Žižek, sem ok. Zdejle mal na trnih, mam pol pregled. Pa sem se odločila, da bom šla še pred tem mal k frizerju, mal za sprostitev
Ja, seveda, za drD mam "frizurco" že (mišek, lej k ti jezik kažem...hehehehe) . Tako, na skinheada....
Zvezdica, jest še nič ne čutim, razn moooogooooče, če mata kakšne premike hude, mam tak hecn filing notri, kot eno tiščanje, ki popusti potem...Ma sej ne vem, če se mi ne dozdeva...
In ti takole ponočuješ
Jaja, to je zato, da lahko tegale tipčka v miru občuduješ.
Ja, Mijavček, sej nič ne pomaga. Dedci so hlodasti, babnice si pa mislijo, da so one mogle tut čakat k so ble noseče. Brezveze, res. Se mi je Leclerc kar mal zameril, škoda ker mi je najbližja štacuna...
Zarja, jaz mam že odrajsan trebuh, tolk božam moja dva
Sonček 33, pa super za vozek!!! Jaz sem ugotovila, da bom zgleda mogla še diplomirat iz vozičkov. Za dva je kot kaže prav težje najdt kaj. Še dobro, da mamo forum tut za nosečke in mamice dvojčkov...
Pija, zakaj ne kave??? eh, dej no, eno komot lahko spiješ, sploh če maš nizek pritisk. Jaz popijem po eno belo vsak dan. Ampak več pa ne, to je pa res.
Abra, kako je bila noč? A je mala baletka kaj divjala?
LL,. dobro kažeeeee!!!!!
Bravoooooooo! A si vidla , a si vidla!! A smo ti rekle! Juhuhuuuuuuuu
Blanč, držim pesti!!
Evo, zihr sem še en kup pozabila, ne mi zamerit, sem enu mejčkenu zmedena... Ampak vsem vseeno želim leep dan, pa nhe se prehladit!
Pa seveda vsem zvezdam današnjega dne en velik: SREČNOO