Oj lubice sem bla dans tolk bizi, da ni ratal...
Upam, da sem si zapomnila vse kar sem prebrala
Kiwi močno stiskam pestke za vaju s pikico. Upam, da je prava borka na mamico in da se bo prebila čez te izcedke
T1979 ti nas pa mal hecaš. Saj veš kolk smo željne dobrih novic. Pliiiiz sporoči čimprej, da si nalulala plusek.
Mlbk ti si že naša
. Tko kot vse ostale, ki se želite priključiti srečevalkam.
Abrica draga si se preforsirala. Jaz tudi ne morem spat, če sem preutrujena. Prosim mirkaj nase in na pupiko. Ne tolk delat. Pa veš, da sem tista, ki res zastopim posel. Lubica pazi na vaju in počivaj.
Šuki moja draga kako si mi? Upam, da je vse dobro. Mislim nate.
Zarja ja sem naredila polnozrnate rezance. Jaz sem že vsega hudga vajena, odkar sem se belmu krajcarju odpovedala in meni so bili QL. Moj je neki čudno gledal zakaj so tolk rjavi rezanci. No pohvalil jih ni - jih je pa pojedel...kar je dober znak
Resno pa...ne morejo se primerjati z "normalnimi". Sem jih pa tolk naredila, da bo še za 2x...pa še široke rezance zraven..sem čist not padla
Lučka Bohinj uspel vidim. Mah saj ne vem glede te hrane...jaz sem res gurman. Monty mi to do neke mere omogoča. Še vedno pa uživam v kakšnem dobrem roza bifteku iz pljučne s špargeljni...Temu in goveji župi se nisem odpovedala niti v času norih krav
. Je pa res, da kock ne uporabljam že 2 leti.
Mlinčka a se lahk še jst zagrebem za te knjigce?
Pija lubica paprike ratale? Mojih že skor ni več. Pa smo mel pol še gobovo župo, pa sataraš in mrežno pečenko, aja pa še govejo župo s polnozrnatimi nudlni... jej jej to se pa tko bere, kot da skoz sam jemo
.
Pri meni je bilo bližnje srečanje ob pol 3. A je tvoja pol 2 obveljala
Miška moja saj jim res nič drugega ne preostane, kot da te poslušajo
. Lubica jutri pa v službico. Ne se preveč gnat. Kar v izi, prav? Ja jutr grem pa Blanko mal pozdravt...pol pa da vidmo kdaj se špike začnejo.
Nokica draga vidiš kako se svet obrača. Ko ga tolk zažuramo ratamo bolj razumevajoče do naših
, ko grejo samo na en pir
Baci kako si?
Arnejči prosim malo manj razmišljaj in bodi čim bolj pozitivna. Imaš najboljše razultate do zdej ina naj bo tako še naprej
Pika hvala za recept. Bom šla prec jutri kašo kupit.
Kajšica moja draga. Verjamem, da je bilo cviljenja. Tale v mišico je sigurno bolj boleča kot una v špehija. Sem pa prav ponosna nate, da se tako dobro držiš po 2eh špikah. Kar tako naprej bejba. Carica si!!!
Pa.....una tvoja pijačka...še angelčki bi jo pili. Miljonkrat hvala. In (pšt...samo med nama... je tako dobra, da dvomim, da jo bom dajala v čokolatine
)
Moj sonček lepo sprejmi jutri svoje otročke in grej dolgo dolgo časa.
Bozza ti bi pa tud lahk jutri sporočila dobro novičko
. Navijamo.
Oj Želvica lepo, da se lahko spet malo več oglašaš.
Sončica oranžna je hvaležna barva tudi, če ne veš spola. Lepo urejaj svaštarnico še naprej
(jst ji rečem rumplkamra
)
Mijavčkek joj kolk je lep buši. Bi ga kar pobožala. Sploh sem nagnjena k temu. Lahk Nokica pove
. Pa Hedi sem tud božala, ko je imela še čist majhnega. Nosečkam vejetno anojing men pa tooolk lepo
. Držimo pestke, da boš še malo počakala, če bo pa Cerar rekel, da ne pa tudi prav. On že ve kaj je za vas3 najbolje.
Dejzika a si čist not padla
, pa sej je že konc!
Zvezdica se vidiva jutri.
Lubice drage res se opravičujem tistim, ki vas nisem posebej omenila. Sam zdej moram pa res nehat, ker je čas za spanje. Da ne bom še Blanke jutri zamudila.
Nočko