Pija, si pa jutri v službi kavico privošči. Če mama ni zadovoljna, tut otroci niso
Daisy, če nimaš boleče M ziher ni E, kar odklopi zadevo, kot si že rekla. Dolge luči
Glede kolesarjenja pa veš kako je, enim nič ne škodi. Tvoj ima pa že tko smolo, pol mu najbrž tut kolesarjenje še malo kvari. Sicer bi pa samo dva meseca abstiniral, to tko nč ni. Mogoče bo pa un zic pomagal, pa še ti boš prstke pod mrzlo vodo dajala, da mu boš jajčka hladila
Jaz sem brala, da moškim ravno tako dajejo stimulacijo, ker pa semenčeca zorijo 72 dni, zna bit ta kar malo predolga ... predstavljaj si tok časa šopanja ... predpisujejo pa tudi klomifen. Vem, da je pisalo v navodilih, pa ga nimam več. Evo, našla na netu - oligospermija: 25 - 50 mg na dan 25 dni, sledi 5 dni premora.
Enkrat se bo že našel en taprav!
Kalina, kok maš luštno pupo
Mijavček pol praviš, da moram s šopingom pohitet
s tabo bomo pa že kmalu dihale.
Netka, ti si tut fuč? Kaj je to za en virus rr napadel?
Blanč, kaj pa če bi šla na krvnega? Meni se še vedno zdi prezgodaj. Če se je samo en prijel je zelo možno, da še nič ne kaže.
Arneja, ne vem kolko kombinacij ni, kajne?
Važno, da se prime, pol se obojega veseliš.
Zarja, torej boš jutri že zdrava? To ti je bil nekdo fouš za masažo, naslednjič nč povedat
Sonček, lušten trebušček imaš
si me pomojem že prehitela, al pa na meni manjši zgleda, ker me je malo več
pa voziček že imata, midva sva komaj začela zbirat. Lušten.
Hedi, metuljčki bojo že prišli, zdaj je še prezgodaj, pol pa ne bo miru
S kulturo je pa pri nas vsak dan slabše. Res se že dolgo nisem peljala z avtobusom, pa mislim, da unih časov, ko se je nosečnicam vstajalo ni več. In tako je čisto povsod.
Dajamaja
11 celic, to pa je najbolje doslej, kajne? Super si to splanirala!
Lara, še srbijo prstki? Če že boš delala, delaj vsaj z jutranjim urinom. Takrat je največ hormona.
Reni, zgoraj med opozarjamo imaš napotke. Pa dobro opravi jutri!
Desni bok - za to nam je naša Hope povedala, ker so ji v kliniki tako naročili. Ne vem več zakaj, je pa za zanositev to dobro. Pol nekje na sred nosečnosti je pa dobro na levem boku ležat zaradi boljših pretokov, da otroček lepo raste
Jutri bo spet pestro
Mandreja in Obi, naj uz kaj lepega pokaže
Stijan, uspešen ET
Sisy, nebolečo punkcijo in ravno prav jajčk
Ledenka, prva slikca otročka pade jutri
Hedvika, ti boš pa spet vidla otročka