IZVIRNO SPOROČILO: tinka14
js bi tut mela tako lepo jaknco... vilika, ful je luškan videk. a si mu že prebrala pravljico Kdo je napravil Vidku srajčico?
Nisem mu še brala pravljic - tole pravljico (knjigico) pa moram še naročiti preko spleta, je nimajo kar tako v vsaki knjigarni. Sem pa že snela 'zvočno' z e-mule in smo jo zadnjič malo poslušali - je lepa.
Na en način je tudi po tej pravljici dobil ime
Tudi pri naši hiši imamo novofundlanca (ni moj - od svaka) - ne vem če bi napisala - brez zamere (morda niso vsi taki) se v naprej opravičujem, ampak men je ta pes lep samo za gledat (še to od daleč), drugače pa len do konca, še lajat se mu ne da, ko ga skopaš pa itak prec spet smrdi, slini se... Se vidi da sem totalno MAČJI človek

.
Hvala vam punce ker ste zadnjič pohvalile našga fantička

, meni so sedaj karvsi otročki ki jih vidim ful luštni pa cort. Prej so se mi dojenčki vedno zdeli nekam čudni (kot rečejo - vesoljčki)

. No čez avgustovčke jih pa ni.
Ja
Erin, fajn si se to odločila, jaz se tudi najbolj vremena bojim, sploh s teh naših koncev. Saj ko je blo treba vsak dan v služvo v LJ ni blo problem, sam z otročkom se mi pa to zdi drugače.
Vidim da ste sedaj kar vse nekam ušle. Naš tamal zdaj spančka, obiski so odšli nazaj na štajersko, tašča kuha kosilo, lubi je šel avto malo pogledat (včasih noče zaštartat

, še to mi manjka, pa ko so tolk svinjsko dragi deli za hondo)...
Iiiiiii, sonček se hoče zdaj malo pokazat - bomo šlo malo okol po kosilu.