IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Daisy, a s tole dieto od Hope si poskusila? ker to ti lahko izbolja kvaliteto celic.
Imela sem odličen namen. Pa tud matrala sem se neki. Siri me pokopljejo.
Tale od Mišek je itak najboljša stvar. Takrat ko sem poskušala, sem mela od 10 celic 9 zrelih, ampak kaj, ko je potem končni rezultat isti.
Pa saj nima veze. Cela tale debata je zdaj zato zaštartala, ker me Reš nikol ni nič pogledal, ampak smo šli direkt v IVF, kar se meni zdi čisto logično. Je pa res, da ne vem, kako v drugih centrih to prakticirajo. Ne vem, jaz mu res zaupam, na meni je sprobal že vse sorte arcnij, da bi videl, če bo kaj drugače, samo Puregona, ki ga je Sayuri imela, še ne, ampak to naj bi bila itak samo ena različica Menogona. Kar se pa zarodkov tiče, mi je pa že o darovani celici nabijal, potem sem ga pa enkrat vprašala, kaj povzroča, da se ne razvijajo, če je to od mojih jajčk bolj odvisno, pa mi je povedal, da tega pa ne ve. Da tako pač je in da je treba poskušat, dokler ne priletimo na ta pravo. In kolikor sem jaz po netu iskala, tudi nič v povezavi z zgodnjim razvojem embrija nisem našla.
Mišek dieta, pa bo. Saj sem si že kupila rdečo peso, zeleno in korenje, pa da vidim, če sem še sposobna ta sok po grlu spravit.