writing-img

Copatki v vrtcu

clock-img

29.08.2008, 20:38

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

kakšne copatke ste kupile vašim malčkom, ko ste jih prvič odpeljale v vrtec? sem iz celja in zdi se mi, da tle nimamo nič, kar bi ustrezalo. na roditeljskem sestanku so dejali, naj kupimo takšne z debelejšimi podplati in na vezalke. jaz pa premišljujem, da bi mu kupila kar copatke, ki jih imajo v H&M. ti so kot nekakšne nogavice, ki mu jih obuješ, podplat pa je odebeljen. prosim za kakšen nasvet.

lp

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

29.08.2008, 20:43

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Mi vedno od cicibana, čeprav se mi zdi 18 e kar malo dosti za copate. Sej če bi blo samo to, pa moram kupit dvojne, da so ene za doma, pa sneške, pa superge in zimske čevlje. Živimo tam kjer je sneg in vse to prav pride, ker babice in none imamo na obali in pol v sneškah ne moreš hodit okoli. Cicibanovi copati so se nam edini obnesli. V mes smo probali kar nekaj drugih, pa so se po hitrem postopku razpadli.

clock-img

29.08.2008, 20:48

clock-img

Carovnica Mica

pencil-img

799

Predvsem naj ne drsijouser posted image

clock-img

29.08.2008, 20:49

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Priporočam tudi jaz take z debelim podplatom, ker otroci po vrtcu hodijo v stranišče in tam zna biti tudi mokro po tleh. Tisti copatki iz hm so totalno neprimerni.
Moja bo imela superfitke, ki jih ima tudi doma in so super.

clock-img

29.08.2008, 20:59

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Cicibanove copatke na ježka.

Te iz H&M pa niso primerni ker v copatih hodijo tudi po garderobi in wcjih in je na tleh lahko mokro.

clock-img

29.08.2008, 21:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pozabila sem napisat, da pri nas v vrtcu so bili celo zaželjeni copatki na ježka, ker je lažje za otroka, ki si jih lahko kar sam zapre.

clock-img

29.08.2008, 21:16

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

clock-img

29.08.2008, 21:18

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Kaj pa copatki a la robeez, shoeszoo ipd.? A ti pol tud niso ok, glede na to, da nimajo debelega podplata?

Ne vem, samo pri nas v skupini jih nima noben otrok.

clock-img

29.08.2008, 21:22

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.08.2008, 21:31

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

no, idejo o copatih iz H&M ste mi že izbile iz glaveuser posted image v katerih trgovinah pa imajo vsaj kaj pametnega? kje ste kupile te copate?

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

29.08.2008, 21:34

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

Imamo zakšne copatke ,ki izgledajo kot nogavičke user posted image Spodaj je pa debel podplat.Stanejo pa cca 7 evrov.Cicibank ne maramo,ker še posebno copati so zelo trdi in se nogica v njih zelo poti

clock-img

29.08.2008, 22:35

clock-img

glen

pencil-img

1870

ciciban.
Take kot si želiš iz H&M niso vredu,ker ko so v kopalnici,pa si sami vmivajo roke in hitro rata luža na tleh,so pol vsi mokri.Pa tudi v jaslih si hodijo lepo že sami rokice prat,s pomočjo vzgoj. seveda

clock-img

30.08.2008, 00:20

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Super fit ali Ciciban obvezno na ježke .Nogica je fajn zaščitena, podplat ne drsi, ne zebe ga.

clock-img

30.08.2008, 07:32

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Super fit ali Ciciban obvezno na ježke

isto,pri nas v vrtcu imajo vsi take.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

30.08.2008, 09:14

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Tudi Sarina bodoča vzgojiteljica je rekla da je pristaš copatov s trdim podplatom  ala ciciban in je rekla da je pač sama še iz "stare šole", vendar smernice v današnjem času in v raznih razvojnih ambulantah prav take copatke odsvetujejo...ter priporočajo mehke copatke ala robeez in podobno, da se nogica lepo razvija.

Pa še en link do podobne debate na to temo:

http://med.over.net/forum5/read.php?11,4810392

jst sem Sari kupila za v vrtec tele:

http://www.bibipip.si/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=produkt-4.14

< Sporočilo je popravil Sisy -- 30.8.2008 9:18:00 >

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

30.08.2008, 11:25

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Nam so rekli cicibanke na zadrgo ker ježka sami odprejo in se kr naprej sezuvajo

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

30.08.2008, 13:15

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Copat naj bo tak, da če stopi v kakšno lužico v kopalnici kjer si umivajo roke ne bo imel mokrih nogic

clock-img

31.08.2008, 12:06

clock-img

bodoča

pencil-img

908

Pri nas so še bolj stara šola in rečejo, da mora imet otrok cicibanove copate. Meni pa sploh niso bili všeč, ker so zelo trdi in sem mislila vzet kaj v stilu robeez, pol pa sem našla take male super fit-ke, ki so mu super na nogici, so mehke in delujejo udobno, pa tudi premočile ne bojo, če bo stopil v kakšno lužico.

Vzela sem pa na vezalke, ker ježka si kar naprej odpira (ima ene v stilu ježka za doma), te pa zavežem na dvojno mašno in je.

Zdaj pa samo še čakam, da grema jutri prvič v jaslice.

< Sporočilo je popravil bodoča -- 31.8.2008 12:09:24 >

mojeustvarjanje

clock-img

31.08.2008, 15:08

clock-img

sonchica

pencil-img

423

Naš mali ma cicibanove na zadrgo , sem pa opazila da jih veliko ima sandalčke od fisher P. ,
take varijante kot so  robeez, shoeszoo pa nima noben...

clock-img

31.08.2008, 15:16

clock-img

cv105

pencil-img

891

Lani je imel cicibanke na ježka, letos pa ima superfitke na ježka, sandalček varianta ... slednje so za našega fanta boljša izbira ... doma pa shoo shoos ...

clock-img

31.08.2008, 20:19

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Naša tetka MIŠEK 13 je kupila mojima sončkoma sobne copatke znamke Crocs.

Lepe, kaj lepe prečudovite so, udobne, lahko se zmočijo, se perejo v stroju,nogica čisto nič ne zašvica...  ZAKON!!!

sine ima tele:

http://shop.crocs.com/pc-820-4-disney-tigger-pelican.aspx?reqid=820&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

hčera pa te roza:

http://shop.crocs.com/pc-911-4-pelican.aspx?reqid=911&reqProdTypeId=41p&subsectionname=footwear&section=products

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 31.8.2008 20:26:11 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

31.08.2008, 21:11

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša imav vrtcu superfitke na ježka, doma pa shoo shoo.

clock-img

31.08.2008, 22:00

clock-img

darja72

pencil-img

614

Kaj pa "zajčki"? Se vam ne zdijo primerni?

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

31.08.2008, 22:08

clock-img

Anonimen

Moja gre jutri v jasli pa sem ji kupila robeezke, za doma pa shoo shoos, kasneje bom šla na superfit.

clock-img

31.08.2008, 22:33

clock-img

Eca

pencil-img

1305

Hej!

Pri copatkih je vedno križ. Definitivno je fajn, da je podplat debelejši in da ni ravno nogica takoj mokra.
Naš tavečji ima zelo ozko nogico in Cicibanke ne pridejo v poštev. Imajo več modelov in v vseh mu nogica pleše. Superfitke pa mu pašejo kot ulite.

Najbolje je, da otroku probate kateri model mu vredu stoji na nogi. Ne se na pamet odločit tiste z ježkom bomo.
Meni osebno se zdijo copati s "šnolo" najboljši iz dveh razlogov:
1. ker si jih ne more sam odpret in
2. ker mu lahko lepo reguliraš ob nogici (pri ježku lahko, vendar si bo copate sam sezuval).

Vsekakor priporočam preizkus copatov z otroško nogico in da otrok naredi nekaj korakov v izbranem copatu.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem