Ajsiii, lej jo babnco, kako hladnokrvno se je izognila postopku
! Bravo punca!!! Sam šit no, a ti bo zdej sploh še do Mosteca?
Hm, ko smo ravno pri tem. Stvar je taka, stoji pa tko: Glede na vsesplošno strinjanje, da je miting lahko samo na petek ali morda soboto, se bojim, da bo res počas prehladno in prekratek dan za tist ambient. Mislm, sej človk se obleče, to ni blema, res pa je, da je čist drugi filing, če je sonček pa ptički čivkajo pa dolg dan... Namreč naslednji vikend jaz najverjetneje ne morem spljoh, pol je pa res že pozno. Pa še neki je, kar je treba upoštevat. Oštarijica je tam odprta sam do 21h in glede na izkušnjo od prejšnjič, je to definitivno prekmalu - torej bi bli potrebni premiki. Kaj zdej predlagate? Jaz sem nad Mostecom še vedno navdušena, ampak ne za vsako ceno. Če ste za naslednji petek in če jaz slučajno ne bi mogla, bo Dejzi moja namestnica (pst, še nič ne ve o tem pa še v petek sem ji verjetno vse živce požrla ob eni žolčni debati - bohve, če me sploh še mara
) al pa ostane Kongo naš kraj zločina pa pač počakamo, da bo večini termin ustrezal. Ajde, zdaj pa možgančke na plano, da neki konstruktivnega iz tega potegnemo. Sej Mostec nam lahko še vedno za spomlad ostane, za vozičkat je pa itak fenomenalen.
Pikovitko, a še k sebi prihajaš? Je bil najlepši dan, a ne?
Čestitke!!!
Zarja, kaj čmo narest s temle tvojim
, k noče prit? Po mojem je res najboljš do G stopt, da se ti ne bo preveč vleklo vse skupi. Se spomnm, da jaz enkrat hudiča skor 4 mesce nisem dobila, to je blo res za popi.zdit.
Gretka, ti pa s tole maco očitno čudeže delaš. Hmm, kaj pa če bi se človek še tega lotil?
Žižek, jaz sem tud proti koncu z M, sam me nič kaj pretirano še ne meče
, men tale Matt očitno ne špila tolk. Bom mogla spet mal Miliča it ogledvat
.
Arnejča, kako kaj?
M.L.B.K., glavno da je na levi gužva, bojo že zrastl. Ata Reša sicer poznam samo iz vaših pripovedovanj, ampak se mi zdi, da kar dečko reče, to drži. Če pravi, da je lepo, to tko pač je.
Oktavija, drži se! Probajta zrihtat s tvojim, tako ali drugače.
Kajsi, tebe se pa živo spomnim od prejšnjič, kaka travma ti je blo tole z injekcijami in ne morem verjet, kako suvereno zdej tole obvladuješ. Kad se mora, nije teško, a?!
Mišmiš, a pol je bil tale vaš izlet naporen? Sam pridni pa ste, ni kej!
Nokiii, kak si kaj, pupa? Berem, da vedno bolje. Superca! A tud kej pod Rožnikom pesota šetkaš? Upam, da se na naslednjem mitingu vidimo!
Shuki, a res ni žive duše, k bi se te s štrudlom usmilila? Naj ti max uspe in tekne!
Nič, moj je tačas že kosilce skupi vrgu, tko da jo maham za mizo. Dober tek, če je še katera pri tem prijetnem opravilu, ostalim pa čudoviiit dan!
Čau bau!