cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: zaprtost?

clock-img

09.10.2008, 22:51

clock-img

Simonček

pencil-img

66

Mi nekaj ne gre v kontekst. Če so otroci dojeni, preveriš, da dobijo dovolj mleka s tem, da pač šteješ polulane in pokakane pleničke. Tako vsaj pravijo svetovalke za dojenje. Kako pa potem veš, da je dojenček dobil zadosti mleka, če že nekaj časa ni kakal?

clock-img

09.10.2008, 23:07

clock-img

sxy

pencil-img

197

mi smo se tudi prejšnji teden prvič soočili z zaprtostjo. Škratek (4m) ni kakal tri dni, drugače pa večkrat na dan (izključno dojen) pa me tudi full skrbelo, pa sem se vprašala če sem jaz kaj takšnega jedla ali kaj. No pa je bil mož v lekarni in je povprašal še za ta problem in so skupnimi močmi ugotovili da ga je zaprlo železo. Jaz sem namreč pila šumeče tablete, vitamine in minerale, med drugim tudi železo in to dojenčke močno zapira. Isti dan sem ga nehala pit in po 3 dneh se je tako konkretno pokakal kot še nikoli.
Ne vem, pomisli, mogoče ješ kaj takšnega, kar bi zaprlo user posted image !!!!
Naš zdaj spet kaka vsak dan, tudi večkrat na dan.

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

clock-img

10.10.2008, 09:37

clock-img

žanai

pencil-img

176

Ojla!
Naš lumpek (5 mesecev) tudi kaka na več dni. Včasih na dva, včasih pa na 5, pa se ne sekiram.
Je zadovoljen, lepo se doji in redi (po1,2 kg na mesec) vsaka plenička je lepo polulana, edino malo bolj prdi, ampak ga to ne moti.... Tako, da sploh ne kompliciram glede tega.
Lep pozdrav vsem.

clock-img

10.10.2008, 13:06

clock-img

ursha

pencil-img

97

hojla,
naša se tud redi čist normalno, tud vsaka plenička je dost polulana, jedla sem pa vedno tako kot od začetka pa nč drgač, tk da jo moja hrana ne bi mogla zapret.
no pa da se pohvalim, dans je spet kakala, JUHEJ user posted image .

lp

na "DAN MLADOSTI" 2008 je prišla naša ZARA ANA. 15.04.2010 pa je dobila sestrici Laro & Lano ;) in tako je ati Klemen postal blažen med ženami :D

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem