jutro...
Oktavija, pa ne no
Žiži, a potem je
prišla, super, že navijam zate
Pija, važno je, da so folikli,. do petka se bo pa zihr še kaj najdlo. A potem praviš frizurica rula?
Arneja, jaz še vedno tečem/hodim s kužonom, vsak dan ura in pol kombiniranja. Moj pes tudi ni take sorte, da bi lahko tekel pol ure nenehno, to njemu ni zanimivo, zato kombinirava. Ti pa kar vadi, to ti bo samo koristilo, če ne zaradi postopka, pa zaradi boljšega fizičnega počutja.
Dajamaja, ma bemti, kaj te ta hudičevka sedaj heca. Zdaj pa že cca 10 dni zamuja.
Gretka naša, lepo te je brati med nami, kako si ti. Nisi še v postelji in loviš beauty sleep.
Kicsi, dobrodošla med nami, še želiš da te dodamo na naš seznam, mi prosim napiši podatke. Tudi jaz ti želim, da bi bil ta postopek zate uspešen.
Zarja, ma tvoja
ga pa tudi biksa, sem mislila, da boš z mano trepetala, pa kot kaže, bom jaz že prej konec.
Lučka25, veliko sreče danes z otroci, upam da bodo bolj mirni
Želvica, tebi pa veliko sreče z malo večjimi otroci, te so pa sigurno že bolj mirni.
Blanči, kako smo v pričakovanju jutrišnjega dne. A že kaj vemo, koliko Blančic te čaka? Ne pozabi jutri na bleščice.
Mlinčka, kaj je dej, a si ti že klicala sestro Miro ali pri tebi to tudi Mlinček ureja.
Daisy, se mi spet skrivaš, ali sodelavka špega čez rame?
Gloria, kako si mi ti danes, še malo, še 7 dni, pa bo tvoj PDP, če se le ne bo fant prej odločil priti med nas.
Bozza, čestitke za stopko, sedaj pa relaksacija do četrtka
Kajsica, kako je bilo včeraj na izpitu?
Zdaj pa moram leteti na sestanek, ampak še preden grem izročim moje najlepše pozdrave še: Pikovit, Dakec, Hedi, Noki, Marjetka Cvetka, Goldfish, Konina, Sayuri, Pika74, Laralight, Ledenka in pa seveda vsem ostalim, ki vas nisem poimenkso navedla....