writing-img

RE: IVF/ICSI september, oktober

clock-img

18.09.2008, 07:23

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
zarja, imaš novo oblekico. Lepo. user posted image

ja malce sem morala zamenjat...tiste žnable mi niso bile ravno naklonjeneuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 07:37

clock-img

Pija76

pencil-img

2457

Dobro jutro,

Zarja se je preoblekla - lepo!

Arneja to so bili zadnji kalamari! Jaz sem QL, od danes naprej sem na dieti user posted image . Kako si ti? Kakšni znakci user posted image ?

Vsem pozdravček, grem kar delat da grem kmalu domov, baje bo sonček user posted image

clock-img

18.09.2008, 07:39

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, prav maš, še lačna sem ratala...user posted image kako si ti, bitjce, ješe ni? orkofix!(naj ti netka prevede)...dej upam,da si vseeno v redu in sa ti reči čimprej uredijo
Sicer pa vidim, da shukica skrbi zateuser posted image

Lara, ni je še ne. Sem danes vzela zadnji Dabroston, tak da zdaj pa res mora prit. Cel mesec je zatajila.
Shuki, ja Shuki moja pa je tolk zlata, da me je pod svoje okrilje vzela....je tak moj mecen rr.
Saj so vse pupe tu gor zakon, samo..............nekatere pa vas mam izredno, prav posebno rada. Te pa tko veste katere ste....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 07:45

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Jutrčka user posted image

sem na vodi čutla da me nekdo opravlja pa sem torpedirala s postelje, da vidm kdo to je user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

18.09.2008, 08:00

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

RDEČKA JE PRIŠLA RAVNOKAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz sem tolk vesela..........hvala, ker ste ble ob meni!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:02

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

sem na vodi čutla da me nekdo opravlja pa sem torpedirala s postelje, da vidm kdo to je user posted image

pa ja, a ne da......opravlja, se ti je kolcalo?

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:03

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: arneja
Shuka, škoda, ker ti niso UZ-ja naredila. Glavno pa, da nimaš problemov. Pa nič muckov božat zdaj user posted image .

Ma ja, mačkov še pogledam ne, razen kakega Beckhama al pa Matta user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
EVO VSE NOSEČKE, KI NAS SKRBI ZA TOKSOPLAZMOSO IN MAČKE....NEKAJ NAŠLA IN SAM KOPIRAM....

Najbolš, da nč ne jemo, ker je vse škodljivo

Zarja - sam recept za leno gospodinjo se pa dobro bere mmmmmmuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ja ja danes je spet en tak dan, ko se bo vse možno dogajalo.......

Gita14 - UZ + kri
Kajsica - UZ

Sisy - ET
Obayifo - IUI

Mandreja - punkcija

Dobrovoljčica - UZ

AJMO DEKLINE PO DOBRE NOVIČKE !!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

user posted image user posted image user posted image user posted image Se podpišem pod tole in navijam.

Larči - mi smo tud tebe pogrešal user posted image

Shuka, fino, da je bilo vse O.K. na pregledu. Za UZ pa mi je žal, da ni bil možen, ampak jaz vem kako je v Kranju s tem in z gužvo pri tvojem G.

Kolk lepo k me razumeš in to štalo k jo mamo pri ginekologu, sej ti si na istem, ne? Kaj je zdej a se bova midve kej dobile al ne?

me pa s tabo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:05

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

pa ja, a ne da......opravlja, se ti je kolcalo?

V bistvu mi je dal včeri ginekolog delovni nalog, da se morm naročit na morfologijo in telefon kam moram poklicat, sprejemajo klice pa samo od 7-8h pa itak se nikol noben ne oglasi na ta telefon in pol se če sem že vstala sem se pa pač priklopla gor, ni mi več do spanja. Tko da se bom naročila prek neta, ****t ga ne vem zakaj majo telefone, če jih ne dvigujejo in to celo uro.user posted image
To je čista resnica, opravljanje je blo zgolj naključno videno user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:07

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

zarja, imaš novo oblekico. Lepo. user posted image

ja malce sem morala zamenjat...tiste žnable mi niso bile ravno naklonjeneuser posted image user posted image user posted image

As vidla, prec k si se preoblekla v mal bolj rožnato je prišla tečka user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:25

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Shuki evo dans sam zate
user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:26

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Shuki evo dans sam zate
user posted image

Dej neeee, k lohk toxo fašemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:27

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k user posted image .........a ti ni všeč?

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:28

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Shuki evo dans sam zate
user posted image

Dej neeee, k lohk toxo fašemuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

pa od tega ne. Ta je preverjen.......user posted image ga tud Zvezdica kdaj mal...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 18.9.2008 8:29:08 >

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:29

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Shuki ti povem, da je ta roza bejba prispevala k user posted image .........a ti ni všeč?

Pa sej pravim, maš grif za take stvari in avatarček je  user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:29

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Shuki evo dans sam zate
user posted image

user posted image

pa od tega ne. Ta je preverjen.......user posted image ga tud Zvezdica kdaj mal...

Kolk je todober, da ga je za vse nas dovolj. user posted image

clock-img

18.09.2008, 08:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Shuki evo dans sam zate
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

18.09.2008, 08:30

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

sem mal blond ratalauser posted image .....mi ni tak potegnilo, sem prehitr brala

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:32

clock-img

bambi75

pencil-img

763

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak zdaj pa bo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ODLIČNO!!!!user posted image user posted image user posted image  zDAJ BOŠ PA LAHKO ŠLA PO SVOJE OTROČKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

zarja, user posted image user posted image user posted image  za tečko! naj bo kratka in neboleča, potem pa po pingvineeee user posted image  

si grem lase oprat, potem pa spet pridem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Shuki evo dans sam zate
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zdaj je tu še Ajska.....men ga ne bo nič več ostalouser posted image user posted image user posted image .......
teb bi bolj pasal Mawerick-Tom Cruise...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

18.09.2008, 08:33

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

sem mal blond ratalauser posted image .....mi ni tak potegnilo, sem prehitr brala

To je sam tolk zgodnja ura, te čist razumem, pa sploh si vsa vzhičena k je hudičevka v rdečem prišla pa ne registriraš še kej drugega, sej bo, počak, da bo 12 ura, boš k kompjuter user posted image
A prehladek, nosek, kašelj, je kaj bolje? Se paziš?

clock-img

18.09.2008, 08:34

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

zarja, user posted image user posted image user posted image  za tečko! naj bo kratka in neboleča, potem pa po pingvineeee user posted image  

si grem lase oprat, potem pa spet pridem user posted image

Pa glej da si jih tudi posušiš, da se ne prehladiš v tem letnem času user posted image

clock-img

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Bambi, Oktavija, Ajsi, Shuki moj.........hvala........user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

clock-img

bambi75

pencil-img

763

ja ja danes je spet en tak dan, ko se bo vse možno dogajalo.......

Gita14 - UZ + kri
Kajsica - UZ

Sisy - ET
Obayifo - IUI

Mandreja - punkcija

Dobrovoljčica - UZ

AJMO DEKLINE PO DOBRE NOVIČKE !!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     

Jaz tud navijam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem