dan, babuške,
kaj tolko že dogaja???
pija, bra-vo! čes-tit-ke!!!! lepo ju razvajaj!
arneja - seveda tudi zate čestitke, praviš, da si zelo zadovoljna, super!!! vidiš, zadnje čase so celice 3 in oplojene so tud 3, tako bo tudi pri tebi. zdaj počivaj in se pripravi na soboto!!
miška, kaj če vidva res enega takle natur scoprata, pa še pingvinčka dobiš??? to bo veselo, ti bodo otroci čez 10 let v eni uri vse šipe v bajti spucali
, čuj, seveda sem zelo vesela za tvoj endometrij in da je ovulacija prišla!
baci, ti se verjetno že opravila, pa še pančaš, ampak smo tud na tebe mislile, veš! sporoči.
dajamaja, ti pa stopka, super. 3/3 je prava septembrska kombinacija!!!!
kaj zdaj nosečke??? abra in dakec, povejta kako sta danes opravili!!
shuka, jaz sem pa mislila, da se lahko izognem bližnemu srečanju z vago, pa ni šlo!!! bila na pregledu, vaga nekaj po svoje, jaz ne priznam, in imam dieto!!!! ne smem več sadja, ker ima cuker. sam solatke, korenčke, pa tako.... kriiiza, ker zelenjave se mi pa res ne da vsaki dan čistit. ampak kile??? halo, ne priznam.
ledenka, joj, bogica, če ti je slabo. naj bo to sam za začetek, tak po malo, da veš, da pikica raste, potem pa mir!!
se že veseliš prvega pregleda?? juhuhu!
hedi, bejbi, ja kje si?? greš pa k drd-ju, srečnica! trebušček je majhen? še malo, hedi, pa boš čutila brcike...
jaz sem danes vidla svoja alienčka!
kak sta lepa, jooooojj, šmrc. en je PUNČEK!!!!! me je čist na rit vrglo, ko mi je čisto suvereno povedala za spol, nisem sploh pričakovala.
, pa ata je smrkal od sreče, ko sva govorila po telefonu, je rekel, da mi celo življenje solato čisti, sam da je vse ok: sem to izjavo dala na forum, zdaj je to javno! aja, pa hematoma ni več, ni-ni. joj, kakšen dan...