IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Baci - punkcija
Arneja - punkcija
Baci in Arneja, želim vama, da bi vajina dr. našla čimveč foliklov, ki bi seveda bili vsi polni.
Pija76 - ET, Pijček naš, tebi želim, da so se vse celice lepo oplodile, da jutri dobiš dve v varstvo, pa da še kaj ostane za frižider.
mismis - UZ; tebi tečnoba pa želim, da jutri in v petek še ne bi bilo ovulacije, da bi lahko še v soboto prišla na UZ k dr. D-ju, pa da bo datum ET padel ravno na naslednji četrtek, ko je za punkcije in ET-je zadolžen dr. D.
Miška jaz se bom pa kar pod tvoje podpisala, ker vem, da sama sebi najbolje želiš
Pija moj draga naj ti Reško dobronamesti otročke in naj eden še ostane za v hladilnik. Pa posluši mamiko in kaj pomalcaj zjutri. Mislim nate
Baci in Arnejči prevsem polna jajčka in čimmanj bolečin. Baci teb pa mirno spanje

, saj imaš narkozo, a ne?
Drage nosečke
Abrica, da bi

končno pokazala spol. Baje je ta pregled še bolj zanimiv kot NS. Boš poročala pliiiz.
Dakec upam, da jutri vidiš svojo pikico. Ne vem, če delajo UZ na vssakem pregledu.
Nokica, če sem prav zastopila imaš jutri pregled. Mislim nate lubica. Vse bo dobro. In hematom naj bo čim manjši, oz naj izgine.
MLBK važno da sta dve celici. Šanse so zelo dobre
Larica jaz sem imela črtico (pa ne od trenerke

) Še malo pa bo testek.
Blanči letijo dnevi v službi. Super. Kmalu boš že lulala na palčko
Zarja sej bo prišla. kakšen čaj od koprive spij, da ti malo vodo ven spravi.
Lubice moje na pol fuzbal gledam. Dejmo naši
Poslavljam se in vam želim lahko nočko