Bella02, sem še tu, samo kaj ko sva z Zaro dosti zunaj, pa dosti smo pri mamici ali pri tašči.
Bambi verjetno si kaj pisala, kako je potekala abrazija, pa je preveč, da bi zdaj to iskala. Kako je bilo?
LinaK mi že dolgo ne spimo na boku, tudi ko sem jo založila, nekako ji je uspelo da je zlezla in potem ležala na hrbtu, sem se nehala trudit, da jo dajem na bok.
Neža, Zara bi morala biti cepljena zdaj v 3. mesecu, pa je P raje prestavila na 4. mesec. Sayuri in ostale, ki ste prej rodila, kaj so vam tudi prestavili cepljenje za 1 mesec?
Pa vidim, da jih bo kar dosti dalo cepit proti rota virusu. Mi Zare ne bomo dali.
Tejkaz, Sayuri se mi prav smilita za te neprespane noči. Mi ponavadi zaspimo okoli 21.00, prvo dojenje cca 2.00-3.00 zjutraj, drugo pa okoli 7.00. Kateri dan je, da imamo težavo zaspat, ponoči pa lepo spi
.
Andrejaboris tvoj je pa pravi velikan
.
Kilogrami
, sem še vedno na +10 kg
oblačenje za vozičkat - kavbojke ali trenerka, športni čevlji, majčka, potem pa še jopica ali jakna, če je mrzlo. Sploh se ne predstavljam, da bi v kakšnih petkah vozičkala, ker ne znam sploh hodit v njih.
Naty jaz si tudi ne znam drugače predstavljat, ko da sem športno oblečena, hmmm jaz imam doma samo ene čevlje s peto.
Neža, v Avstraliji si živela,
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Še eno vprašanje imam: a vas tud bolijo kolena? Mene ful
Mene tudi Kdo je rekel, da je hoja zdrava
Mene tudi, sploh zjutraj
Sayuri zdaj pa še norice, upam, da se hitro pozdravite

...
Tato meni se to tudi dogaja zvečer, ni šanse, da jo normalo nahranim, zato ji dam že kak dober mesec vsako večer še dodatek (Aptamil). Popije med 60-90 ml.
Nič bom nadaljevala, je že alarm