IZVIRNO SPOROČILO: aradej
sem še tukaj, moj je padel z odra ene dva metra globoko. se je pa včeraj naredilo popldne, sem bila glih gotova pri frizerju. bom imela sedaj dva vozička.
Ojej, to pa ni kar tako,jo je še poceni odnesel glede na to kako globoko je padel bi lahko bilo hujše. Ja,ko bo prišel domov bo pa sigurno malo siten če je navajen skoz nekaj delat potem pa kar naenkrat čisto nič,še hodit ne .
Si kar predstavljam kako bi bilo ko bi moj kaj tacga doživel,po moje bi se potem meni zmešalo,ko bi bil sam sebi odveč. Namreč moj tudi ne more biti nič pri miru.
Te pokličem ko pridem za več dni oz. cel teden,ker drugače če smo vsi(beri tudi moj

)potem gremo vedno isti dan nazaj,redko ostanemo čez noč. Takrat nimam časa,če pa sem za cel teden potem je pa to lažje,čeprav me vsi okupirajo ko pridem in mislijo da bom skoz kr po obiskih letala meni se pa ne da,ker jaz pridem dol na dopust in na kakšen kafe,ne pa da bom okrog po hišah skakala. Pa še tamalga pol znerviram,ker je drug kraj,drugi ljudje,ki jih vidi redko in jih do naslednjič že pozabi,pol pa da bi še okrog letala,pa ja de....S tem mislim tiste ljudi s katerim že tako nimam ne vem kako stikov oz.jih sploh nimam,al pa kakšna žlahta je ponavadi najbolj obupna. Kot da imam časa na pretek,vprašajo se pa ne če je že kdo k meni kdaj sem tako daleč prišel,......eh dosti o tem.
Te pokličem sigurno,pa če ne bova mogle ravno na kafe bova pa vozičkale. Ponavadi smo veliko na igralih pri župnišču ker ta velik tam grozn uživa,pa z babi se tam igrata,jaz pa vozek okrog prevažam.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 18.10.2008 21:03:07 >