Daaan!
Sem prišla pogledat, če je že kaka nova nosečka, pa nič. Si ne upa še nobena lulat?
kako ste trepetalke? Nč znakov ne gledat, saj veste, da so zelo podobni unim pred M. Al pa jih ni, pa na koncu vseeno plus pokaže. Ta mesec je itak supermesec!
Brala sem v presledkih in že večino pozabla. Tko, da bom samo na hitrco.
Pikovit, hvala za geslo, super slikce! Se vidi, da sta uživala
zdaj vama pa samo še češnja na torti manjka, kar bo pa tut kmalu
Shuka draga, upam, da se je umirilo. Pišuka, pa res ne zna bit konca. Jaz sem tudi nazadnje (v 17.t) imela en tak izcedek in sicer dva dni po pregledu ... se ti kar neki podobnega dogaja, kajne? Držim pesti, da je zadnji! Lahko, da te je kaj ranil, jaz sem si mislila, da je me je mogoče na uz tko po trebuhu pritiskala
pa tudi takrat ni blo vzroka. Jutri se kar pojdi pokazat, da boš mirna. To je zato, ker zadnjič nisi dobila uz
Jaz sem padla v tako gužvo, da ni blo 5 min, v petek sem delala cel dan, sem bla tko naspedirana, da sem prav uživala. Moj je že čez dan pravilno uganil, da se ne bo dobro končalo. Seveda mi adrenalin ni padel in spet nisem mogla spat, sem sred noči čist pri sebi gledala 3urni film - vojno dramo, na srečo pol pri eni nadaljevanki ok. 4. ure zaspala ... včeraj sem pa morala že dopoldne neki nujno narest, popoldne pa ni blo več druge, kot kavč. Gimnastičarka je tipični novodobni otrok, pri nobeni dejavnosti ne zdrži prav dolgo in je treba vedno neki novga poskušat
jaz pa najebem
Zdaj moram še frizuro zrihtat, zato šibam. Zelo mislim na vas, če ne prej, bom jutri spet bolj prisotna.
Lupčke vsem!