi cartala bi se rada. No po mojem, ker je pri nas isto. Takrat jo stisnem k sebi, se bolj na tiho pogovarjava, jo božam in lubčkam. Pa pomaga, čeprav včasih ne za dolgo.

clock-img

22.09.2008, 16:06

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Ojla punce!

Da se malo javim...

Tudi mi imamo malo problemov s podiranjem kupčka.... Včasih ga ful na hitro, včasih sploh ne, pol imamo pa jok in krčke user posted image  .. Mi je pa babica tudi rekla, da naj ga nosim nekje 15min in če ga ne podre, ga pač ne... včasih je pol vseen ok, včasih pa user posted image  user posted image  ....

Kar se spanja tiče je pa tko.. včasih spi skupaj po 3h in več, včasih pa se mi zbuja na 1h ali na 1,5h... in pol jok, krčki.. in išče zizo... tko da se mi zdi, da imava obdobja, ko samo jeva user posted image  ... pa ne vem a je res tolk lačen al bi se sam rad cartal.... tko da.. malo še iščemo svoj ritem....

Šivana js nisem bila user posted image  user posted image  user posted image  ....

Lara je men dala svojo cifro, sam nisem dobila še nobenga sms-a, da bi cartala...

Sem pa dala dve slikci mojga Nikeca v albumček, tko da lahko pogledate....

Aja.. na sprehod pa midva še nisva šla.... morm ju3 babico zahaklat kdaj se lahko prvič spraviva... po moje za par minutk ne bi bilo sile, sam bi bilo pametno prvo kombinezonček kupit... user posted image   mam košaro, sam dokaj piha, pa ne bi rada, da se prehladimo...

Zdj pa grem... se še javim..............
lepo se cartajte.....

VSEM NOVIM MAMICAM PA ISKRENE ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

22.09.2008, 16:08

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Sem pa dala dve slikci mojga Nikeca v albumček, tko da lahko pogledate....

albumi se renovirajo.... ne gre dodat novih.. bom dala slikce gor takoj, ko bo možno.........

clock-img

22.09.2008, 17:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babe.pa kaj k vam hodijo babice al patronažne sestreuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.09.2008, 17:44

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

tejchy,kako lepo zibko imateuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

22.09.2008, 17:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mi pa smo danes imeli posvetovalnico.Malečka je zrasla za 5 cm,pa zredila se je skoraj za 500g.Tako,da kljub nenormalnemu polivanju ni izgubila teže.
Smo pa danes vseeno poskusni mački.Smo kupili Aptamil AR,ker sem že na koncu z živci s tem bljuvanjem.Zdaj smo ji dali 120 ml,je pojedla (zgoščeno mleko).Ji nito to ni bilo dovolj,pa sem ji še dala podoj ,je jedla skoraj pol ure.user posted image Podrle sva tri kupčke,zdaj pa čakam,kako bo stanje.Upam,da se normalizira.

clock-img

22.09.2008, 17:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bom pa znorela s temi dolkami.Prej so me spet bolele,za znoret,pa sem si šla izčrpat.Pa se je samo kri ulila,ko sem prvič povlekla.Nevem več kaj sploh storit.Pa tako rada bi jo dojila,sploh ko vidim,da ene mamice sploh nimajo problemov.Bilokje so,lahko otroke brez problemov nahranijo,mi pa take problemeuser posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 17:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj zaj lara,boš nas v nevednosti pustila??user posted image

clock-img

22.09.2008, 17:56

clock-img

ključek

pencil-img

9047

A imamo že odprto temo dojenčki?

ne še. a jo odpremo????

clock-img

22.09.2008, 18:05

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja ne vem glede teme dojenčki.Če se tiste,ki še niso rodile strinjajo,drugače pa bomo počakaliuser posted image

clock-img

22.09.2008, 18:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

sej bo najboljše, oktober bo kmalu tu, pa bomo skupaj šle na novo temo.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 18:20

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you kako sta pa kaj vedve?

kar ok. malo imamo probleme pri dojenju, ker je lana neja prava zaspanka in lenuhinja, bi pa jedla, če bi ji teklo v grlo. user posted image  in vmes kr zaspi, jz jo zbujam..............brez uspeha................pa spi kakšne 20 minut, pol pa spet...............user posted image user posted image user posted image

drgač pa...........fajn.......samo vreme bi bilo lahko boljše...........user posted image

pa včeraj me je pokakala, ko smo pleničko menjale, je kr po luft letelo vse.......................user posted image user posted image user posted image  zanč me je pobruhala.............vse sorte...........user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2008, 18:22

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

podiranje kupčka................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....................pediatrinja mi je rekla, naj jo nosim eno uro če bo treba, patronažna pa pravi, da če po 5 minutah ne podre kupčka, jo dam lahko nazaj v posteljico, ker ga pač ne bo podrla....................user posted image user posted image user posted image user posted image .................hm................pomoč, prosim.............

..men je tud pediater rekel tako kot tebi patronažna.....    Mi ga ponoči skoraj nikoli ne podremo, en čas počakam, če ni nič..... l ga pa dam v posteljico...

clock-img

22.09.2008, 18:24

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: bark

Ojla
No,mi smo včeraj popoldan prispeli domov.

.... dobrodošli doma user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem