Pozdravljene!
No, tudi meni je šele zdaj uspelo priti do RR. Noč je bila ok - spali od 23h do 2:20, potem smo bili tako pokakani, da je šel oči v akcijo previjanja, pa ne vem, kaj sta imela, ker je to ful dolg trajalo - nekaj sta govorila o polulani sveži plebnički (jah, dragi moj, kar navadi se - to je Rokova specialiteta
). Potem se je pa seveda Rok zbudil in gledal kot sova in do pol štirih ni zaspal
In ko je zaspal, midva nisva bila zaspana
In ker še nimava dovoljenja za
, sva šla gledat en dokumentarc o nekih ladjah
Jah, no .. kaj moremo
Smo pa ponoč še dal stvari v sušilca in sem zjutraj že vse lepo zložila in pospravla, pa posodo pomila pa po tleh pometla ... zdej pa čakam, da se Rok zbudi, da greva mal vozičkat ... Popoldan pa dobimo obiske da se mami mal načveka ...
Tejkaz in naty13, sta pa res lepo načvekale celo stran
. Mi je kar mal žal, da nisem iz KR, bi šla kdaj z vama na sprehod in čvek. Dežja za zdaj pri nas še ni, tako da ni panike, vidve kar čvekajta ...
cebrca, ivan je pa res cukrček. Glede oči pa ... moje so modro sivo zelene (odvisno od ... ne vem česa), moj ma pa neki bolj na rjavo, tako da tudi pri nas ne bo nihče mogu rečt, da je od poštarja
Mislim pa, da sem tudi jaz nekje brala, da imajo itak vsi dojenčki na začetku modre oči ... tako da res ne vem, zakaj je treba tok gledat kakšne oči ima ... Glavno, da vidi pa da je zdrav, a ne!
Aja, pa hvala za tvojo izkušnjo s čajem - sem včeraj spet probala in si imela prav - celo všeč mu je ... in je včeraj pridno pil komarčkov čaj po žlički, pa še krči so se mal umiril in smo pridno zaspali.
kaja02, jaz polno dojim, menstruacije na srečo še ni od nikjer, mam pa še zadnje zdihljaje čišče - pa smo že 4 tedne po porodu. Glede prostorske stiske pa ... poznam družino s 4 otroki (od 0 do 8 let), pa so živeli na 34 kvadratih, zdej so se pa preselil v alo večje stanovanje ... Drugač pa tudi midva nimava neki blazno velik prostora, pa tudi razmišljava še o enem
(sam mal bova počakala). Pa ne narobe razumet, te nič ne sekiram al pa kritiziram, sam povem ... me je glih prešinilo, ko si to napisala. Je pa res, da se tud jaz kdaj pa kdaj vprašam, kako se bomo zorganiziral ko bo Rok večji in bo rabil malo več prostora. samo mislim, da bo šlo ... Konec koncev smo tudi pri nas doma živeli na 45 kvadratih, pa nas je bilo 5 (mislim, 3 otroci + starši, da ne bo katera narobe razumela
)
Naš Rok je pa včeraj dobil davčno številko
Bogi revež, takoj ga je davkarija napadla ...
Aja, še eno vprašanje: če dam delat osebno al pa pasport za Roka, a katera ve, koliko časa je to veljavno? Ker tista slika ki bo tam noter itak ne bo relevantna, ker se otroci ful spreminjajo. A pol bom mogla vsako leto nove dokumente delat al kaj? Pa zdej sem ugotovila, da bo treba kar pasport dat narest, ker z osebno ne moreš v Bosno, mi mamo pa tam žlahto ...
Joj, tejkaz in naty, a je res tolk hudo s to porodniško? Ker jaz u bistvu kar dost dobim ... no, ni glih, da bi se človk hvalu pa da bi lahko kej velik pršparal od tega, ampak je več kot sem mislila, da bo. In to kljub odtegljajem za SVIZ - packi, ful poberejo, pa še poračuna za nazaj nisem dobila, ker to pač dobiš z avgustovsko plačo, ki je jaz nisem dobila! - mi je potekla pogodba o zaposlitvi in sem zdaj brezposelna ... Mah, sam da je Rok ok, službo bomo pa že dobil enkrat ...
Sandra123, vi ste pa res lepo pridobili tele gramčke ... me prav zanima, kako bo pri nas - vam sporočim v ponedeljek.
No, to bi blo vse za zdej. Grem pogledat, če še znam kakšno križanko rešit, pol bomo pa počas jedli in šli mal na sprehod ... Pridne bodite pa velik veselja z vašimi sončki.