writing-img

RE: Oktobra pričakujemo ||

clock-img

03.10.2008, 18:40

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

Jaz ti žal težko pomagam - ker jo očitno tudi jaz vedno zgrešim user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 18:44

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Ja sej pravim no...vedno sem jo zgrešila! Upam, da so ta mesec meritve povedale pravi dan Duser posted image  

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

03.10.2008, 18:45

clock-img

Arual

pencil-img

615

Hvala za objemčke. Sem se sprijaznila s tem, da nama še ni namenjeno. Bomo pa znova poskušali in tako naredili poletnega dojenčka. Že ko sem začela razmišljat o user posted image  sem mojemu dragelmu rekla, da si želim, da bi rodila poleti. Upam, da mi je naslednje poletnje namenjeno.user posted image

DRUGAČE PA DRŽIM PESTI ZA VSE VAS. user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

03.10.2008, 18:46

clock-img

22zlatolaska19

pencil-img

59

BAMBINCA: Jaz mislim da bo najbolje da zaupaš svojemu občutku. Ja sem takrat ko imam O zelo razdražjiva ter imam bolečne v spodnjem delu trebuha in v križu. Tako kot naprimer sedaj tako da sem dragemu že sporočila da bo nocoj AKCIJA !!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam da si lahko predstavljaš kakšna je bila njegova reakcija na moje sms- sporočilouser posted image user posted image user posted image .

clock-img

03.10.2008, 18:48

clock-img

Arual

pencil-img

615

ZLATOLASKA danes pa more bit akcija, ti kr svojega zdaj priveži na sebe.

GREMO OKTOBER

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

clock-img

03.10.2008, 18:49

clock-img

bambinca

pencil-img

954

Ha ha, ja si mislimuser posted image moj tudi pravi, da je vsak dan za probat kdaj je O user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

clock-img

03.10.2008, 18:52

clock-img

22zlatolaska19

pencil-img

59

BREZ SKRBI DANES BO AKCIJA. KAKŠEN PA BO REZULTAT AKCIJE PA VAM SPOROČIM ČEZ KAKŠNE 14 DNI.user posted image user posted image user posted image
Zdej pa gremo v akcijouser posted image user posted image user posted image  juhu!

clock-img

03.10.2008, 18:54

clock-img

22zlatolaska19

pencil-img

59

Upam da mi katera ne bo zamerila , malo heca mora bit da se vse malo sprostimo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 19:02

clock-img

sonček85

pencil-img

13816

IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

Jaz pa bi tukaj zelo POHVALILA naše user posted image - kot sta Sonček85 in SPPS ter druge,  ki tako vztrajno še vedno navijate za nove user posted image .

Res sta izjemni punci user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image user posted image

zlatolaska:danes nisem imela pregleda ,imela sem ga v torek in NS imam 10.10 naslednji petek.Drugače se pa danes počutim tako skozlano in nič se mi ne da,pa lačnaaaaa sem cel cajt,kar prej nisem bila,sem se do sedaj zredila za samo 0,5 kg.ME že nekaj prestavlja in mislim ,da se stene tresejo ko takouser posted image user posted image user posted image user posted image ,pa naj plavajo user posted image user posted image user posted image tja kamor morajo.

Ta mesec imam občutek ,res amprak res da bo veliko nosečkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

clock-img

03.10.2008, 19:11

clock-img

22zlatolaska19

pencil-img

59

SONČEK85.  Vem da si imela pregled v torek ampak jaz se zdajle par dni nisem oglasila na forumu tako da sem rekla da te moram vprašati kako si kaj. Upam pa da se ti bomo  že v oktobru pridružile pri nosečniških težavah.
Do takrat pa glavo pokonci in user posted image user posted image user posted image  na usta. Oktober bo naš mesec.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 19:14

clock-img

loveforever

pencil-img

554

hvala vsem ki držite pesti zame, sem kar fejst nervozna, sploh pa zaradi znakov, no danes pa me kje še zaspanost začela matrat pa tisti jutranji lak,.... pa rahla črtica,,,, jojjjj komaj čakam torek da naredim test!!!

clock-img

03.10.2008, 19:21

clock-img

22zlatolaska19

pencil-img

59

LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magičniuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 20:29

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

Sem brala glede težav, ki jih imate z ugotavljanjem, kdaj imate O!

Jaz imam načeloma O tudi pozno v ciklu....tam nekje 17. dan (vsaj mislila semuser posted image )....zoprna tiščoča bolečina.....in ta mesec sem bila prepričana, da O ni bilo...brez bolečin, kakršnih koli znakov....no pa bodi pameten....edino bazalni temperaturi bi zaupala...je pa tako, da če bi si še to merila, bi si ustvarjala še dodaten pritisk, kdaj "morava" slončkat.....

Dajmo punce, jaz močno navijam, da se vas čim več pridruži junijkamuser posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 20:29

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

LOVEFOREVER: Tudi jaz bom zate držala figice da boš v torek zagledala magičniuser posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz.

clock-img

03.10.2008, 20:45

clock-img

*alina*

pencil-img

836

Tudi jaz NAAAAAVIJAM user posted image user posted image user posted image  za vse oktobrke!!!!!!

clock-img

03.10.2008, 21:12

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabouser posted image user posted image

clock-img

03.10.2008, 21:31

clock-img

*alina*

pencil-img

836

*alina*, pridi še mal k junijkam počvekat, da se ne bom pogovarjala sama s sabo

Sem ravno prej nekaj napisala. Bom bolj pridna v prihodnje user posted image . Saj nas bo kmalu vedno več, mislim da oktobrkam dobro kaže.

clock-img

03.10.2008, 22:06

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

No tudi CB je pokazal plus, se nisem mogla zadržat.

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste navijale.

Vsem želim, da ne obupate ; vsem želim da vam čimprej oz. takoj uspe kot je meni.... Mislim, da je to delo user posted image , ki vedo kaj delajo.

Torej čim več user posted image user posted image oktobra, oktober je še dolg.

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

03.10.2008, 22:33

clock-img

Tejchy25

pencil-img

368

Wiiii Mala_princeskauser posted image user posted image user posted image
Vedno bolj kaže oktoberkam...
Js sm pa že tko firbčna, a bo a ne bo, user posted image  ne pričakujem 8ga, ampak bo kr testek nardila...
Sej vem da nima smisla, ampak vseen:user posted image  Sej me razumete, aneuser posted image

clock-img

03.10.2008, 23:07

clock-img

*alina*

pencil-img

836

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala vsem, ki ste navijale.

BRAVOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2008, 07:37

clock-img

*kinnie*

pencil-img

3931

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

BRAVOOOOO!!! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2008, 08:18

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: *alina*

ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa le lepo čuvaj svojo pikicouser posted image user posted image user posted image

clock-img

04.10.2008, 08:20

clock-img

Orhideje

pencil-img

518

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

Tudi jaz.

Pa še jaz se pridužujem. Zakaj pa ne bi testa delala že kar danes ali jutri? user posted image user posted image

clock-img

04.10.2008, 09:06

clock-img

spps

pencil-img

14046

čestitke novi nosečkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vas bo oktobra toliko kot je jesenskega listjauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

04.10.2008, 09:39

clock-img

S*

pencil-img

3006

Iskrene čestitke Mala_princeska, pa lepo user posted image  ti želim.
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , gremo oktoberke

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem