IZVIRNO SPOROČILO: Lea70
Draga Sisy! ko sem te brala, se mi je postavlo vprašanje, kaj pa bi bilo, če bi po naravni poti zrasla dva???? V tem primeru ti pa rečem, oba, pa vsaj da eden prime. Če pa bosta oba, super.....zagate boste potem reševali, a ne. Pa brez zamere.
to je čisto drugače. Ko pa imamo možnost zbirati pa je spet druga zgodba. Spremljala sem veliko nosečk ki so imele dvojčke in pri vseh je bilo tako da so imele zaradi večplodne nosečnosti težave, celo nosečnost so morale preležati,otročki so se rodili prelahki, bolni, so morali biti na kisiku,imeli so razne dihalne stiske,motnje v razvoju, da omenjam začetkov v inkubatorju, kasneje so mamice so z njimi letale od enega do drugega zdravnika...Grozno res...Prav zato se tega bojim, preveč bi trpela če bi imela bolnega otroka...Tega mu enostavno ne želim.
Res je, če zanosiš naravno z dvojčki se pač s tem sprijazniš...Če pa imaš možnost izbirati nosečnost brez težav, zdravega otroka...to je pa spet druga plat...
Ne me narobe razumet, dvojčki so krasni , vendar pa v večini primerov dvojčki prinesejo toliko zapletov da če bi vsaka mama razmislila kaj je najbolje zanjo in za otročka bi se vse odločale samo za enega...Jaz sem odločam med enim in dvema zgolj zaradi višjega procenta uspešnosti.
< Sporočilo je popravil Sisy -- 17.9.2008 14:46:43 >