večer vsem skupaj, evo mene iz pasje šole...Naprej sem vas vse lepo poseznamčkala, zdaj se vam pa en malček posvetim.
Jadrnica, sorry jaz baksuz, mislila sem nuhalno, ne pa morfologijo. Lepo, da s kao pupo napredujeta, upam pa da tudi slabosti čimprej minejo.
Kicsi, poglej dva folikla je bolje kot nič, še vedno pa je možnost da na punkciji najdejo še kakšnega. Čisto moj primer, ves čas sem imela na UZ-jih samo 7 foliklov, končni izkupiček na punckiji pa je bil 8 celic. Tako da, draga moja lepo se špikaj še naprej, pojej kakšnen jajček in spij kakšno pivo, pa bodo folikli lepo napredovali. Veliko sreče
Blanči, ojla pa si res zadnje čase bolj kot ne poredko tukaj gor. Ampak sej bo, november že trka na vrata.
Žiži, kje si ti meni, a imaš toliko dela, ali hočeš vse do jutri popedenat?
da ne pozabim:
Gita14 - UZ + kri; Gitka želim ti, da folikle jutri poči, da greš lahko čez 5 dni po otroke
Goldy - UZ; želim ti veliko, velikih foliklov
Kicsi - UZ; tebi pa želim, da jutri na UZ-ju stric doktor najde ša kakšnega majhnega, ki pač bolj počasi raste
Linda25 - pregled; želim ti lep pogled na tvojo pikico, bitje srčka in sploh da je vse v redu za vama obema.
In še da ne pozabim:
POZOR, POZOR ...5. uradno Javno srečanje RR fanovk, (če se le ne motim) se bo zgodilo na 19.09. tega leta od seveda 17. ure dalje, na vsem nam poznani lokaciji (Kongo), spet doma, tam nas kelnerji poznajo, tu je dom, tu je dom,...
Vse ve, ste seveda prisrčno vabljene, brez izjem in izgovorov, to ne smete, ne morete, ne upate izpustiti, del programa je javni pogovor, potem sledijo smeh in solze, za konec pa že izbrana glasba iz našega repertoarja.
Moto petkovega večera je:" Kar nas ne ubija, nas krepča."
Gospa, ki ne bo poznala našega gesla, ne bo dobrodošla za našo mizo