cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberke 2008-4. del!!!!!!!

clock-img

02.09.2008, 14:13

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce.....................optimizem je rodila hčerkico Kajo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Čestitke user posted image user posted image user posted image

hmmmmm...... prehitevanje po desni? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.09.2008, 14:28

clock-img

bark

pencil-img

335

Čestitke optimizem še z moje straniuser posted image user posted image

clock-img

02.09.2008, 14:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Danes je bla patronažna in z Ines je vse ok,

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.09.2008, 14:40

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Dober dan!!

Vse je ok ,samo ki jo zvija.Mam ene kapljice,da ji malo ublažijo krče.user posted image

Meni je ena kolegica dala čaj KRTEK za otroke ampak ga ona pije. Je rekla, da je njenemu otročku full olajšal krčke. Ne vem kje se kupi.
Druga kolegica ima pa tudi enomesečno punčko in jo nonstop pestuje na trebuščku (podobno kot kravce past). To ji ful paše proti krčem. Sama pa še nimam izkušenj...user posted image

clock-img

02.09.2008, 15:49

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

In kaj.... boš pustila, da ti samo dva dni po roku sprožijo?

ne... sj sam zato, da se pokažem.... oni pa pol tak vidijo ali je že zrelo ali ne... js se kr ne spoznam na te zadeve.. user posted image  kar pomeni, če bodo rekli, da je vse pripravljeno, bo akcija... kaj pa čem...

clock-img

02.09.2008, 15:51

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

kaj bo pa danes dobrega?? pri nas bo rižotka..........

testenine ala carbonara.......... simpl ko pasulj user posted image  user posted image  user posted image  ....... se mi ne da dans eno uro po kuhinji skakat....

clock-img

02.09.2008, 15:52

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Tut pri men ctg nič novga

kolk ti pa kaže CTG aktivnost maternice??
........ pa tud ostalim??

clock-img

02.09.2008, 15:53

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Sem vidla, da se je spet od nekod prikradel tisti nesrečni E v septembrkah, pa sm mogla nekaj napisat, da popravim.user posted image

clock-img

02.09.2008, 16:07

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Sem vidla, da se je spet od nekod prikradel tisti nesrečni E v septembrkah, pa sm mogla nekaj napisat, da popravim.

aja... ko katero citiraš.. pa ti ga kar prenese... user posted image  user posted image  

clock-img

02.09.2008, 16:10

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Js sem se pa za jutri naročila še na pedikuro........... tik pred zdajci........ upam, da slučajno ne dobim med nego ali lakiranjem kakih popadkov user posted image  user posted image  user posted image  .... mi je sestra kupila bom za RD, pa nohti so že dolgi, pa bi rada zdj poštimala.... ko pol nekaj časa tko ne bo kaj prida časa.... tak da pol sem pa res pripravljena za v porodno - uštimana frizura, da bom lepa tud, ko bom švicala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ......... pa urejeni nohti......... pobrijem se še zvečer pa bo........... mah, js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit  user posted image   ............. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

02.09.2008, 17:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

tak da pol sem pa res pripravljena za v porodno - uštimana frizura, da bom lepa tud, ko bom švicala ......... pa urejeni nohti......... pobrijem se še zvečer pa bo........... mah, js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit .............

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2008, 17:20

clock-img

ključek

pencil-img

9047

KAHLO..............še vse mirno??

clock-img

02.09.2008, 17:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

meni na začetku pokaže 40, potem pa max.20.

clock-img

02.09.2008, 17:37

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

Me to you......ja pr meni je vse mirno.....ampak bo pol sept akcja ob 19.0o....k vsak dan, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k začneva gledat poročila....me začne črvičit pa krči....in to pol traja do 23.00 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da je alergična na poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image si pa res srčno želi da si bo do četrtka madam spomnila prit na svetek....

Čeprav se zdaj že čist strinjam s Sarayo, pa to sprožitvijo poroda......sem se malo pr teh puncah k so umetne dobile pozanimala, in so vse rekle, da nevejo rečt če kaj bl bolijo, je pa res da se vse prej dogaja, pa da ni res da se ne odpiraš, se tud odpiraš hitreje.....tako da sem zdaj čist pomirjena....edino kar me muči to.....da bom mogla kje v porodnišnici čakat da mi sprožijo user posted image nevem, če ne pa sem rajši da mi sprožijo, k pa da bi blo kaj narobe, z mojo pupo, pa plodovnico pa nevem.....

O P T I M I Z E M ČESTITAM ZA PUPOOOOOOOOOOO.....IN FINO SE CRKLAJTEuser posted image user posted image

Drgače pa smo mi danes delali filano papriko, tak da ma moj zdaj vse obroke za cajt k bom v porodnišnici, tako da slučajno ne bo kje tašča po moji kuhni skakala, ker pol peš pribežim iz Puser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2008, 17:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Drgače pa smo mi danes delali filano papriko, tak da ma moj zdaj vse obroke za cajt k bom v porodnišnici, tako da slučajno ne bo kje tašča po moji kuhni skakala, ker pol peš pribežim iz P

jaz sem se pa kr zmenila z mojo sestro, bo jedel pri njih vsak dan..............user posted image user posted image user posted image

tašča pa tud vpraša ne kako smo, tko da ni panike, da bi letala po najini kuhinji................user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.09.2008, 17:42

clock-img

ključek

pencil-img

9047

punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.9.2008 17:43:17 >

clock-img

02.09.2008, 17:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kahlo,res je ,Ni noben baubau,ta sprožitev.Meni se je osebno pač zdelo boljše zame,ker je šlo na hitro iz nič na fulluser posted image .
Je pa tud odvisno od vsake posameznice,saj tud porod kod porod ni vsak enak.
ja,pa na sprožitev čakaš v P edino če ti voda oddteče,drugale lahko hodiš noter dnevno.
Jaz sem sicer bila v porodni ene par ur in me je bolj kot kaj druga begal dolgčas,pa to da nisem smela iz postelje.jaz pa bi tako rada hodla al pa vaj sedela.No,sa pol sem si to tud izborilauser posted image
Ej punce sem vam pozabla povedat,so mi prišepnili iz porodnih.Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.Ma,za umret nouser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.09.2008, 17:46

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................

pojma nimam......... user posted image  

...... mogoče v kaki trgovini, ki ima avto robo... ali pa v navadni otroški trgovini......

clock-img

02.09.2008, 17:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

me to you, a magnetne nalepke tud obstajajo?
Jaz vem samo za navadne,kupla pa sem na petrolu.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.09.2008, 17:48

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Da je en očka v nezavest padel pred kratkim,pa to med samimi popadki,se v bistvu sam porod še niti ni prav začel.

user posted image  user posted image  user posted image  ....... bošček............. ja eni pač niso za v porodno.........
.......... js vem, da po moje ne bi mogla bit zraven..... mene začne zvijat že če mi kdorazlaga o kaki operaciji ali kaj podobnega.......... user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

02.09.2008, 17:49

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

heloooo punce

se po dolgem času spet uspem mal tle gor pojavit in vidim, da ste nekatere kr pridne in še kr vstrajno čvekate....

no neki vas je blo pa že tud pridnih in se zdaj že cartate in uživate radosti s svojimiuser posted image

ČESTITAMMMMM VSEM ZA USPEŠNE PORODE IN SEDAJ ČIM MAJN SKRBI IN ČIM VEČ PRESPANIH NOČI!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no jaz sem še vedno 2 v 1 in se počutim kr vredo, mal me je sicer začel bolet križ, pa noge mi mal zatekajo, sam ni hudega in se da še zdržat.
zadnje dni ornk delam, ker sem končno uspela pri nabavi, no kakšna malenkost mi še fali,sam upam da bom do konc tedna mela pa res vse pripravljeno, ko zdaj pa res nikol ne vem, kdaj pride ta finiš trenutek, user posted image user posted image

v četertek mam tud prvi CTG in dopolnim 37 tednov tak da bo počas konec, a ne.....

no skratka uživajte kjerkoli ste in držim pesti za vse da nam tud uspe tak kot je že nekaterim.

no se še kaj javim, ve pa pridno čvekajte

clock-img

02.09.2008, 17:49

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, ali katera ve, kje kupiš magnetne nalepke za avto.............otrok v avtu.................user posted image user posted image

mislm da se tu na Sončku da to dobit. pa še ime lohk gor daš napisat. sam je mal dražje.

clock-img

02.09.2008, 17:50

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

clock-img

02.09.2008, 18:17

clock-img

alysa

pencil-img

618

dans je blo med 40 in 60, zadnjič pa ravna črta

clock-img

02.09.2008, 18:23

clock-img

alysa

pencil-img

618

js ne vem a sem bla tolk zrihtana, ko sem šla na prvi zmenek, ko bom zdj, ko grem rodit

user posted image user posted image user posted image user posted image

... vse za prihod  user posted image  ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem