Dobro jutroooo
, mislm, daaaan
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Skuša jaz sem enkrat eno vago razbila
, mater je pa naš kar leseno pol naredu
, pa taka je k debelinkote in suhce riše, kadar je gospa dobre volje ti napiše da si OK.
Dej a bi rekla, da še zame eno tako naredi
Lučka - ne bit žalostna

, pa ne se matrat in razmišljat za nazaj, kar je, je, naj ti bo prioriteta naslednji postopek, ki bo uspešen, boš videla.
anci banci - super, da se ti bo postopek konec meseca začel

, naj bo uspešen.
blanči - a lohk nehaš tolk o znakih razmišljat, bl boš živčna slabše bo, ne se matrat, sicer pa je mene tud vse nehalo boleti, par dni po ET-ju pa sem vseeno zanosila. Upanje ostaja!!!
Abrica - tvoja gimnastičarka ma pa mal obrnjen urnik kaj
mismis -

, ne štrudla ni več, že par dni nazaj ga ni blo več, zdej se mi lušta po slivovih cmokih, k mi jih je abra omenila, tko da
abra, hitr kuhat ene cmoke prihajaaaam
žižika moja - ne vem sicer kje si ti vidla 2 kg, 2 na 2 pa dons vage tud povoham ne, k vem da se mi bo spet zlagala packa, tko da do pregleda ne grem gor. Zdej me je pa že kr mal strah kolk mi bo šele una na ginekologiji lagala, spet se bomo kregal, enkrat s sestrami, enkrat z ginekologim, zdej z vagam, jao men ni do krega ampak, če ne gre drugače
Drugače pa vidim, da si dejavna poleg službe, pridna, ampak a niso rekli da cajkiči štrajkajo, sej zakaj ne bi bla Ljubljana ena izjema, ne, kolk goljufajo, če že povsod štrajkajo a tle ne morjo?
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Jao meni zarjica in Ščukica, hvala vama da me bodrita, ampak mene vsak špika vsak dan bolj boli in vsak dan si jo težje dam, ni eksperta v meni....ampak kot sem že rekla vse za končni cilj!
To je zato, k te je še vedno strah, da te bo injekcija popapala, pa te ne more k je čist majhna, prej kot se boš sprijaznila s tem, da so pač zdej te injekcije nujno zlo za to, da prideš do željenega cilja, prej te bo nehalo biti strah.
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Shuka, kako je pri tebi, jaz sem dobila obisk iz centra za soc.delo, zarad presnete vage,ja!A me ni prjavla, da sem jo kao po njeno brez razloga odgnala
Sam tale tvoja vaga je pa domišljava, mislm, moji ni še nč kej tazga padl na pamet, mislm, da jo morm v omaro pospravt, da nau vidla, kaj ti pišem Zarja - trbušček je danes bolje, očitno sem včeraj malce pretiravala s sprehodom, je bil zvečer trd kot kamen, pa še pikica se mi ni hotela zvečer oglasiti, no se je pa danes zjutraj. Odkar so naši sosedje ta teden pridno počivali z gradbenimi deli, mi kr ne gre v glavo da vstajam ob 10h. Sem kot zvezdica zaspanka
Arnejči - bravo za dve pikice

, mogoče se bo še tretja potrudila