ojla vsem skupaj...
Stijan, čestitke za 4 celice, super kar tako naprej, v ponedeljek pa ET. Ta mesec bo pa res en kup trepetalk.
Kiwi, pa ste res družinsko nagnjeni k otrokom v rani mladosti, no sej zdej pa še za kasnejo mladost enega, da se bo imela vnučka s kom igrati.
Žiži, ti še kar služba? Ti revček naš
Daisy in Mlinčka, a zdej vaju tudi Milič in Bruce ne premamita več???
Lučka25, hvala bogu da je petek in da starši v soboto ne vozijo otrok v vrtec, se človek vsaj lahko spočije
Želvica, na seminarju si bila, kako pa je to meni uspelo spregledati
Sabsa, je o teh Mac 100% ve Gretka, čaki da se javi...pa ti bo dala točna navodila kako in kaj s tem. Kako si ti drugače, kako poteka tvoj postopek, ta teden ki pride imaš UZ kajne?
Kajsica, močna si, močna in ne spodbijaj mojih besed, če ne se bova
, saj veš kako je, ne glede na željo, se ogromno žensk ne bi skozi to spustile same, ne vem če bi se sploh jaz.
Za koga pa jutri navijamo:
Dajamaja - punkcija, želim ti čimvečje število celic in čimmanj bolečin
Arneja - ET, tebi pa želim da dobiš jutri obi svoji pikici nazaj in da ostaneta pri tebi še nadaljnih 9 mesecev
Kiwi - ET, tudi tebi želim da dobiš najlepše pikice nazaj, da ostanejo pri tebi naslednjih 9 mesecev, da bo tvoja vnučka dobila prijatelja/prijateljico.
Blanči, kako se sedaj kaj počutiš, se je volja kaj spremenila
Pija, kje pa si ti, res je zgleda težka nosečniška, da se tudi za comp več ne moreš privleči
M.L.B.K. ti si me spraševala zakaj imam prenos zamrznjenčkov brez terapije, kajne. No stvar je takšna, pri meni je vse v redu (ok razen enega zamašenega jajcevoda) in moj je tudi v redu, torej midva imava nepojasnjeno neplodnost, kljub mojih normalnim ovulacijam in menstruacijam. Zato tudi ET zamrznjenčkov brez terapije, ker je načeloma vse v redu z nama, ni potrebe po kakšnih tabletah oz. hormonih, ki uničujejo telo.
Zarja, sem morala še jaz pošpegati pod Abro, pa res dobro zgledaš, brez zajeb@ncije. Svaka čast