dan...vsem skupaj.
evo mismis je že naredil domačo nalogo (popravil seznam), sedaj pa lahko napišem še kakšen komentar. No mi trije smo se imeli včeraj na izletu super, kužon se je odlično odrezal v gužvi, namreč bil je zelo priden. Dragi je odlično odvozil, sicer zmaga ni bila naša, a to tudi nismo pričakovali, saj smo šli na ta maraton samo zaradi družbe. Vmes, ko je naš brcal, sva se midva s kužonom sprehajala, tako da naju je sonce in majhna količina popitega piva, jaz, čisto zmatrala in ko smo prišli domov, je kuži ves zmatran zaspal pred hišo, mi pa smo imeli celo noč mir.
Noki, imaš prav, zjutraj je res moj peljal kužija ven, on je šel bolj zgodaj spat, medtem ko sem jaz še pol noči harala okoli in brala Potterja. Praviš, da se krvavitve počasi umirjajo, super.
Hedi, ti moj paničar ti, sem ti že najmanj 100x rekla, da je s tvojima pikicama vse v redu.
Ledenka, kako smo preživeli noč, sta z dragim kaj proslavljala?
Lara in Blanči, kako otroce, že kaj nagajajo, se kotalijo po trebuščku gor in dol?
Zarja in Zvezdica, ste pa navalile na tega Matt-a, sicer je res dober, pa tako hrustljavo ritko ma, jaz pa še zajtrka nisem jedla
cukica, saj ne vem, mogoče ti je že katera odgovorila, ampak če greš v postopek z zamrznjenčki brez stimulacije, ne dobiš utrogestan, niti ne kakršnekoli druge podpore.
Žiži, potem praviš, da si spet slamnata vdova, to je pa zadnje čase kar pogosto.
Kajsica, a je padla špikica, špokica. Kdaj pa imaš UZ?
Pija, čestitke za stopko, v torek bo torej akcija?
pa seveda pozdravljam vse ostale, ki jih nisem poimensko navedla, morate mi oprostiti, danes moja glava prazna je, pa lep dan prav vsem