Shuka, upam, da bo punkcija res čim manj boleča. Čeprav me sploh ni preveč strah. Mi je pa danes rekel, ko sem rekla, če jih je že kaj za punkcijo, da so že štiri pred mano in da sem jaz itak vedno ta zadnja
. Sem mu rekla, da sploh ni res, da na punkciji sem vedno ta prva, ker me je strah. In ne vem, zakaj reče, da naj ob 6-h pridemo, če hoče da smo že ob 5.15 tam
. Kako je pa tebi enkrat uspelo že do 5.15 tja priti? A ni bila še stavba zaklenjena?
Ledenka, to je pa čudno, da te ne pokliče nazaj. Grem pa stavit, da ne zna sms-a nazaj poslat
. Jao, če tole bere, boga jaz v četrtek
.
Liste imam jaz tudi vedno zdaj s sabo, sem mu pa zadnjič rekla, če mi bo na list napisal, kdaj imam naslednji UZ, je pa rekel, da so tisti listi za mojo evidenco. Ampak točno vem, če jih ne bi imela s sabo, da bi bili za njegovo evidenco
.
Sonček, mogoče pa Reš zato takšne ven meče, da nas v smeh, ki je tako pomemben za uspešnost postopka, spravlja
.
Zarja, se mi zdi, da se je danes tudi on precej natelovadil, ko je tako z rokami krilil
.
Pija, kakšno dozo si pa ti imela? Štiri enote? Menopurja? Sem tudi jaz mislila, da boš imela več celic, ampak so pa tele sigurno tako dobre, da za deset ostalih odtehtajo
.
Abra, še dva dni pa izveš ali bo fantek ali punčka
.