Lep pozdravček čvekice,
končno se spet malo priklapljam, da ne bo kdo mislil, da so me na dopustu ugrabili, ali pa da sem že naravno zanosila in vam niti ne pridem povedati hahahaahah v znanstveno fantastiko še ne verjamem
Moram se pa opravičiti, ker me v petek ni bilo, samo me je študij tako med knjige potegnil, da nisem uspela pobegniti. Na katero se moram obrniti, da mi posreduje zapisnik novih ugotovitev in sklepov?
Sem pa med prebiranjem ugotovila, da smo kar pošteno zakorakali med postopke, držim pesti, da bo vrsta za Dobrovoljčico v septembru čimdaljša. Pija76 in T1979, veliko folikelčkov na UZ, naj bo v četrtek punkcija čimbolj mila za Bozzo, z Laro Light pa resnično sočustvujem. Saj so te punce že potolažile gledekvantitete, naj ti pa še jaz držim pestke in pošiljam
za srečo!!!
In naj
pride čimprej na obisk k Zarji - preiskušen recept pri zamudi (nazadnje mi je zamujala več kot 10 dni). Teran, slončkanje in aspirin in tako pet puta
Sama se vam z drugim postopkom pridružim malce kasneje, samo obljubim, da še letos, bom pa zato toliko bolj navijala za vas!
Lep pozdravček vsem čakajočim, snifarkam, špikarkam, trepetajočim, upajočim in nosečkam srečkam!!!